Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Klāt NBA fināls: Lebronam iespēja atmaksāt "Spurs"

Klāt NBA fināls: Lebronam iespēja atmaksāt "Spurs"
Lebronam Džeimsam ir iespēja izcīnīt savu otro čempiona gredzenu un atmaksāt "Spurs" par zaudējumu 2007.gada NBA finālā
Foto: AFP

Klāt Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) garās sezonas gaidītākā daļa – finālsērija. Pēc 82 spēļu aizvadīšanas regulārajā turnīrā un triju kārtu pārvarēšanas izslēgšanas turnīrā ir noskaidrotas divas NBA šīs sezonas labākās vienības – Sanantonio „Spurs” (58-24, 2.v. Rietumos) un Maiami „Heat” (66-16, 1.v. visā līgā). Nu pienācis laiks noskaidrot, kuras vienības spēlētāji ir cienīgi virs galvām pacelt Lerija O’Braiena NBA čempionu trofeju.

Regulārais turnīrs – pavisam cits stāsts

Regulārajā turnīrā komandas savā starpā tikās divas reizes – sezonas sākumdaļā 29.novembrī Maiami un sezonas izskaņā 31.martā Sanantonio. Abos mačos pārāka izrādījās „Heat” vienība, taču ir viens liels „bet”. 29.novembra spēlē „Spurs” rindās nespēlēja četri komandas vadošie spēlētāji - Tims Dankans, Tonijs Pārkers, Denijs Grīns un Manu Džinobili. Galvenais treneris Gregs Popovičs pirms spēles bija izlēmis dot atpūtu šiem spēlētājiem, jo Sanantonio klubam nupat aiz muguras bija gara izbraukuma sērija. „Spurs” gan vēlāk izpelnījās naudas sodu no līgas vadības. Ja Sanantonio spēli aizvadīja nepilnā sastāvā, tad „Heat” visi vadošie spēlētāji, ieskaitot Džeimsu, Veidu un Bošu, bija ierindā.

Savukārt marta mačs bija īpašs ar to, ka savainojumu dēļ nepiedalījās Lebrons Džeimss un Dveins Veids. Jā, abiem spēlētājiem bija savainojumi, taču tie, visticamāk, nebija tik nopietni, lai izlaistu spēli... Tomēr, lai arī Džeimss un Veids nepalīdzēja Maiami komandai, tā tik un tā, pateicoties augstajai metienu precizitātei (realizēti 46,5% no izmestajiem metieniem, tostarp 42,9% no izmestajiem tālmetieniem), pamanījās izbraukumā pieveikt šīs sezonas labāko Rietumu konferences vienību.

Kā redzams, abas regulārā turnīra spēles nevar uzskatīt par pietiekami labu atskaites punktu, pēc kura salīdzināt abu komandu savstarpējo spēku samēru, tādēļ to, kurai vienībai ir priekšrocības vienā vai otrā spēles aspektā, pa īstam ieredzēsim sērijas gaitā.

Regulārā turnīra rezultāti

KomandasRezultātsRezultatīvākie
Spurs-Heat100:105Nīls 20; Džeimss 23
Heat-Spurs88:86Bošs 23; Dankans un Lenards pa 17

Ceļš līdz finālam grūtāks Maiami

Regulāro turnīru Maiami vienība aizvadīja ļoti pārliecinoši. Savā laukumā tika piedzīvotas tikai četras neveiksmes (2.vieta līgā aiz „Nuggets” šajā rādītājā), savukārt izbraukuma spēlēs neklājās tik viegli, komandai piedzīvojot 12 zaudējumus. Tomēr svarīgākais „Heat” regulārās sezonas atskaites punkts bija vēsturiskā uzvaru sērija, kad tika izcīnītas 27(!) uzvaras pēc kārtas, un vienubrīd jau šķita, ka Losandželosas „Lakers” rekords – 33 uzvaras pēc kārtas regulārajā turnīrā – ir apdraudēts.

Sanantonio bez garām neveiksmju un arī bez iespaidīgām uzvaru sērijām aizvadīja regulāro turnīru, gandrīz visa čempionāta garumā atrodoties Rietumu konferences līderu trijniekā. Uzvaru Rietumos „Spurs” neļāva izcīnīt četri zaudējumi pēdējās piecās regulārā turnīra spēlēs.

Izslēgšanas turnīra pirmo kārtu abas vienības aizvadīja bez liekiem pārdzīvojumiem, sērijās izcīnot vieglas uzvaras ar 4:0 – „Heat” pieveica „Bucks”, bet „Spurs” apspēlēja bez savainotā Kobe Braienta spēlējošo Losandželosas „Lakers”.

„Spurs” vienībai otrās kārtas pārvarēšana izrādījās sarežģītāks uzdevums nekā „Heat”, jo Rietumu konferences pusfinālā nācās spēkoties ar talantīgā snaipera Stefana Karija pārstāvēto „Warriors” vienību. Lai noteiktu uzvarētāju sērijas pirmajā spēlē, bija nepieciešami divi papildlaiki, un tāpat arī ceturtajā mačā bija vajadzīgs papildlaiks. Šajās abās cīņās pārāka izrādījās „Spurs”, un, izcīnot uzvaru sērijas piektajā un sestajā spēlē, Grega Popoviča vadītā vienība nodrošināja iespēju cīnīties par uzvaru Rietumu konferencē. Tikmēr Maiami vienība Austrumu konferences pusfinālsērijas pirmajā spēlēs savā laukumā pamanījās piedzīvot neveiksmi pret „Bulls”, taču nākamajās četrās cīņas izcīnītie četri panākumi komandai pavēra ceļu uz Austrumu finālu.

Pirms Rietumu konferences fināla tikai retais prognozēja vienas vai otras vienības vieglu uzvaru, bet vārdu viegls noteikti būtu jāliek pēdiņās, jo šajā „play-off” turnīra kārtā neviena uzvara netiek izcīnīta bez liekas piepūles – abas vienības cīnās par katru laukuma centimetru. „Spurs” sērijas pirmajā mačā pārliecinoši ar 105:83 pieveica „Grizzlies”, taču gan otrajā, gan trešajā sērijas mačā bija nepieciešams papildlaiks, lai noteiktu uzvarētāju, un atkal laime uzsmaidīja stiprākajam – Sanantonio klubam. Arī ceturtajā cīņā Tims Dankans ar partneriem svinēja uzvaru, nodrošinot „Spurs” vienībai pirmo finālu kopš 2007.gada.

Maiami basketbolisti pirms sērijas pret Indiānas „Pacers” zināja, ka viegla pastaiga viņus negaida, taču tik smagu sēriju, iespējams, negaidīja neviens Maiami basketbolists. Sērija ritēja pēc scenārija – Maiami uzvar, bet Indiāna atspēlējas. Komandas trīs reizes apmainījās ar uzvarām, tomēr nosvērtība, pieredze un mājas sienas sērijas septītajā mačā izcīnīt panākumu palīdzēja 2012.gada NBA čempionei „Heat”.

”Play-off” statistika

HeatSpurs
1.kārta4-0 pret Bucks4-0 pret Lakers
2.kārta4-1 pret Bulls4-2 pret Warriors
Konf. fināls4-3 pret Pacers4-0 pret Grizzlies

Lebronam iespēja atmaksāt „Spurs” par zaudējumu 2007.gadā

Pirms sešiem gadiem Lebrons Džeimss vienatnē aizveda Klīvlendas „Cavaliers” līdz NBA finālam, taču tur viņam pretī stājās Sanantonio vienība, kas lika „karalim” saprast, ko nozīmē izjust zaudējuma rūgtumu NBA finālā. Lebrons toreiz bija 22 gadus vecs, ar nestabilu metienu lēcienā un neizkoptu spēli ar muguru pret grozu. „Spurs” spēja piespiest Džeimsu regulāri mest pustālos metienus, kā arī tālmetienus, neļaujot viņam doties caurgājienos. 2007.gada finālsērijā toreiz vēl „Cavaliers” līderis vidēji no spēles realizēja 36% izmesto metienu, ieskaitot 33,3 procentu (10/30) precizitāti ceturtajā mačā, un kopumā pieļāva 23 kļūdas.

Pirms gaidāmās finālsērijas līgas četrkārtējais MVP vairījās no garām diskusijām par sešus gadus seniem notikumiem, taču arī nekautrējās uzsvērt, ka šobrīd viņa metiens ir krietni stabilāks (regulārajā sezonā - 56,5%, „play-off” turnīrā – 51%) un ka viņam ir daudz vairāk iespēju piespēlēt spēlētājiem, kuri spēj regulāri realizēt metienus. Tādi spēlētāji, kuri katrā mačā spēj realizēt svarīgus metienus, neskaitot Veidu un Bošu, „Heat” komandā ir Rejs Alens, Maiks Millers, Šeins Batjē un Mario Čālmers.

Tiesa, neviens no pieminētajiem spēlētājiem līdz šim izslēgšanas turnīrā nav spējis demonstrēt stabilu sniegumu, un tikai atsevišķos mačos kāds no viņiem ir bijis īpaši produktīvs uzbrukumā – Alens vidēji guvis vien 10,0 (38,9% metienos no spēles), Čālmers – 8,9 (43,1%), bet Batjē - 4,3 punktus (22,7%).

„Heat” komandai sērijā pret „Pacers” radās lielas problēmas ar garo spēlētāju – Roja Hiberta un Deivida Vesta – apturēšanu zem groza. Sanantonio spēks zem groza ir Tims Dankans un Tjago Spliters, taču neviens no abiem nav Hiberta augumā (218 cm), un, vēl pie tam, Spliters ir nepilnus piecus kilogramus vieglāks par Džeimsu.

Gaidāmajā sērijā daudz būs atkarīgs no Veida un Boša precizitātes uzbrukumā, jo ir skaidrs, ka Džeimsu ne Kavai Lenards, ne kāds cits Sanantonio spēlētājs nespēs nosegt tik labi, lai vidēji spēlē viņš negūtu 25 vai vairāk punktu. Džeimss viens pats neaizvedīs Maiami līdz otrajam titulam divu gadu laikā – viņam ir vajadzīgi palīgi.

”Spurs” pretī liek pieredzi un savu „lielo trijnieku”

Indiānas vienība godam cīnījās pret Maiami Austrumu finālsērijā, taču tai nebija tas, kas ir Popoviča vadītajai vienībai – pieredzes. 37 gadus vecais Dankans aizvada savu 16.sezonu līgā (15 reizes piedalījies izslēgšanas turnīrā), 35 gadus vecais argentīnietis Džinobili aizvada 11.sezonu (10), bet francūzis Pārkers, kurš 18.maijā nosvinēja 31.dzimšanas dienu, līgā aizvada jau 12.sezonu un katrā no 12 sezonām ir piedalījies „play-off” turnīrā.

Pārkers 2013.gada izslēgšanas turnīru līdz šim aizvadījis lieliski – vidēji gūti 23,0 punkti, komandas biedriem izdalītas 7,2 rezultatīvas piespēles (labākais rādītājs karjerā) un izcīnītas 3,9 atlēkušās bumbas. Arī četrkārtējais NBA čempions Dankans „play-off” turnīrā demonstrējis atzīstamu sniegumu – gūti vidēji 17,8 punkti, izcīnītas 9,2 atlēkušās bumbas, izdalīta 2,1 rezultatīva piespēle un bloķēti 1,7 metieni. Par šiem abiem „Spurs” līderiem Popovičs var nesatraukties – viņi savu darbiņu padarīs labi katrā mačā. Neskaidrība ir par trešo Sanantonio „lielā trijnieka” pārstāvi Džinobili.

Protams, viņš vairs nav tas 30 gadus vecais Džinobili, kurš 2008.gadā tika atzīts par līgas labāko rezervistu, taču, ja viņš katrā spēlē spēs gūt vidēji 12-14 punktus, Sanantonio izredzes uz uzvaru sērijā krietni palielināsies.

Sanantonio vienības panākumi gan nebalstās tikai uz iepriekš pieminētā trio veiksmēm. Komandā ir gados jauni, talantīgi spēlētāji, kuri spēj darboties produktīvi gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Viens no viņiem ir otrgadnieks Kavai Lenards, kurš izslēgšanas turnīrā vidēji gūst 13,0 punktus un izcīna 8,0 atlēkušās bumbas. Tieši viņam, visticamāk, ļoti bieži būs jāsedz Džeimss, un viņš jau izteicies, ka ir gatavs segt pretinieku komandas labāko spēlētāju. Vēl jāizceļ arī uzbrūkošais aizsargs Denijs Grīns, kurš „play-off” turnīrā vidēji gūst 9,6 punktus un kurš spēj regulāri realizēt tālmetienus, ja paliek nepiesegts (43,1% realizētu tālmetienu izslēgšanas turnīrā).

Provizoriskie starta piecinieki

PozīcijaSpursHeat
PGPārkersČālmers
SGGrīnsVeids
SFLenardsDžeimss
PFDankansHazlems
CSplitersBošs

Maiami vienībai ar Džeimsu priekšgalā ir lieliska iespēja izcīnīt otro titulu divu gadu laikā. Pēdējo reizi šāds sasniegums padevies Losandželosas „Lakers” vienībai, kura NBA triumfēja 2009. un 2010. gadā, bet jauno laiku vēsturē – laikā no 1985. līdz 2012. gadam –, neskaitot „Lakers”, vēl tikai trim klubiem izdevies uzvarēt divus vai vairāk gadus pēc kārtas („Lakers” tas izdevies arī 1987. un 1988. gadā, kā arī laikā no 2000. līdz 2002. gadam). Tas izdevies arī Detroitas „Pistons” (1989. un 1990. gadā), Čikāgas „Bulls” (no 1991. līdz 1993. gadam un no 1996. līdz 1998. gadam) un Hjūstonas „Rockets” (1994. un 1995. gadā). 1985.gads ir īpašs ar to, ka tajā tika ieviests 2-3-2 formāts, kas paredz, ka pirmie divi NBA finālsērijas mači tiek aizvadīti tās komandas laukumā, kurai ir labāka regulārā turnīra bilance.

Iepriekšējās 10 NBA finālsērijas

GadsČempionsPretendentsRezultātsMVP
2012HeatThunder4-1L. Džeimss
2011MavericksHeat4-2D. Novickis
2010LakersCeltics4-3K. Braients
2009LakersMagic4-1K. Braients
2008CelticsLakers4-2P. Pīrss
2007SpursCavaliers4-0T. Pārkers
2006HeatMavericks4-2D. Veids
2005SpursPistons4-3T. Dankans
2004PistonsLakers4-1Č. Bilapss
2003SpursNets4-2T. Dankans

Finālsērijas spēļu grafiks

MājiniecePretinieceDatumsLaiks**
1.spēleHeatSpurs7.jūn.4.00
2.spēleHeatSpurs10.jūn.3.00
3.spēleSpursHeat12.jūn.4.00
4.spēleSpursHeat14.jūn.4.00
5.spēle*SpursHeat17.jūn.3.00
6.spēle*HeatSpurs19.jūn.4.00
7.spēle*HeatSpurs20.jūn4.00

* - ja nepieciešams; ** - norādīts Latvijas laiks

Izmantotie resursi:
NBA.com
NBA - National Basketball Association Teams,...

Šīgada finālsērijā triumfēs...

  • 38

  • 119

  • 36

  • 108


1 2 3 82 komentāri

     [+] [-]

, 2013-06-06 19:43, pirms 11 gadiem
Par Spurs veču triumfu!

 +12 [+] [-]

, 2013-06-06 19:44, pirms 11 gadiem
Balto aitiņu klubā pieaugums - Pacers fani pārtop par Spurs faniem un maina kepkas!

  +2 [+] [-]

, 2013-06-06 19:45, pirms 11 gadiem
nu pacels, jau pacels heat, lai arī kā negribētos

  +5 [+] [-]

, 2013-06-06 19:47, pirms 11 gadiem
Domāju, ka Pacers labi sagatavoja Heat spēlētājus finālam

  -4 [+] [-]

, 2013-06-06 19:48, pirms 11 gadiem
Par lielu HEAT! GO GO HEAT!

  +7 [+] [-]

, 2013-06-06 19:49, pirms 11 gadiem
Ja Veids Un Bošs nolaidīsies uz zemes,tad Spurs nav nekādu izredžu..

Bet lai uzvar labākais septītajā spēlē

  +4 [+] [-]

, 2013-06-06 19:50, pirms 11 gadiem
irbiite_HEAT rakstīja: Par lielu HEAT! GO GO HEAT!
kā tad palika ar taviem cliperiem?

  +4 [+] [-]

, 2013-06-06 19:51, pirms 11 gadiem
gggg rakstīja: Ja Veids Un Bošs nolaidīsies uz zemes,tad Spurs nav nekādu izredžu..

Bet lai uzvar labākais septītajā spēlē
Veids daļēji to izdarīja pret IND 7. mačā.

Bošam bija grūti cīnīties ar Big Roy. Līdz ar to Bošu grūti vainot pie tā ko viņš (ne)izdarīja. Pret Spliteru, Dankanu un Diāvu CB noteikti būs vieglāk.
Slēpts komentārs: irbiite_HEAT
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-06-06 20:22, pirms 11 gadiem
Ja Miami paņems abas mājas spēles(Ja..)Tad es neticu ka Spurs varēs paņemt trīs pēc kārtas savā laukumā.Un pēc preses konferences kur LBJ runāja par to kā sāpēja tas ka 2007 gadā Spurs uzvarēja un priecājās viņa mājās..Tad pieļauju ka LBJ pat ļoti gribētu noslēgt sēriju tieši Spurs mājvietā.Bet nu Spurs ar nav nekādi piena puikas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-06-06 20:47, pirms 11 gadiem
Autor - vai tad Spurs sērijā pret Memfisu nevinnēja ar 4:0?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-06-06 20:56, pirms 11 gadiem
hantele rakstīja: Balto aitiņu klubā pieaugums - Pacers fani pārtop par Spurs faniem un maina kepkas!
Es taisni to pašu gribēju teikt - visi NBA muld, ka Heat fani ir ''bandwagon'' fani, kas seko līdzi uzvarētājiem. Reāli, paši jau arī nav labāki, kā Heat tiek tālākās kārtās playoffos, tad visi pēkšņi fano par tiem, pret ko Heat spēlē

  -2 [+] [-]

, 2013-06-06 20:59, pirms 11 gadiem
Ja Veids vidēji sametīs ap 20 punktiem spēlē un kā X faktors labi katrā spēlē nostrādās kāds no Miami soliņa, tad "Spurs" vajadzētu krist 5ās spēlēs, ja Miami buksēs, tad lai iet tā kā austrumu finālā - pilna septiņu spēļu sērija un uzvar spēcīgākais.

No vienas puses gribās, lai Timijam ir pieci fināli un pieci tituli, bet kā Maiami fans un ļoti liels "Spurs" necienītājs, ceru uz "Heat" otro titulu pēc kārtas un soli no three-peat.

  -2 [+] [-]

, 2013-06-06 21:03, pirms 11 gadiem
Nedarbs rakstīja: Es taisni to pašu gribēju teikt - visi NBA muld, ka Heat fani ir ''bandwagon'' fani, kas seko līdzi uzvarētājiem. Reāli, paši jau arī nav labāki, kā Heat tiek tālākās kārtās playoffos, tad visi pēkšņi fano par tiem, pret ko Heat spēlē
Nu tieši tā arī ir. Es pats noteikti esmu ''anyone but the Heat'' bandwagon priekšgalā!=) Jebkurā gadījumā, lai interesants fināls!=)

     [+] [-]

, 2013-06-06 21:16, pirms 11 gadiem
Par 7 spēlēm!

  -3 [+] [-]

, 2013-06-06 21:18, pirms 11 gadiem
Vai Spurs pievienosies Lakeram un Bulls?piecos finālos 5-0.
Vai paliks ar Bostonu?piecos finālos 5-1. Kaut esmu par Austrumiem,bet lai uzvar Spurs. West 31 un East 35. Vai west pietuvosies,vai east attālināsies? Vai Spurs piesmies Heat ar jaunu antirekordu,tāpat kā 2007gadā Cavalieru? Vai Timijs kļūs vēl izcilāks un saņems 4mvp?

  -2 [+] [-]

, 2013-06-06 21:19, pirms 11 gadiem
Nedarbs rakstīja: Es taisni to pašu gribēju teikt - visi NBA muld, ka Heat fani ir ''bandwagon'' fani, kas seko līdzi uzvarētājiem. Reāli, paši jau arī nav labāki, kā Heat tiek tālākās kārtās playoffos, tad visi pēkšņi fano par tiem, pret ko Heat spēlē
Man, ja godīgi, tad Heat pie vienas vietas. Vienkārši cilvēcīgi gribu, lai Lebrons turpina visiem kritiķiem un nīdējiem mutes aizbāzt.

     [+] [-]

, 2013-06-06 21:20, pirms 11 gadiem
MarkPrice rakstīja: Vai Spurs pievienosies Lakeram un Bulls?piecos finālos 5-0.
Vai paliks ar Bostonu?piecos finālos 5-1. Kaut esmu par Austrumiem,bet lai uzvar Spurs. West 31 un East 35. Vai west pietuvosies,vai east attālināsies? Vai Spurs piesmies Heat ar jaunu antirekordu,tāpat kā 2007gadā Cavalieru? Vai Timijs kļūs vēl izcilāks un saņems 4mvp?
Kopš, kura laika "Lakers" finālu bilance ir 5-0 un Bostonas 5-1? Abām komandām ir padsmit tituli un pietiekami daudz zaudējumu finālos.

     [+] [-]

, 2013-06-06 21:26, pirms 11 gadiem
kur varēs redzēt?

  -3 [+] [-]

, 2013-06-06 21:31, pirms 11 gadiem
Ooopiits rakstīja: Kopš, kura laika "Lakers" finālu bilance ir 5-0 un Bostonas 5-1? Abām komandām ir padsmit tituli un pietiekami daudz zaudējumu finālos.
Tā ir,kad par NBA neko nejēdz. Lakers pirmos piecus finālus uzvarēja. 1949-50g un 1952-54g. . Iemācies lasīt vai sajēgt NBA vēsturi. Rakstu par pirmajiem pieciem fināliem.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-06 21:44, pirms 11 gadiem
Par skaistu basketbolu!

  -3 [+] [-]

, 2013-06-06 21:55, pirms 11 gadiem
rainmaker rakstīja: Ja Miami paņems abas mājas spēles(Ja..)Tad es neticu ka Spurs varēs paņemt trīs pēc kārtas savā laukumā.Un pēc preses konferences kur LBJ runāja par to kā sāpēja tas ka 2007 gadā Spurs uzvarēja un priecājās viņa mājās..Tad pieļauju ka LBJ pat ļoti gribētu noslēgt sēriju tieši Spurs mājvietā.Bet nu Spurs ar nav nekādi piena puikas.
Ja SAS paņems vienu izbraukumā(Ja..), tad es neticu, ka MIA spēs paņemt kādu spēli iekš SAS. Lebrons neko nevar pieļaut.

  +4 [+] [-]

, 2013-06-06 21:59, pirms 11 gadiem
regjis rakstīja: kur varēs redzēt?
neradis nekur. rit vakar lnt zinjas no lizbovska varesi uzzinat.

  -1 [+] [-]

, 2013-06-06 21:59, pirms 11 gadiem
MarkPrice rakstīja: Vai Spurs pievienosies Lakeram un Bulls?piecos finālos 5-0.
Vai paliks ar Bostonu?piecos finālos 5-1. Kaut esmu par Austrumiem,bet lai uzvar Spurs. West 31 un East 35. Vai west pietuvosies,vai east attālināsies? Vai Spurs piesmies Heat ar jaunu antirekordu,tāpat kā 2007gadā Cavalieru? Vai Timijs kļūs vēl izcilāks un saņems 4mvp?
Čau, Smerdlef.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-06 22:01, pirms 11 gadiem
MarkPrice rakstīja: Tā ir,kad par NBA neko nejēdz. Lakers pirmos piecus finālus uzvarēja. 1949-50g un 1952-54g. . Iemācies lasīt vai sajēgt NBA vēsturi. Rakstu par pirmajiem pieciem fināliem.
Tad to vajadzēja ierakstīt savā tupajā pirmajā komentārā nevis pēc tam. Un kā piecos finālos bilance var būt 5-1? Kuram tad te ir kaut kas jāpamācās? Tev... skaitīt līdz 5 jāiemācās.

  +3 [+] [-]

, 2013-06-06 22:02, pirms 11 gadiem
MarkPrice rakstīja: Tā ir,kad par NBA neko nejēdz. Lakers pirmos piecus finālus uzvarēja. 1949-50g un 1952-54g. . Iemācies lasīt vai sajēgt NBA vēsturi. Rakstu par pirmajiem pieciem fināliem.
Labi, labi ģēnij. Pastāsti man vēl kādu NBA vēstures faktu, esmu intriģēts.

  +3 [+] [-]

, 2013-06-06 22:03, pirms 11 gadiem
MarkPrice rakstīja: Tā ir,kad par NBA neko nejēdz. Lakers pirmos piecus finālus uzvarēja. 1949-50g un 1952-54g. . Iemācies lasīt vai sajēgt NBA vēsturi. Rakstu par pirmajiem pieciem fināliem.
un bostonas 5-1 arī ir pirmie 5 fināli ja? man skolā mācija ka 5+1=6
ja jau tu tik daudz sajēdz no nba es domāju ka vienkārša sākumskolas matemātika arī tev nebūs šķerslis

  -1 [+] [-]

, 2013-06-06 22:32, pirms 11 gadiem
Par Spurs uzvaru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-06-06 22:39, pirms 11 gadiem
Čērčils rakstīja: 900 sekundes
Tad vēl ritēs 7ais pagarinājums.
1 2 3 82 komentāri