Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška un Pavlovs zaudē Vācijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška un Pavlovs zaudē Vācijā
Andis Juška un Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Neveiksmīgs Vācijas pilsētas Firtas „Challenger” dubultspēļu turnīrs izvērties Latvijas tenisistu duetam Andim Juškam un tenisam Pavlovam. 1.kārtā divos setos viņi ar 3:6, 3:6 piekāpās rumāņiem Andrejam Daesku un Florinam Mergea.

Pēc vairāku mēnešu pārtraukuma kopīgā duetā starptautiskā turnīrā startējuši Latvijas tenisisti Andis Juška un Deniss Pavlovs. Viņi devušies uz Vācijas pilsētu Firtu, kur notiek „Challenger” nozīmes turnīrs ar balvu fondu 30 000 eiro. Vienspēlēs latvieši nespēlēja (ne kvalifikācijā, ne pamatturnīrā), bet dubultspēļu pamatturnīrā tika pateicoties wildcard.

Īpašais ielūgums veiksmi gan nenesa. Šodien 1.kārtā bija jāspēlē pret turnīra 3. numuru, Rumānijas duetu Andrejs Daesku un Florins Mergea. ATP dubultspēļu rangā rumāņiem 231. un 159.vieta, kamēr Latvijas tenisistiem 293. un 304. Spēles pirmajā setā rumāņi realizēja vienīgo breikbumbu, kamēr mūsējie palika bešā (0/5). Līdz ar to setā neveiksme ar 3:6. Otrajā setā Andis un Deniss no 1:3 panāca neizšķirtu, tomēr tad trīs zaudēti geimi pēc kārtas, kas nozīmēja, ka beidzies gan mačs, gan turnīrs.

Firtā reitinga punkti netika nopelnīti, bet prēmijā 1.kārtas zaudētāju dueti saņem 200 eiro. Jaunnedēļ gan Andis, gan Deniss pieteikušies „Future” turnīram Itālijā.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home