Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2880, Did:0, useCase: 3

Krievijas reakcija: "Ar Porziņģi tikām galā, ar Latviju – nē"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Krievijas reakcija: "Ar Porziņģi tikām galā, ar Latviju – nē"
Jānis Timma: 22 punkti uzvarā pār Krieviju
Foto: FIBA

"Godīgi runājot, neskaitot tādu izcilu atlētu kā Jānis Timma, Latvijas basketbolisti neizskatījās svaigāki par mūsējiem, tāpēc pretenziju pret spēlētāju fizisko sagatavotību pagaidām nav, Tagad jāfano par Turciju," Krievijas zaudējumu raksturoja televīzijas komentētājs Vladimirs Gomeļskis.

Krievija saņem pliķi no Latvijas

Gazeta.ru https://www.gazeta.ru/sport/2017/09...

“Krievijas izlase piedzīvoja pirmo zaudējumu turnīrā, piekāpjoties Latvijai ar rezultātu 69:84, tādējādi ļaujot latviešiem sevi noķert D grupas kopvērtējumā. Pēc otrās ceturtdaļas Krievija bija vadībā ar 10 punktiem, taču trešajā ceturtdaļā iztērēja pārsvaru. Ceturtajā ceturtdaļā Sergeja Bazareviča padoto spēle galīgi pajuka, kamēr sāncenšu sniegums uzlabojās. Ļoti neveiksmīga diena bija mūsu līderim Aleksejam Švedam.

Aleksejs Šveds: "Tiesneši rīkojās ne īpaši glīti"

Sport Express Алексей Швед: "Судьи не очень красиво поступали...

“Krievijas valstsvienības aizsargs Aleksejs Šveds pēc zaudējuma Latvijai (69:84) Eiropas čempionāta grupas turnīrā paziņoja, ka komanda nespēja parādīt savu spēli. Pēc viņa vārdiem, krievu spēlētāji paši vainojami zaudējumā.

“Latvija cīnījās labi, kamēr mēs neparādījām savu basketbolu. Viņi spēlēja labi, asi, bet mums nesanāca, lai gan centāmies,” teica Šveds. “Gadās reizes, kad spēle neiet no rokas. Būtībā paši bijām vainīgi zaudējumā. Ar Porziņģi tikām galā, ar Latviju – nē.”

“Netrāpīju daudzus metienus, īpaši pirmajā puslaikā. Pēc tam pāris reizes biju precīzs, taču tik un tā, pārāk daudz aizmetām garām. Iznākumā zaudējums. Otrkārt, ne sevišķi glīti rīkojās tiesneši. Noskatīsimies atkārtojumu, taču uzskatu, ka bija daudz kļūdainu svilpju. Secinājumi? Jāspēlē agresīvāk, ja pretiniekam atļauj spēlēt rupji, jārīkojas tāpat.””

Mozgovs: "Krievija spēlē pret Latviju steidzās un pieņēma nepareizus lēmumus"

Championat.com https://www.championat.com/basketba...

““Pēc pārtraukuma viņi pamainīja aizsardzību. Nesaku, ka nevarējām pielāgoties, vienkārši steidzāmies un pieņēmām nepareizus lēmumus. Lai gan Porziņģis izkrita no rotācijas, Latvija parādīja, ka tai ir spēcīga un laba komanda,” Krievijas centra spēlētāju Timofeju Mozgovu citēja “Championat” korespondente Nadežda Perepečko.”

Kiriļenko: "Spēle pret latviešiem atgādināja boksa maču"

Championat.com https://www.championat.com/basketba...

““Šodienas spēle atgādināja boksa maču – bija ļoti daudz fiziskas cīņas un pirmajos sešos raundos (puslaikā) mēs bijām pārāki. Manuprāt, pirmajā puslaikā nospēlējām ļoti gudri. Otrajā puslaikā kaut kā “nosēdāmies”, tomēr ceturtā spēle. Pat ne fiziski, vairāk morāli. Redzams, ka tādā režīmā kļuva grūti saglabāt koncentrēšanos un parādījās kļūdas, kuras rodas no koncentrēšanās, nevis meistarības trūkuma,” teica Krievijas basketbola federācijas prezidents Andrejs Kiriļenko.

“Un, protams, šodien neko nevarējām iemest. Bija ļoti daudz neprecīzu metienu, kurus parasti trāpām. Ja vēl nedaudz iemestu, galotne būtu pavisam savādāka. Spēles izskaņa trešā spēka (tiesnešu) izpildījumā atgādināja komēdiju, kurai tādās cīņās nav vietas. Turklāt (kļūdas bija) gan uz vienu, gan otru pusi. Jābūt uzmanīgākiem,” turpināja Kiriļenko.”

Mozgovs: "Zaudējums pret Latviju bija sāpīgs, taču Krievijas izlasei neko nemaina"

TASS Мозгов: поражение от команды Латвии обидное, но...

““Mēs labi sākām spēli, viss izdevās un gāja pēc sarunātā plāna, taču pēc pārtraukuma spēle pajuka. Pārstājām trāpīt metienus un nelaikā steidzāmies. Iespējams, izpaudās nogurums, taču nekas briesmīgs nav noticis, vienkārši jāuzvar nākamajā spēlē un jāiet tālāk,” teica Mozgovs.

Pēdējo spēli grupā Krievijas izlase aizvadīs ceturtdien pret Lielbritāniju.”

Vladimirs Gomeļskis: "Tagad jāfano par Turcijas sniegumu spēlē pret Latviju"

Sovetskij Sport Владимир Гомельский: Теперь надо болеть за...

“Brīdī, kad mūsējie panāca 13 punktu pārsvaru, bet pārtraukumā devās ar +10, acīmredzot, treneris pietiekami nepastrādāja ģērbtuvē. Tāpēc trešās ceturtdaļas sākumā mūsu komanda laukumā iznāca pilnīgi atslābinājusies, un latviešiem ļoti īsā laikā izdevās atspēlēt starpību. Par spīti tam, ka Latvijas valstsvienībai bija lielas piezīmju problēmas. Kad spēle izlīdzinājās, mūsu izlasei neizdevās pieci pozicionālie uzbrukumi pēc kārtas. Skaitīju līdzi.

Latvieši izvēlējās pareizo taktiku aizsardzībā un sita mūs neatskatoties. Tiesneši viņus par to sodīja, brīvmetienus trāpījām. Taču ar to nepietika, lai veiktu izrāvienu. Visu otro puslaiku spēlējām bez metiena no trīspunkta līnijas un bez ātrajiem izrāvieniem. Vienīgo ātro izrāvienu pēc Šveda piespēles pabeidza Zubkovs. Tas arī viss. Vēlējos redzēt vairāk emociju no trenera. Neieraudzīju.

No vienas puses, katastrofa nav notikusi. Tiesa, pat ja apspēlēsim Lielbritāniju, tas vēl negarantēs pirmo vietu grupā. Ļoti gribas izcīnīt pirmo vietu. Taču zaudējām, tāpēc daudz būs atkarīgs no Turcijas un Latvijas spēles iznākuma. Un šajā spēlē mums būs jāfano par turkiem. Latvijai viens zaudējums jau ir, taču neveiksme savstarpējā spēlē mūs nostumj aiz viņiem. Ir vēlēšanās iztikt bez “karuseļa”. Turnīra situācija pēc šodienas kļuvusi mums sarežģītāka.”

1 2 38 komentāri

  +9 [+] [-]

, 2017-09-05 19:02, pirms 7 gadiem
Negaidīti, bet tiešām objektīvi vērtējumi no krievu puses.

     [+] [-]

, 2017-09-05 19:05, pirms 7 gadiem
Kā jau prognozēju, uzvarējām ar +15. Krieviem bačas nosēdušās, pulveris izšauts. Vairs nekādu sasniegumu turnīrā tiem nebūs.

     [+] [-]

, 2017-09-05 19:10, pirms 7 gadiem
Tiesneši ļoti palīdzēja krieviem. Blūms arī vilka uz leju. Turki 100% jāuzvar, mūsējiem pie pilnām tribīnēm patīk spēlēt.

  -4 [+] [-]

, 2017-09-05 19:28, pirms 7 gadiem
Noskatīsimies atkārtojumu, taču uzskatu, ka bija daudz kļūdainu svilpju.
Bija gan.TIkai jums par labu

 +11 [+] [-]

, 2017-09-05 19:28, pirms 7 gadiem
Āfrika12 rakstīja: Tiesneši ļoti palīdzēja krieviem. Blūms arī vilka uz leju. Turki 100% jāuzvar, mūsējiem pie pilnām tribīnēm patīk spēlēt.
Eu beidz, kļūdas tiesnešu izpidījumā bija uz abām pusēm. Krievi savukārt uzskatīja, ka vairāk mums palīdzēja.
Slēpts komentārs: erikxxl

 +12 [+] [-]

, 2017-09-05 19:47, pirms 7 gadiem
Edison rakstīja: Eu beidz, kļūdas tiesnešu izpidījumā bija uz abām pusēm. Krievi savukārt uzskatīja, ka vairāk mums palīdzēja.
Kādu ceturto sodu dabūja KP, tādu pat Mozgovs spēles beigās. Protams vietējiem tirliņiem neieskaidrosi, ka visa pasaule nav negodīga tikai pret mums. Gandrīz visas spēles tiesā vienlīdz slikti abām pusēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-09-05 19:57, pirms 7 gadiem
Āfrika12 rakstīja: Tiesneši ļoti palīdzēja krieviem. Blūms arī vilka uz leju. Turki 100% jāuzvar, mūsējiem pie pilnām tribīnēm patīk spēlēt.
Nevajag izdomāt, 4.cet atdeva parādu tiesneši atpakaļ, cik piezīmes uzbrukumā norāva krievi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2017-09-05 20:29, pirms 7 gadiem
Nav negaidīti.Krievu prese ir ļoti polarizējusies ap visu to,kas tieši skar politiku,bet sportā nav tādu iztektu uzbraucienu mūsu valsts sportistiem.Tad jau Mīkstais Juris ir apķēzijies 100 X vairāk,nekā visa krievu prese kopā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-09-05 20:37, pirms 7 gadiem
HMB-BIROJSSS!!! rakstīja: Pelavaam cieta draate
svarigaka spele prieksa pret turkiem!
Ja tiek spanis, tad jaapsveic ar 16. vietu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-05 20:48, pirms 7 gadiem
HMB-BIROJSSS!!! rakstīja: man tie salkanie espanci besi!!! nu tur jaa, mums groza apaksha nav neviens kas kaut VIENU gazolu var apturet, a vini ir DIVI
tur tak vel wilijs un mazie viniem ari teicami... sansu nav!
Jacer uz turku zaagi sodien!Tad Spani netiek....bet nu horvati jau ari nekas spidos nebutu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-09-05 20:51, pirms 7 gadiem
HMB-BIROJSSS!!! rakstīja: spanim pretiniekus neredzu! abi brachkas laukumaa vnk dominee un saimnieko pa visu soda laukumu, vel sava starpa saspelejas, mauc putbackus utt
ja turkus panemam, tad melkalni izskolot butu niistjag!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-05 20:53, pirms 7 gadiem
HMB-BIROJSSS!!! rakstīja: leishi vienigie pretinieki spaanim, taa vismaz pagaidam izskatas !!!
ari leishi tur neko nepadaris....Francuzi briesmigi izskatas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-05 20:55, pirms 7 gadiem
HMB-BIROJSSS!!! rakstīja: Bet kads mejeeeris uz Eiropas fona ir flops, smaga kaleeja roka, no metra nevis met bet kko tizli gruuzh, pec paskata shausmas. Labi ka 2 putbacki sodien

grazhulis kkas lidzigs
GROMOVS BUTU KATASTROFA!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-05 20:59, pirms 7 gadiem
HMB-BIROJSSS!!! rakstīja: viss tas trio ir koka kluchi, vnk no malas var redzet kaleeja rokas, cieti kkadi tizli metieni kamer paskat kaa leitim gudaitis lokani un ceeli lidina ieksha
tulit turki pret belgiem saaks! Sodien jatur ikski par Belgiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-05 21:02, pirms 7 gadiem
HMB-BIROJSSS!!! rakstīja: kebabi neparliecina!!!
jacer, ka parit sie sabruks!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-09-05 21:11, pirms 7 gadiem
Piektdien jau redzesim kurš būs 16 vieta un brauks uz savu zemi )))
1 2 38 komentāri