Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlase prēmijas saņems tikai tad, ja iekļūs C līgā

Agris Suveizda

Latvijas izlase prēmijas saņems tikai tad, ja iekļūs C līgā
Roberts Uldriķis. Foto: LFF

Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde 3. septembra sēdē lēma Latvijas 3. līgas čempionātā startējošajiem klubiem, tiem atbilstot attiecīgām prasībām, sniegt iespēju atgūt pusi no šīs sezonas dalības maksas.

Lai palīdzētu klubiem globālās pandēmijas apstākļos ekonomēt līdzekļus un gādāt par sava kluba attīstību, pēc sezonas LFF atmaksās klubu veikto dalības maksu par startu Latvijas 3. līgā 50% apmērā, ja attiecīgais klubs būs izpildījis visas juridiskās saistības ar LFF, kā arī atbildīs visām Godīgas spēles jeb "Integrity" procesa regulām un noteikumiem.

"Šis laiks pašmāju klubiem nav viegls – it īpaši tiem, kas darbojas amatieru futbola lauciņā. Šādi klubi veido būtisku daļu no kopējās Latvijas futbola piramīdas, tāpēc mūsu pienākums ir saklausīt klubu problēmas un izaicinājumus. Vēlamies iespēju robežās globālās pandēmijas ietekmē atvieglot klubu ikdienu, taču tajā pašā laikā, ņemot vērā 3. līgas turnīra plašo ģeogrāfiju un klubu dažādo profesionalitātes līmeni, strikti nosakām, ka dalības maksas daļēja atgriešana pēc sezonas būs iespējama tikai tad, ja LFF pret attiecīgā kluba darbību nebūs nekādu iebildumu un nebūs starp abām pusēm nenokārtotu saistību," pauž LFF prezidents Vadims Ļašenko.

Jau iepriekš pēc attiecīgā nolikuma izveidošanas un apstiprināšanas LFF valde uzsākusi futbola haļļu būvniecības projekta darbību, kas paredz LFF līdzfinansējumu līdz 500 000 EUR katra projekta ietvaros. Pašlaik tiek apzināta šābrīža interese par futbola haļļu būvniecību konkrētās Latvijas vietās, un attiecīgo projektu profesionālai izvērtēšanai izveidota šim mērķim radīta komisija. Tāpat LFF valde, lemjot par Latvijas nacionālās izlases prēmēšanas sistēmu, vienojās, ka attiecīga panākuma gadījumā – ja Latvijas izlase uzvarēs savā UEFA Nāciju līgas apakšgrupā – UEFA balvu fonds ir novirzāms izlases spēlētāju un personāla prēmēšanai. Cita rezultāta gadījumā izlases pārstāvji prēmēti netiks.

Turpinot darbu pie LFF komiteju sastāva komplektēšanas, valde uzklausīja uzaicināto personu redzējumu par veicamajiem darbiem un apstiprināja Rutu Dziļumu par Sieviešu futbola komitejas priekšsēdētāju, bet Aleksandru Isakovu – par Sacensību komitejas priekšsēdētāju. Jautājums par abu komiteju locekļiem tiks skatīts atsevišķi, tāpat atsevišķi tiks vērtēts Infrastruktūras komitejas priekšsēdētāja un komitejas locekļu apstiprināšanas jautājums. Tāpat iepriekš apstiprinātajās komitejās valde iecēlusi divus atlikušos komiteju locekļus – Attīstības un jauniešu komitejā Juriju Sokolovu, kā arī Tiesnešu komitejā Jāni Pukijanu.

LFF valde, skatot jautājumu par LFF mācību un treniņu centra "Staicele" tālāko attīstību, iedziļinājās virknē ar bāzes darbību saistītajos juridiskajos un saimnieciskajos jautājumos. Ar nepieciešamajiem ieguldījumiem bāzes tālākā uzturēšanā un attīstībā iepazīstināja un par aktuālajiem juridiskajiem jautājumiem ar LFF valdi diskutēja MTC "Staicele" valdes loceklis Jānis Čaplinskis. Valdes locekļi apkopoja bāzes tālākās darbības iespējamos modeļus un LFF iesaisti.

Nākamā LFF valdes sēde paredzēta 15. septembrī.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/12812/lff-vald...

  +7 [+] [-]

, 2020-09-05 16:21, pirms 4 gadiem
Vai tas ir pareizi? Prēmijām vajadzētu būt par katru kontaktu ar bumbu, neraugoties uz nospraustajiem mērķiem un sasniegtajiem rezultātiem. Papildus varētu piemaksāt par rezultātiem. Piemēram, par piespēli 50 eiro, par precīzu piespēli - 60 eiro. Par precīzu piespēli komandas biedram 100 eiro. Par sitienu pa vārtiem 500 eiro. Par sitienu pa pretinieka vārtiem 1000 eiro. Par precīzu sitienu pa pretinieka vārtiem 5000 eiro.

  +4 [+] [-]

, 2020-09-05 16:36, pirms 4 gadiem
Kadas premijas bija 2004. gada?
Slēpts komentārs: dakots

  +5 [+] [-]

, 2020-09-05 16:47, pirms 4 gadiem
dakots rakstīja: Nu, nav pareizi....ja naudu saņem treneris, masieris un pat izlases busa šoferis...arī TV3Sport komentētāji saņem naudu par darbu, tad vienīgie, kuri neko nesaņem ir spēlētāji...bet viņi ir tieši tie, kuri rada šo šovu - futbola spēli....es nesaku, ka jābūt lielai naudai...tā var būt tīri simboliska - 1 eiro par minūti laukumā, bet samaksai ir jābūt, jo tas ir darbs un visi pārējie iesaistītie saņem naudu...un pēc tam par uzvaru D grupā var maksāt lielo prēmiju
Ja tu mājās Andorru neuzveic, priecājies, ka federācija tevi vispār pabaro

  -1 [+] [-]

, 2020-09-05 17:04, pirms 4 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Ja tu mājās Andorru neuzveic, priecājies, ka federācija tevi vispār pabaro
paklau, jebkurā spēlē ir uzvarētāji vai zaudētāji - tā ir sporta būtība un samaksu ir pelnījuši abi, ja tas ir profesionālais sports, kur naudu pelna organizatori...par prēmijām piekrītu - tās tikai tad, ja uzvar D grupā.

  +2 [+] [-]

, 2020-09-05 17:32, pirms 4 gadiem
dakots rakstīja: Nu, nav pareizi....ja naudu saņem treneris, masieris un pat izlases busa šoferis...arī TV3Sport komentētāji saņem naudu par darbu, tad vienīgie, kuri neko nesaņem ir spēlētāji...bet viņi ir tieši tie, kuri rada šo šovu - futbola spēli....es nesaku, ka jābūt lielai naudai...tā var būt tīri simboliska - 1 eiro par minūti laukumā, bet samaksai ir jābūt, jo tas ir darbs un visi pārējie iesaistītie saņem naudu...un pēc tam par uzvaru D grupā var maksāt lielo prēmiju
Vēl vajadzētu izsniegt katram personīgi auto, dzīvokli ar visām ērtībām un platām kājām utt. Ja būtu rezultāti, tad vēl varētu strīdēties par ko tādu ko tu te piedāvā. Bet visādi citādi, lai priecājas par izsaukumiem, caur kuriem var dabūt ienesīgākus algas čekus. Izlasei ir jābūt goda un cieņas lietai, nevis apzināties, ai mani jau tāpat izsauks, dabūšu rubļus un viss kulē.

  -1 [+] [-]

, 2020-09-05 17:43, pirms 4 gadiem
M rakstīja: Vai tas ir pareizi? Prēmijām vajadzētu būt par katru kontaktu ar bumbu, neraugoties uz nospraustajiem mērķiem un sasniegtajiem rezultātiem. Papildus varētu piemaksāt par rezultātiem. Piemēram, par piespēli 50 eiro, par precīzu piespēli - 60 eiro. Par precīzu piespēli komandas biedram 100 eiro. Par sitienu pa vārtiem 500 eiro. Par sitienu pa pretinieka vārtiem 1000 eiro. Par precīzu sitienu pa pretinieka vārtiem 5000 eiro.
Vēl šeit iederētos ieiešana soda laukumā (+pretinieku, +ar bumbu).

     [+] [-]

, 2020-09-05 18:01, pirms 4 gadiem
Un tikai ta, tikmer lai speletaji maksa federacijai vai ari labdaribai. Atliek vel tikai nokrist uz pedejo grupu ar Sanmario un Lihtenseteinu.

     [+] [-]

, 2020-09-05 18:06, pirms 4 gadiem
Sanmarīno un Lihtenšteina ir tajā pašā Nāciju Līgas D grupā. Zemāk nevar nokrist.

  +1 [+] [-]

, 2020-09-05 19:17, pirms 4 gadiem
spriežot pēc pirmās spēles - tika solītas arī ļoti treknas prēmijas, ja izdosies noturēt bezvārtu neizšķirtu pret andoru!!

     [+] [-]

, 2020-09-05 22:01, pirms 4 gadiem
Pareizs lēmums.

     [+] [-]

, 2020-09-05 22:04, pirms 4 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Sanmarīno un Lihtenšteina ir tajā pašā Nāciju Līgas D grupā. Zemāk nevar nokrist.
Nu ja,vai tad nezināji,ka esam kloākas pašā dibenā.Tagad rāposim varbūt uz augšu,ja neslidēsim pa to stikla kalnu uz leju.

     [+] [-]

, 2020-09-06 09:19, pirms 4 gadiem
Ja esi ticis sarakstā, tad 25 bērniem jānopērk bumbas.Ja tiki laukumā , tad 50 bumbas.