Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Dašķevičs: "Problēmas "Liepāja" mums šoreiz nesagādāja"

Rolands Eliņš

Dašķevičs: "Problēmas "Liepāja" mums šoreiz nesagādāja"
Eduards Dašķevičs: FOTO: Zigismunds Zālmanis/Riga FC

Pēc uzvaras "TonyBet" futbola Virslīgas spēlē pār "Liepāja" ar 4:0 "Riga" futbolists Eduards Dašķevičs sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki diplomātiski raksturoja pretinieku sniegumu, izvairoties nosaukt "Liepāju" par vāju komandu, taču atzina, ka šoreiz spēle nebija pati smagākā.

"Problēmas "Liepāja" mums šoreiz nesagādāja, bet nevaru teikt, ka tā ir vāja komanda," pēc graujošās uzvaras ar 4:0 sacīja Eduards Dašķevičs. "Viņiem ir labi spēlētāji, redzams līmenis, ka viņi var labi spēlēt gan tehniski, gan fiziski. Taču kā komanda kopumā "Liepāja" šoreiz nebija tik stipra, to varu pateikt."

Mačā pret "Liepāju" pirmos vārtus guva Marko Regža, paveicot to pēc Dašķeviča piespēles. Dašķevičs pastāstīja, ka vēlējies savā ziņā revanšēties par iepriekšējo maču Valmierā, kur arī izveidoja vairākas bīstamas vārtu gūšanas situācijas, taču beigās palika bez vārtiem vai rezultatīvas piespēles.

Spēlē pret "Valmieru" Dašķevičam bija jācīnās ne tikai pret Valmieras futbolistiem, bet arī vietējiem faniem, kas viņu izraudzījās par savu saukļu mērķi. "Jā, tobrīd biju dusmīgs," viņš tagad jau varēja pasmaidīt par šo situāciju.

"Bet saprotu, ka tas ir futbols. Mēs Latvijā šādas situācijas tik bieži nemaz neredzam, nav tik bieži reizes, kad faniem ir tik lielas emocijas," pretinieku fanus novērtēja Dašķevičs. "Jā, biju dusmīgs, taču sapratu, ka viņiem arī bija savas emocijas, liela uzvara, 2:1. Tad nu centos savas emocijas paturēt pie sevis. Atzīšu, ka bija grūti," pasmaidīja 21 gadu vecais pussargs.

"Riga" sezonas ievadā guvusi trīs uzvaras četrās spēlēs, tiesa, sezonas pirmajās četrās kārtās to pašu par sevi var teikt vēl četras komandas (trīs uzvaras arī RFS, "Daugavpilij", "Valmierai" un "Tukumam"). Dašķevičs, kurš aizvada otro sezonu Virslīgā, piedalījies visās četrās spēlēs, vienreiz nākot uz maiņu un trīsreiz sākumsastāvā. Pagaidām vārtus viņš vēl nav guvis, kamēr iepriekšējā sezonā 29 mačos iesita trīs vārtus "Riga" sastāvā Virslīgā.

     [+] [-]

, 2024-04-05 16:29, pirms mēneša
mūsu , līdz galiņam nenotetovētā zvaigznīte ir runājusi . ū vperjod za rigu !