Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Debūrs: "Rezultāts sērijā nav objektīvs"

Debūrs: "Rezultāts sērijā nav objektīvs"
Pīters Debūrs
Foto: AFP/Scanpix

Ņūdžersijas "Devils" galvenais treneris Pīters Debūrs uzskata, ka viņa pārstāvētā komanda Nacionālās Hokeja līgas Stenlija kausa finālā spēlē labāk nekā to rāda sērijas rezultāts. Jāatgādina, ka sērijā "Devils" zaudē ar 0-3.

"Nedomāju, ka komanda ir pelnījusi to, kas tai ir tagad," pēc sērijas trešās spēles norādīja Debūrs. "Trīs zaudējumi Stenlija kausa finālsērijā nav tas uz ko mēs bijām cerējuši. "Devils" spēlēja labi un rezultāts sērijā neataino reālos notikumus laukumā."

"Tāds ir hokejs. Tagad mums jāpieliek visas pūles, lai atrastu izeju no šīs smagās situācijas un beidzot sāktu uzvarēt," piebilda "Devils" galvenais treneris.

Stenlija kausa izcīņas finālsērijas ceturtā un, iespējams, pēdējā spēle naktī uz ceturtdienu plkst. 3:00 pēc Latvijas laika notiks Losandželosā. Jāpiebilst, ka "Kings" šīs sezonas Stenlija kausa izcīņā 17 spēlēs zaudējusi tikai divreiz.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-06 11:28, pirms 12 gadiem
Vienkārši īsāk sakot tu nemāki zaudēt un kingi par deviliem ir vairāk pelnījuši stenlija kausu .
, 2012-06-06 11:37, pirms 12 gadiem
Kastiels rakstīja: Ja vidēji spēlē iemet tik 0,7 ripas tad uz neko vairāk nevar cerēt.
Neņemot vērā pēdējo spēli, pirmās divas bija ļoti sīvas. Hokeja Dievs ir Kings pusē. Ja nebūtu, tikpat labi sērija būtu iegājusi citā gulsnē.
Slēpts komentārs: DADZIS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-06 12:03, pirms 12 gadiem
Lai cik es arī justu līdzi Devils, jau ilgu gadu garumā, tomēr jāatdzīst, ka Kings ir pelnījuši uzvaru...
, 2012-06-06 12:27, pirms 12 gadiem
kads zin kur netaa var tiesraidi apskatit?(bez maksas)
, 2012-06-06 12:30, pirms 12 gadiem
4567 rakstīja: Vienkārši īsāk sakot tu nemāki zaudēt un kingi par deviliem ir vairāk pelnījuši stenlija kausu .
nevienam nepatī zaudēt, jo īpaši finālā, bet viņš kā treneris nemaz neko citu nevar teikt, ir jābūt pilnīgi jukušam, lai tagad pirms nākošās spēles teiktu kā tā ir tikai formāla. Ja kāds ko tādu pateiktu tas uz līdzenas vietas tiktu atlaists (man tā liekas)
pa pelnīšanu vai nepelnīšanu tā ir cita runa bet uzvar stiprākie
es tomēr vēl esmu pa skaistu hokeju
, 2012-06-06 12:54, pirms 12 gadiem
Lāga zons rakstīja: kads zin kur netaa var tiesraidi apskatit?(bez maksas)
OnHockey.RU | Прямые трансляции хоккейных...
, 2012-06-06 12:55, pirms 12 gadiem
Zaudētāju atrunas....
Slēpts komentārs: Edgars008
, 2012-06-06 14:17, pirms 12 gadiem
Debūra sarūgtinājums ir saprotams. Domāju, ka neviens nebija gaidījis, ka pēc trim spēlēm uzvaras būs guvusi tikai viena komanda.Objektīvs vai neobjektīvs, bet savus vienīgos 2 vārtus Devils arī ir guvuši tikai pateicoties veiksmei, rikošetiem un gadījumam. Ja nebūtu to, tad arī pagarinājumu nebūtu. Arī tā var spriest.
Objektīvi vai nē, bet tik svarīgā spēles komponentā kā nevienādi sastāvi, NJD atpaliek par galvastiesu.
Kovaļčukam to iespēju nemaz tik daudz nav bijis. Daži metieni no distances, un otrās spēles izskaņā, kad Kviks izglāba savu komandu.
Vēl viss nav zaudēts, vēl izšķirošā spēle šonakt. Pēc tās būsim atkal par vienu dienu gudrāki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-06 16:55, pirms 12 gadiem
Ka tad - nav objektivs. Vot cirivs tads Devils treneris. Vini tak 3 speles tikai 2 golus iemetusi. Vairakuma izspele katastrofala. Protams ka obejktivs rezultats.
, 2012-06-06 18:20, pirms 12 gadiem
Protams ka 0-3 neattaino to kas notiek hokeja laukumā-2 spēles bija ļoti sīvas. Kopumā papildlaikos Velniem nepaveicās. Objektīvāks būtu 2-1 Kings labā. Domāju ka Kings arī piekrīt ka 3-0 nav gluži objektīvi, bet tie ir latvieši kuri te raksta ka zaudēt finālā 4-0 ir kauns-nē noteikti tas nav kauns iekļūt NHL Stenlija kausa finālā un tad kaunēties-finālistiem nav jākaunas bet jālepojas ar saviem sasniegumiem.
, 2012-06-06 19:48, pirms 12 gadiem
gunis888 rakstīja: http://onhockey.ru/
Paldies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-06 20:59, pirms 12 gadiem
FUNS rakstīja: Protams ka 0-3 neattaino to kas notiek hokeja laukumā-2 spēles bija ļoti sīvas. Kopumā papildlaikos Velniem nepaveicās. Objektīvāks būtu 2-1 Kings labā. Domāju ka Kings arī piekrīt ka 3-0 nav gluži objektīvi, bet tie ir latvieši kuri te raksta ka zaudēt finālā 4-0 ir kauns-nē noteikti tas nav kauns iekļūt NHL Stenlija kausa finālā un tad kaunēties-finālistiem nav jākaunas bet jālepojas ar saviem sasniegumiem.
Ļoti diskutabli.Devils paši vien vainīgi, ka savās mājās abas spēles noveda līdz papildlaikam.Bet papildlaikā var notikt " da jebkas." Šajā gadījumā abas reizes zaudēti vārti, kas ir nevis nejaušības, bet gan Kings mērķtiecīgu darbību un Devils pielaistu kļūdu rezultāts. Tā ka 3:0 ir visai loģiski. No comments.
, 2012-06-06 21:19, pirms 12 gadiem
Leflērs rakstīja: Ļoti diskutabli.Devils paši vien vainīgi, ka savās mājās abas spēles noveda līdz papildlaikam.Bet papildlaikā var notikt " da jebkas." Šajā gadījumā abas reizes zaudēti vārti, kas ir nevis nejaušības, bet gan Kings mērķtiecīgu darbību un Devils pielaistu kļūdu rezultāts. Tā ka 3:0 ir visai loģiski. No comments.
man jau ar liekas nedaudz dīvainas tās runas par objektivitāti utt. labi, varētu jau izcelt to, ka divas spēles zaudētas papildlaikā, bija sīvas spēles un tā joprojām, bet, ja skatās tā kritiski, tad, ko tad Devils īsti ir paveikuši - iemetuši divus vārtus trīs spēlēs, kuri ne tuvu nebija ne skaistas izspēles vai izcili precīza metiena rezultāts, pirmais gols veiksmīga sagadīšanās un otrs rikošets... kamēr karaļi ir iemetuši tiešām skaisti izspēlētus vārtus.

bet nu šonakt būs interesanti, jāiet gulēt, lai var naktī piecelties
Kolorādo "Avalanche" hokejistu prieks un Tailers Segīns (Nr. 91). Foto: Jerome Miron/USA Today Sports/Scanpix

Kolorādo uzbrukumam otrā elpa un izvairīšanās no izstāšanās

Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla sērijā pēc divām tukšajām spēlēm atvēries Kolorādo "Avalanche" uzbrukums, 2022. gada turnīra uzvarētājai šorīt Dalasā izrādoties pārākai (5:3) pār "Stars".
Izšķirošo vārtu guvējs Evans Būšārs. Foto: Cody McLachlan/AFP/Scanpix
34

"Canucks" līdz priekšpēdējai minūtei atgūstas no 0:2, taču ielaiž pašā galotnē

Rietumu konferences pusfinālā divu uzvaru pārsvaru neizdevās iegūt Vankūveras "Canucks" vienībai, kura izbraukumā trešajā trešdaļā atspēlējās no 0:2, taču nepilnas 40 sekundes pirms pamatlaika beigām ielaida izšķirošo ripu, piekāpjoties (2:3) Edmontonas "Oilers".
Morgana Gīkija vārtu guvuma mirklis. Foto: Boston Bruins

"Bruins" sakož zobus un rod spēku nepieļaut Floridas tikšanu konferences finālā

Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla sēriju paildzināja Bostonas "Bruins", kura šonakt izbraukumā pieveica (2:1) Floridas "Panthers" hokejistus.