Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gazols ceļgalu sāpju dēļ spiests nespēlēt

Gazols ceļgalu sāpju dēļ spiests nespēlēt
Pau Gazols
Foto: AP/Scanpix

87 : 103

Hornets - Lakers

Pau Gazols aizvadītajā naktī izlaida Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) spēli starp Losandželosas "Lakers" un Hjūstonas "Rockets" ceļu problēmu dēļ. Pagaidām nav zināms, kad uzbrucējs atgriezīsies laukumā.

Spāņu basketbolists jau kopš treniņnometnes sākuma mokās ar sāpēm ceļgalos, nav bijuši nekādi veselības uzlabojumi, tāpēc "Lakers" izlēma atpūtināt Gazolu. "Mēs cerējām, ka situācija uzlabosies, tomēr tā nenotika, tāpēc nācās pieņemt lēmumu," sacīja spānis.

Aizvadītajā naktī Gazola vietu starta pieciniekā ieņēma Antuāns Džeimisons, kurš mačā guva 15 punktus. Ar to bija par maz, jo "Lakers" atzina Hjūstonas komandas pārākumu ar 105:107. Nākamais mačs "Lakers" būs jau naktī uz ceturtdienu pēc Latvijas laika, kad pretī stāsies Ņūorleānas "Hornets", bet trīs izbraukumu sērija tiks noslēgta sestdienas naktī, kad komanda viesosies pie Oklohomsitijas "Thunder". Gazols nespēja atbildēt par dalību nākamajās divās spēlēs.

"Mums viņu vajag dabūt veselu," sacīja "Lakers" galvenais treneris Maiks D'Antoni. "Nezinu, cik daudz spēļu būs nepieciešams - viena, divas vai desmit. Viņam ir jābūt veselam. Gazols centās spēlēt caur sāpēm, tomēr šajā līgā tā nevar darīt."

Gazola nedienas ar ceļgaliem nav labas ziņas "Lakers". Jau vakar ziņojām, ka Losandželosas komandai ir problēmas ar saspēles vadītājiem, tāpat uzvaras neizdodas izcīnīt viegli, tāpēc vienību sagaida grūts un smags periods.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-12-06 09:02, pirms 11 gadiem
šis fakts liek Lakers aizmirst ideālo variantu - Gazola maiņu pret J-Smooth

  -1 [+] [-]

, 2012-12-06 16:56, pirms 11 gadiem
s_tuffy rakstīja: šis fakts liek Lakers aizmirst ideālo variantu - Gazola maiņu pret J-Smooth
kāda velna pēc lai Hawks mainītu Josh Smith pret Gazolu?

  +1 [+] [-]

, 2012-12-07 09:03, pirms 11 gadiem
guus rakstīja: kāda velna pēc lai Hawks mainītu Josh Smith pret Gazolu?
"Lakers" P. Gasolu varētu aizmainīt uz "Hawks",...