Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pujacam +1 uzvarā pār "Lev"

Andrejs Siliņš

Pujacam +1 uzvarā pār "Lev"
Georgijs Pujacs
Foto: hcsibir.ru

Piektdien Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas spēlē Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētā Novosibirskas "Sibir" ar rezultātu 4:2 savā laukumā apspēlēja līgas debitanti Popradas "Lev".

Pirmās trešdaļas izskaņā mājiniece nonāca iedzinējos, kad Rīgas publikai labi zināmais Jurajs Mikušs vairākumā izvirzīja vadībā Popradas komandu. Mikušam tie bija 12. vārti sezonā. Laukumā šajā brīdī mazākumā atradās arī Pujacs. Tomēr mūsu aizsargs uz ledus bija arī tad, kad "Sibir" panāca izlīdzinājumu 34. mača minūtē. Četras minūtes vēlāk mājiniece jau izvirzījās vadībā.

Pēdējās trešdaļas vidū vispirms "Lev" izlīdzināja, bet mirkli vēlāk Tarasenko ar 18. vārtiem sezonā atkal izvirzīja vadībā mājinieci (3:2). Četras minūtes pirms beigām, atkal laukumā esot Pujacam, "Sibir" pielika punktu uzvarai - 4:2. Tā bija "Sibir" 12. uzvara sezonā, un ar 39 punktiem komanda ieņem 11. vietu Austrumos. "Lev" ir devītā Rietumos, septiņus punktus aiz astotajā vietā esošās CSKA, kas šodien zaudēja.

Aizsargs Georgijs Pujacs uzvarētāju rindās uz ledus bija 19 minūtes un 52 sekundes, izdarīja četrus metienus pa vārtiem, soda minūtes neizpelnījās un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

  +2 [+] [-]

, 2012-01-06 16:02, pirms 12 gadiem
man liekas drīz lidos slavenais Jūlijus....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-01-06 16:23, pirms 12 gadiem
da_neshau rakstīja: man liekas drīz lidos slavenais Jūlijus....
Kāds vēl Jūlijusam sakars?
Žoriks malacis, mums Lev kāsiens nāk par labu!

     [+] [-]

, 2012-01-06 16:54, pirms 12 gadiem
DRS420 rakstīja: Kāds vēl Jūlijusam sakars?
Žoriks malacis, mums Lev kāsiens nāk par labu!
nu ja tu lasītu visu kas rakstīts tad tu mutīti paturētu....""Lev" ir devītā Rietumos, septiņus punktus aiz astotajā vietā esošās CSKA, kas šodien zaudēja."
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-01-06 18:07, pirms 12 gadiem
Izskatās ka LEV cerības zūd,neticās ,ka viņi apdzīs armijniekus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja