Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Ostapenko pāridarītāja cīnīsies pret brazīlieti, startēs Latvijas-Ukrainas tandēms

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko pāridarītāja cīnīsies pret brazīlieti, startēs Latvijas-Ukrainas tandēms
Beatrise Hadada-Maija. Foto: Jimmie48 / WTA

Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā turpinās Vimbldonas čempionāts, kas ir zālāja sezonas galvenais turnīrs. Vienspēlēs tuvojas noslēgumam otrā kārtā, savukārt 7. jūnijā pēc plkst. 16.00 pirmajā kārtā spēlēs pērnās pusfinālistes Aļona Ostapenko/Ludmila Kičenoka.

Dienvidamerikas pirmā rakete Beatrise Hadada-Maija (#13, Brazīlija) šodien otrajā kārtā ar 4:6 6:2 un 6:4 uzvarēja rumānieti Žaklīnu Kristianu (#133) un trešajā kārtā spēlēs pret rumānieti Soranu Kirstju (#37), kura izslēdza Latvijas tenisa līderi Aļonu Ostapenko.

7. jūlijā pēc 16.00 Vimbldonas dubultspēļu pirmajā kārtā startēs Latvijas-Ukrainas tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka, kuras pērn spēlēja pusfinālā. Šoreiz ceturtajā laukumā ieplānotajā cīņā pretī stāsies pērn astotdaļfinālā pieveiktās laukuma saimnieces Harieta Dārta/Hetere Votsone.



Šodien vienspēļu trešajā kārtā iekļuva divas ukrainietes - Ļesja Curenko (#60) ar 6:4 un 6:1 pieveica Bādhomburgas turnīra čempioni Kateržinu Siņakovu (#32, Čehija), bet Elina Sitoļina (#76) ar 6:1, 1:6 un 6:1 apspēlēja beļģieti Elīzu Mertensu (#28).


Šodien tālāk tika arī kazahiete Jeļena Ribakina (#3), amerikāniete Džesika Pegula (#4), francūziete Karolīna Garsija (#5), šveiciete Belinda Benčiča (#14) un citas.


Šodien notika arī septiņi pirmās kārtas mači, kas iepriekš lietus dēļ tika pārcelti uz vēlāku laiku. "French Open" vicečempione Karolīna Muhova (#16, Čehija) ar 4:6, 7:5 un 1:6 pārsteidzoši piekāpās vācietei Jūlei Nīmeijerei (#103).

Izmantotie resursi:
Singles - wimbledon.com
Doubles - wtatennis.com