Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai sāpīgs zaudējums finālā, Lībietis apstājas pusfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkevičai sāpīgs zaudējums finālā, Lībietis apstājas pusfinālā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralf Reinecke

Diānai Marcinkevičai kopā ar Šveices tenisisti Rebeku Masarovu neizdevās uzvarēt Vīsbādenes ITF 25 000 dubultspēļu turnīrā, fināla supertaibreikā izsējot trīs punktu pārsvaru. Tikmēr Miķelis Lībietis kopā ar amerikāni Maksu Šnuru zaudēja Savannas "Challenger" turnīra pusfinālā.

Marcinkeviča kopā ar pagājušā gada "French Open" junioru čempioni Masarovu šogad jau vienā turnīrā uzvarēja, triumfējot ITF 15 000 sacensībās Dižonā ("hard" segums telpās). Augstākas raudzes turnīrā titulu iegūt no ļoti labas pozīcijas neizdevās, māla seguma sacensības Vācijā pabeidzot ar 30 punktu nopelnīšanu.

Marcinkevičai ar Šveices pārinieci šodien bija jāspēlē gan pusfināls, gan fināls. Pirmajā mačā ar 6:4, 4:6, 10:6 pieveikts bosnietes Anitas Husaričas un beļģietes Kimberlijas Cimmermanes duets. Stundu vēlāk notikušajā finālā ar 5:7, 7:5, 8:10 zaudēts Vivianas Haizenes un Stormas Sandersas duetam (Vācija/Austrālija). Diānai un Masarovai supertaibreikā divreiz bija trīs punktu pārsvars – 4:1 un 6:3.

Arī Lībietim šīs nedēļas turnīrs beidzās ar zaudējumu supertaibreikā, kad viņš kopā ar Šnuru (abi bija izlikti ar otro numuru) Savannas turnīra ($75 000) pusfinālā ar 1:6, 6:2, 7:10 zaudēja ar trešo numuru izsētajai Lielbritānijas un ASV duetam Lūks Bembridžs/Mičels Krīgers. Lībietis Savannā, kur mači notiek uz zaļā māla seguma, nopelnīja 29 punktus.

Lībietis divreiz uzvarējis "Challenger" dubultspēļu turnīros – 2014. gadā Noksvilā ar Hanteru Rīsi un 2016. gadā Kolumbusā ar Denisu Novikovu.