Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2410, Did:0, useCase: 3

Dārziņš: "Jābūt labākam vairākumam un jāizmanto iespējas pretuzbrukumos"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Dārziņš: "Jābūt labākam vairākumam un jāizmanto iespējas pretuzbrukumos"
Lauris Dārziņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Piedāvājam spēlētāju un treneru komentārus pēc Latvijas un ASV hokeja izlašu spēles (1:4) pasaules čempionātā Helsinkos.

"Lightning" un ASV izlases uzbrucējs Neits Tompsons: "Tā bija smaga cīņa 40 minūšu garumā. Uzskatu, ka labi nospēlējām aizsardzībā, un Bens Bišops veica dažus patiesi nozīmīgus seivus. Domāju, tā bija laba uzvara. Ar katru spēli kļūst grūtāk. Krievija ir Krievija. Viņiem ir daži meistari, viņi prot gūt vārtus, tāpēc mums jābūt gataviem."

Lauris Dārziņš: "Vieni gūti vārti ir par maz, lai uzvarētu spēli. Mūsu vairākumam jābūt labākam. Tāpat mums jāgūst vārti pretuzbrukumos. Man viena tāda iespēja bija, tāpat partnerim. Tam būtu milzu nozīme, ja mēs šīs iespējas izmantotu. Svaru kausi nosvērtos par labu mums, un tā būtu citāda spēle. Spēle ar Austriju būs ļoti svarīga. Mums tabulā joprojām ir nulle punktu, tā ka mums tie jāsāk krāt."

Džo Sako, ASV izlases treneris: "Tā bija smaga spēle. Pateicos puišiem. Viņi cīnījās no visas sirds. Mūsu vārtsargs spēlēja teicami un mača gaitā mēs pielikām klāt. Šajā turnīrā gūt uzvaras ir grūti. Pirmajās divās spēlēs mums tas ir izdevies un tagad gaidām spēli ar Krieviju.

Aizvadījām labu spēli. Latvijai ir diezgan pieredzējusi komanda, tās spēlētāji ļoti centās, taču deva mums iespējas, kuras izmantojām. Līdz 3. periodam mums negāja viegli, taču mūsu vārtsargs dažas reizes glāba, bet mēs divreiz izlaidām izgājienus viens pret vienu. Svarīgi, ka mums padevās spēle mazākumā, kā arī tas, ka noteiktos brīžos darbojāmies pacietīgi, paveicām nesliktu darbu."

Izmantotie resursi:
Start
Men's World
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

 +13 [+] [-]

, 2013-05-06 03:30, pirms 11 gadiem
Spēle pret ASV nebija ļoti slikta bet ASV izlasē taču visi spēlētāji ir no NHL un momentu realizācija arī nākamajā spēlē būs tā kas izšķirs vai paliksim A grupā vai austrieši mūs izspiedīs no tās.
Tagad visu A grupas komandu līmenis ir daudz līdzīgāks nekā pirms 10-15 gadiem. Jāspēlē pret austriešiem kā pēdējo spēli, jo citu uzvaru maz ticams, ka mums būs pat ja atlikušās spēles nospēlēsim labi.
Jācer ka G. Pujacam šis čempionāts nav beidzies. Nav mums nemaz tik daudz tik labu aizsargu kā Georgijs un bez viņa mūsu aizsardzība rada bažas. Turies un veseļojies Georgij!

  +6 [+] [-]

, 2013-05-06 06:39, pirms 11 gadiem
ā!kas tas ir? pēc katras spēles visi gudri, visiem atrunas, nepareizi lēmumi, zvaigžņu stāvoklis, etc. ja nav ko teikt un godīgu kritiku teikt negrib - tad nu vispār atsakieties no komentāriem. kāds vairākums? kāds pretuzbrukums? ja nav aizsardzības un golus dāvina, un, ja vēl ļauj iet kāpāties pie Edgara, nu tad ko jūs gribat? LAIMES LĀCI, vai?
Mazāk vārdu, bet darbu uz ledus, tak eseit komanda un palīdziet viens otram!
Znaroka skarbuma pietrūkst, treniņu smaguma pietrūkst? motivācijas? sapratne? kur problēma? vakardiena bija vienkārši atdota uzvara, pašiem nevajag? nu ok, kas ta man, tāpat būšu kopāar izlasi, bet nu, rr.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-05-06 07:24, pirms 11 gadiem
Masaļskis šodien nebija gatavs. bet - ja veselība atļaus, tad pēc spēlēm divām vai trijām viņš sāks rādīt savu spēli!

  -1 [+] [-]

, 2013-05-06 07:44, pirms 11 gadiem
es jau perku biletes uz B grupas spelem.Godigi runajot sogad izskatas ka musejie balelini zaudes A grupu.Darzinam taisniba jaizmanto vartu gusanas iespejas,bet NAV veiksmes kur nu vel meistaribas.Ceru pret Austriju musejie paradis labaku speli.Turu par viniem ikskus.

  +4 [+] [-]

, 2013-05-06 08:00, pirms 11 gadiem
Labāk vienreiz izdarīt kā 5x pateikt.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-06 08:37, pirms 11 gadiem
īsāk sakot ,pietrūkst meistarības realizēt savus momentus un fiziskā spēka pietiek pirmajai trešdaļai ,daļēji otrajai ,bet trešajā uzspiest savu spēli ir bezcerīgi ,jo nav spēka.Tas pats būtībā notika arī ar Dinamo,jo komanda nespēja nospēlēt vienādā līmenī visu spēli,jo trūka fiziskās sagatavotības.

  +7 [+] [-]

, 2013-05-06 08:50, pirms 11 gadiem
Masaļskis Bija uzdevumu augstumos, jo visas bija atlecošās ripas, kuras vajadzēja savākt aizsargiem!

  +1 [+] [-]

, 2013-05-06 09:22, pirms 11 gadiem
SKALS rakstīja: Lightning" un ASV izlases uzbrucējs Neits Tompsons: "Tā bija smaga cīņa 40 minūšu garumā" Pareizi, trešā trešdaļā ASV problēmu vairs nebija. Latvijas izlase vienkārši apstājās un ļāva darīt jeņķiem ko grib. Dažreiz liekas ka Nolans ir speciāli iesūtīts diversants kura uzdevums sačakarēt visu kas atlicis no mūsu hokeja .
Beidz tak skatīties krievijas ziņas un lasīt krievu avīzes -tev sākas paranoja un viss apkārt saskati ienaidniekus !!!!!!Problēma ir pavisam citur!!!!

  +1 [+] [-]

, 2013-05-06 09:50, pirms 11 gadiem
It kā jau mūsu spēlētāji ikdienā darbojas pietiekami nopietnās līgās. NHL lokauta laikā KHL bija lieliska iespēja uzspēlēt pret vairākām pasaules zvaigznēm. Diemžēl viss tas nav mūsu varēšanu tuvinājis teiksim Šveicei, tieši otrādi - nu jau mums garām ie pasteigušies gan norvēģi, gan dāņi, iespējams par francūži.. Tad nu atliek vien cerēt, ka izdosies uzvarēt vismaz Austriju..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-05-06 11:08, pirms 11 gadiem
Vakardienas spele jau ir vesture, un ar shitadu sastaavu , kads tagad ir - nospeleeja nesuudiigi, ja njem to ka pretim NHL dzheki bija.... jaa pietruuka kautkur kautka mazliet ..... Laurim un Cipam izdeviibas .. aizsargi pie vartiem lidz galam kautkur nenospeleja , kautkur nepaveicaas - otrajos zaudetajos varbuut Edza kljudijas, bet metienos parsvars asv 26:20. Gribeet mes varam uzvaras visaas spelees . Bet pagaidam .Rus. Asv un Fin - vineeet nespiid tak a iisti PCh Latvijai saksies tikai riit. tad arii skatiisim kas un kaa...un lai veicas dzhekiem . kauchuku kaste dabuuja tas jau ir apsveciami!!!

  -1 [+] [-]

, 2013-05-06 11:45, pirms 11 gadiem
1 vārti spēlē? vai 5 spēlēs? tak visiem jānolaižas uz zemes,olimpiādei kvalificētjas knapi uzvarot kazahus,labi ka pasaulē hokeju spēlē apm 20 valstīs,savādāk mums pasaules čempionātu neredzēt. tāpat kā futbolā

  +1 [+] [-]

, 2013-05-06 13:00, pirms 11 gadiem
Par to vairākumu jau ļempā pa muti nepirmo gadu,kā nav izmaiņu tā nav!
Piespēles,veči,piespēles,kas ar jau tiek runāts ne pirmo dienu...
Aizsardzība,nu tas ir p1zdec,tāda sajūta ka aizsargi aizlaiž miera pīpi uzvilkt kamēr pretinieks močī pa Edžas pirkstiem...
Rodas jautājums,tad kurā elementā LV hokejistiem ir labi???
Laikam nekur?Jāmācās spēlet hokeju,veči!
Ja saprastu to šodien,vēl labāk vakar,tad cerība būtu ka kas mainīsies uz labo,bet te tika potēte teorija ka mēs esam iekš to KHL un nu tik būs,kā rezultātā kočas kas nav iek';s to KHL iet mums garām!!!

  +1 [+] [-]

, 2013-05-06 13:12, pirms 11 gadiem
Dārziņš - YouTube
veltiijums labaakajiem

  +1 [+] [-]

, 2013-05-06 13:31, pirms 11 gadiem
Vairākums ir katastrofa. Tas ka latvietis parastais nespēj nostāties zonā ir pierasta lieta, bet arī mūsu miljonāri kad nostājas beztolkā slidina ripu pa perimetru un dara to lēni, pretinieks uzspēj izsekot un noslēgt līnijas. Vnk totālais pipec. Vienīgais kurš meiģina ko samuķīt ir Freibergs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-05-06 13:43, pirms 11 gadiem
coffijs rakstīja: īsāk sakot ,pietrūkst meistarības realizēt savus momentus un fiziskā spēka pietiek pirmajai trešdaļai ,daļēji otrajai ,bet trešajā uzspiest savu spēli ir bezcerīgi ,jo nav spēka.Tas pats būtībā notika arī ar Dinamo,jo komanda nespēja nospēlēt vienādā līmenī visu spēli,jo trūka fiziskās sagatavotības.
Nevis fiziskā, bet psiholoģiskā. Viņi jau mentāli nav gatavi spiedienam brīžos kad to vajag, arī spēles beigās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-05-06 15:31, pirms 11 gadiem
alfredo rakstīja: bez panikas--lūk kur jaunā LV hokeja paaudze