Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Jurdžs rezultatīvākais Leipcigas zaudējumā pret "Melsungen"

Jānis Pārums

Jurdžs rezultatīvākais Leipcigas zaudējumā pret "Melsungen"
Aivis Jurdžs
Foto: Rainer Justen

Vācijas Bundeslīgas spēlē septiņus vārtus guva Aivis Jurdžs, tomēr viņa pārstāvētā "Leipzig" viesos ar 26:28 piekāpās savai sīvākajai konkurentei "MT Melsungen".

Pirms šīs spēles "Leipzig" no "Melsungen" atpalika tikai par punktu, tādējādi panākuma gadījumā apsteigtu konkurentus. Spēli veiksmīgāk uzsāka Leipciga, kas sākumā izvirzījās vadībā ar 3:1, taču desmitajā minūtē nokļuva iedzinēju lomā (5:6). Puslaiku Jurdža komanda noslēdza ar divu vārtu deficītu (15:17), bet otrajā puslaikā visi mēģinājumi atspēlēties bija neveiksmīgi. Vienubrīd Leipcigai bija arī -4, bet spēle tika noslēgta ar 26:28.

Aivis Jurdžs kļuva par rezultatīvāko spēlētāju, izceļoties ar septiņiem vārtu guvumiem (metieni 7/11). Viņa rēķinā arī brīdinājums.

Pēc šī zaudējuma "Leipzig" vairs nevar uzlabot savu pozīciju turnīra tabulā un Vācijas Bundeslīgas čempionātu noslēgs astotajā vietā – par trijām pozīcijām augstāk nekā pirms gada. Jurdžs arī nākamsezon spēlēs Leipcigas komandā.

Savukārt Vācijas 2. Bundeslīgas spēlē panākumu guva Toma Lielā "Eisenach", kas savā laukumā ar 29:21 pārspēja "Emsdetten". Pēc pirmā puslaika "Eisenach" bija tikai vienu vārtu pārsvars, taču otrā puslaika sākumā strauji atrāvās un vienubrīd sasniedza arī desmit vārtu pārsvaru.

Toms Lielais guva trīs vārtus (3/4), kā arī atdeva četras rezultatīvas piespēles.

Turnīra tabulā "Eisenach" kārtu pirms turnīra beigām ieņem septīto vietu un šajā pozīcijā arī noslēgs čempionātu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv