Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Latvijas U19 telpu futbola izlase pārspēj arī Sanmarīno pieaugušo komandu

Agris Suveizda

Latvijas U19 telpu futbola izlase pārspēj arī Sanmarīno pieaugušo komandu
Latvijas U19 telpu futbola izlase. Foto: LFF

Latvijas U19 telpu futbola izlase ceturtdien pārbaudes spēlē Horvātijā ar rezultātu 3:2 (3:2) pārspēja Sanmarīno telpu futbolistus, kuru rindās vairums bija valsts nacionālās izlases pārstāvji, informē Latvijas Futbola federācija.

Pa vieniem vārtiem mūsu komandas labā guva Toms Kristians Grīslis, Ņikita Jelagovs un Vsevolods Gondarjuks. Spēles pirmajā puslaikā Latvijas jaunieši divreiz ieguva divu vārtu pārsvaru, taču abas reizes pretinieki pa vieniem vārtiem atspēlēja. Otrajā puslaikā Latvijas komanda pārsvaru nosargāja, rezultātam vairs nemainoties.

Latvijas U-19 telpu futbola izlase Horvātijā piedalās pārbaudes spēļu turnīrā, tomēr mačs pret Sanmarīno notika ārpus tā ieskaites, jo šī komanda ir komplektēta pārsvarā no gados vecākiem spēlētājiem. Turnīra ievadā trešdien latvieši ar 3:1 uzvarēja Beļģiju, bet sestdien un svētdien gaidāmi nākamie sacensību mači pret vienaudžiem no Francijas un Slovēnijas.

Uz pārbaudes turnīru Horvātijā A. Šketovs uzaicinājis četrpadsmit spēlētājus. Viskuplākā pārstāvniecība ir no FK "Raba", ko izlasē pārstāv četri spēlētāji. Pa trim telpu futbolistiem komandā ir no TFK "Rēzekne", FK "Nikars" un SK "Kengaroos".

Martā komandai paredzēta dalība Eiropas čempionāta kvalifikācijas pamatkārtā, kurā būs jāsacenšas ar vienaudžiem no Horvātijas, Baltkrievijas un Azerbaidžānas.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/13747/u-19-tel...