Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pujaca "Avangard" kļūst par Austrumu līderi; Masaļskim sāpīgs zaudējums

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pujaca "Avangard" kļūst par Austrumu līderi; Masaļskim sāpīgs zaudējums
Georgijs Pujacs
Foto: hawk.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē šodien Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētais Omskas "Avangard" savā laukumā pieveica Minskas "Dinamo" (5:3). Citā spēlē sāpīgu zaudējumu piedzīvoja Edgara Masaļska "Yugra" (4:5), bet Oskara Bārtuļa "Donbass" izcīnīja svarīgu uzvaru izbraukumā (2:1).

Omskas "Avangard" - Minskas "Dinamo"

Pateicoties skaitliskajiem vairākumiem, pirmajā periodā mājiniekiem bija pārsvars, tomēr to neizdevās apliecināt arī rezultātā (0:0). Līdzīgs pirmajam bija arī otrais periods, vienīgā atšķirība – tagad goli bira kā no pārpilnības raga (4 no 6 panākumiem tika gūti nevienādos sastāvos) – aizraujošajā karuselī veiksmīgāki bija mājinieki, kuri pēdējā lielajā pārtraukumā devās ar divu vārtu handikapu (4:2). Noslēguma trešdaļā viesiem izdevās samazināt rezultāta starpību līdz minimumam, tomēr 55. minūtē omskieši atjaunoja komfortablāku vadību (5:3). Atlikušajā laikā rezultāts vairs nemainījās, un "Avangard" svinēja uzvaru, kas viņiem ļāva kļūt par Austrumu līdervienību.

Georgijs Pujacs laukumā pavadīja 20 minūtes un 26 sekundes, kas bija trešais lielākais rādītājs savā komandā. Mūsu aizsargs pa vārtiem nemeta un palika bez rezultativitātes punktiem.

Omskas "Avangard" ar 33 spēlēs izcīnītiem 65 punktiem KHL Austrumu konferencē pakāpjas uz pirmo vietu.

Čeļabinskas "Traktor" - Doņeckas "Donbass"

Pirmie divi periodi aizritēja līdzvērtīgā cīņā, un arī rezultāts noformējās līdzīgs (1:1). Trešās trešdaļas sākumā viesu somu leģionārs izrāvās vienatnē pret čeļabinskiešu vārtsargu, un tika neatļauti kavēts. Pēc video atkārtojuma noskatīšanās netika konstatēts vārtu guvums, un tiesnesis piešķīra soda metienu, ko sekmīgi realizēja pats cietušais – Tupurainens (1:2). Atlikušajā laikā turpinājās līdzvērtīga spēkošanās, mājiniekiem nelīdzēja pat skaitliskais vairākums, un rezultāts vairs nemainījās.

Oskars Bārtulis laukumā pavadīja 18 minūtes un 13 sekundes, kas bija astotais lielākais rādītājs savā komandā. Mūsu aizsargs pa vārtiem nemeta un palika bez rezultativitātes punktiem.

Doņeckas "Donabass" ar 33 spēlēs izcīnītiem 43 punktiem KHL Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, un tagad atpalicība no labāko astoņnieka ir samazināta līdz minumam.

Hantimansijskas "Yugra" - Čehovas "Vitjaz"

Pirmie divi periodi aizritēja ar mājinieku pārsvaru, tomēr rezultāta pārsvars izveidojās viesiem. Mača otrajā minūtē hantimansijskieši izvirzījās vadībā, tomēr nākamajās 33 minūtēs vārtus guva tikai viesi. Pēc otrās trešdaļas rezultāts uz tablo šķita netaisnīgs (1:4). Noslēguma perioda pirmajās desmit minūtēs mājinieki izdarīja varenu spiedienu un 52. minūtē samazināja rezultāta starpību, tomēr 21 sekundi vēlāk viesu pirmais metiens šajā periodā izrādījās sekmīgs (2:5). Nākamajās septiņās minūtēs mājinieki turpināja spiest viesus un guva vēl divus vārtus, samazinot deficītu līdz minumam (4:5). "Yugra" paņēma pusminūtes pārtraukumu un pēdējā minūtē Masaļska vietā laida sesto laukuma spēlētāju, tomēr rezultāts palika iepriekšējais. Kopumā šajā mačā mājinieki pa vārtiem meta divas reizes vairāk, tomēr uzvarētāji izrādījās čehovieši.

Edgars Masaļskis atvairīja 16 no 21 metiena. Hantimansijskas "Yugra" ar 32 spēlēs izcīnītiem 39 punktiem KHL Austrumu konferencē ieņem desmito vietu, no labāko astoņnieka atpaliekot par četriem punktiem.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +1 [+] [-]

, 2012-12-05 17:39, pirms 11 gadiem
Edžus šodien bija siets, diemžēl...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-05 17:53, pirms 11 gadiem
Visi rietumu konf. "pastarīši" tagad raujas uz augšu.. prieks skatīties! Un ko dara Dinamo?!? Domā par nākamo sezonu , laikā kad teorētiski ir iespējams iekļūt play-off ?!?

     [+] [-]

, 2012-12-05 18:04, pirms 11 gadiem
shupis ari traktor prot uzvaret!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-12-05 18:43, pirms 11 gadiem
RealHockey rakstīja: Visi rietumu konf. "pastarīši" tagad raujas uz augšu.. prieks skatīties! Un ko dara Dinamo?!? Domā par nākamo sezonu , laikā kad teorētiski ir iespējams iekļūt play-off ?!?
Dinamo domā par nākamo šovu Jekaterinburgā. Viņiem šosezon jāizklaidē krievu līdzjutējs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-05 18:52, pirms 11 gadiem