Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bļugers: "Pēc pauzes atgriezties ritmā nebūs viegli, bet centīšos, lai tas notiktu ātri"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bļugers: "Pēc pauzes atgriezties ritmā nebūs viegli, bet centīšos, lai tas notiktu ātri"
Teodors Bļugers. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Pitsburgas “Penguins” centra uzbrucējs Teodors Bļugers savainojuma dēļ izlaidis iepriekšējās desmit spēles. Šodien viņš slidoja kopā ar pārējo komandu, rotējot iekšā kā ceturtās maiņas uzbrucējs. Nav izslēgts, ka jau tuvākajā izbraukumā Bļugers atgriezīsies sastāvā.

“Ir stabils progress, var just, ka eju pareizajā virzienā. Atkal trenēties kopā ar visu komandu – tā ir lieliska sajūta. Protams, ļoti palīdzēja tas, ka iepriekš varēju paslidot ar taxi squad. Jūtos labi,” pēc šodienas treniņa teica Teodors Bļugers. Viņš savainojuma dēļ nav spēlējis kopš 15. marta, izlaižot desmit spēles. Pitsburgas “Penguins” šajā nogrieznī izcīnīja sešas uzvaras, neskatoties uz divu svarīgu centru izkrišanu – ilgāku laiku nav spēlējis arī Jevgeņijs Malkins.

“Puiši ir spēlējuši lieliski. Skaidrs, kā pēc pauzes uzreiz tikt atpakaļ ritmā ir grūti, bet centīšos, lai tas notiktu pēc iespējas ātrāk. Palīdzēšu visos veidos, kā vien varēšu,” pēc treniņa teica Bļugers. Tuvojoties brīdim, kad viņš varēs atgriezties sastāvā, “Penguins” komanda gan saņēmusi arī negatīvas ziņas – atkal traumēts ir Bļugera ierastais maiņas partneris Brendons Tanevs. Pagaidām nav zināms, cik ilgu laiku viņam nāksies izlaist.

“Tās ir neveiksmes, un savainojumus vienmēr ir grūti pieņemt. Taču tās ir lietas, kas atrodas ārpus mūsu kontroles. Nākamajiem rindā jābūt gataviem izmantot savu iespēju, un tieši tas noticis iepriekšējo nedēļu laikā. Jāturpina cīnīties,” pauda Bļugers. Viņš gan vēl neslidoja kā centra uzbrucējs, tā vietā mainoties ar vietām ceturtās maiņas kreisajā malā ar čehu Radimu Zohornu.

“Penguins” tagad sagaida divas spēles izbraukumā pret Ņujorkas “Rangers” – otrdien un ceturtdien. Piektdien un svētdien izbraukuma sērija turpināsies pret Ņūdžersijas “Devils”. Pitsburga ieņem trešo vietu Austrumu divīzijā, aiz muguras esošo Bostonas “Bruins” apsteidzot par septiņiem punktiem. Tiesa, “Bruins” ir četras spēles rezervē.

Bļugers šajā sezonā 28 mačos izcēlies ar četriem vārtiem un 15 punktiem.

  -1 [+] [-]

, 2021-04-05 23:45, pirms 3 gadiem
TE LATVIETIS JĀNIS VISBELIS#21 ELMIRA SASTĀVĀ ŠOBRĪD SPĒLĒ,UCHC (NCAA III) finālspēle,TE VAR SKATĪTIES -https://team1sports.com/gomustangsports/?fbclid=IwAR2oJboDVyl8ZleBT2iLVg2YC1wuQu4lskuGurk-qnaIFMF6hlJoeBnx-8U