Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2950, Did:0, useCase: 3

Girgensons viesosies Detroitā, Bļugeram konferences vadošo klubu duelis

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Girgensons viesosies Detroitā, Bļugeram konferences vadošo klubu duelis
Zemgus Girgensons. Foto. AFP. Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) naktī uz piektdienu mačus aizvadīs Zemgus Girgensona, Elvja Merzļikina un Teodora Bļugera pārstāvētās komandas, attiecīgi spēkojoties pret ''Red Wings'', ''Devils'' un ''Kings'' vienībām. Spēļu translācijas ''Viaplay'' platformā.

• Pulksten 2.00 Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo ''Sabres'' aizvadīs sezonas ceturto spēli pret Detroitas ''Red Wings''.

• ''Sabres'' hokejisti ar 81 punktu 76 spēlēs ir desmitie Austrumu konferencē un piektie Atlantijas divīzijā, saglabājot niecīgas izredzes kvalificēties izslēgšanas mačiem. ''Red Wings'', savukārt, ar 79 punktiem 77 mačos ir 12. Austrumos un septītie Atlantijas divīzijā, uz play-off raugoties ar vēl mazākām cerībām nekā ''Sabres''.

• Komandu trīs aizvadītie mači šajā sezonā bijuši ļoti rezultatīvi – 11, deviņi un deviņi vārtu guvumi. Visās cīņās pie uzvarām tikuši ''Sabres'' hokejisti – 8:3, 5:4 pēcspēles metienos un 6:3.

• Paralēlajā duelī Ņūdžersijā Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas ''Blue Jackets'' viesosies pie vietējās ''Devils''.

• Merzļikina dalība gaidāmajā spēlē šobrīd ir neskaidra.

• ''Blue Jackets'' ar 56 punktiem 77 cīņās ir pēdējā Austrumu konferencē un Metropolitēna divīzijā, bet ''Devils'' tajā pašā konferencē un divīzijā ieņem attiecīgi trešo un otro pozīciju – 106 punkti 78 spēlēs.

• Divās iepriekšējās savstarpējās cīņās uzvaras svinēja ''Devils'' – 7:1 mājās un 3:2 viesos.

• Pulksten 5.00 mājas spēli aizvadīs Teodora Bļugera pārstāvētā Lasvegasas ''Golden Knights'', Rietumu konferences un Klusā okeāna divīzijas vadošo klubu duelī uzņemot Losandželosas ''Kings''.

• Bļugera komanda ar 104 punktiem 78 spēlēs ir līdere gan konferencē, gan divīzijā, bet ''Kings'' tikpat spēlēs sakrājusi par četriem punktiem mazāk, kas losandželosiešus ierindo trešajā vietā gan konferencē, gan divīzijā.

• Abām komandām iepriekšējo piecu spēļu nogrieznis bijis identisks – divi zaudējumi, divas uzvaras un vēl viena neveiksme iepriekšējā spēlē. ''Golden Knights'' pagarinājumā atzina ''Predators'' pārākumu, bet ''Kings'' pamatlaikā zaudēja ''Oilers''.

• Divās no trim savstarpējām spēlēm uzvarētāju laurus plūkusi ''Kings'', bet pirmajā komandu duelī šosezon uzvarēja ''Golden Knights''.

NHL spēles

SpēleLaiksSpēleLaiks
Bruins – Maple Leafs2.00Red Wings – Sabres2.00
Panthers – Senators2.00Canadiens – Capitals2.00
Devils – Blue Jackets2.00Penguins – Wild2.00
Islanders – Lightning2.30Predators – Hurricanes3.00
Blues – Rangers3.00Stars – Flyers3.30
Canucks – Blackhawks5.00Golden Knights – Kings5.00
Sharks – Avalanche5.30Kraken – Coyotes5.30