Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Baruļins: "Esam stiprāki, vajadzēja ņemt sēriju pie 3:1"

Baruļins: "Esam stiprāki, vajadzēja ņemt sēriju pie 3:1"
Konstantīns Baruļins
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Pēc vakardienas Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas spēles starp Laura Dārziņa pārstāvēto Kazaņas "Ak Bars" un Čeļabinskas "Traktor" komentārus snieguši abu komandu pārstāvji. Mačā, pateicoties Andreja Kosticina gūtajiem vārtiem 29 sekundes līdz trešā perioda beigām, uzvaru ar 2:1 izcīnīja "Traktor", sērijā triumfējot ar 4:3.

"Traktor" komandas galvenais treneris Valērijs Belousovs apsveica savu komandu ar iekļūšanu finālā: "Mēs cīnījāmies līdz galam, neskatoties uz ielaistajiem vārtiem. Kopumā mums izdevās lieliska sērija, milzīga pieredze tika arī jaunajiem spēlētājiem. Prieks, ka "Traktor" pirmo reizi iekļuvis Gagarina kausa finālā."

Tikmēr Kazaņas kluba treneris Valērijs Belovs minēja, ka šajā sērijā bijuši brīži, kad pietrūcis emociju: "Lai gan ar noskaņošanos pēdējai cīņai viss bija kārtībā, atskatoties uz sēriju, ir skaidrs, ka pēc Ufas bijām nedaudz iztukšoti. Tomēr pēdējā spēlē bijām maksimāli koncentrējušies. Apsveicu Belousovu un Čeļabinsku."

"Traktor" kluba uzbrucējs Jevģēnijs Kuzņecovs tikmēr pateicas Kazaņas komandai par šādu sēriju: "Šis laikam ir spēcīgākais pretinieks mūsu konferencē, paldies viņiem par šo sēriju. "Ak Bars" spēlēja lieliski, vienmēr ir patīkami spēlēt pret tādiem oponentiem. Viņi ir "play-off" cīnītāji, paskatieties, cik pasaules čempionu ir Kazaņas rindās".

"Ak Bars" vārtsargs Konstantīns Baruļins savukārt norādīja, ka sēriju vajadzēja pabeigt jau ātrāk: "Šodien "Ak Bars" neizmantoja savas iespējas, vajadzēja realizēt vairākumu. Vispār ne tikai šodien, bet visas sērijas garumā. Mums vajadzēja uzvarēt jau tad, kad bijām vadībā ar 3:1, bet, acīmredzot, pārāk ātri sacerējāmies. Padomājām, ka fināls jau ir tuvu, un par to arī samaksājām. Mēs esam stiprāki par "Traktor", bet finālā spēlēs viņi."

Kazaņas kluba kapteinis Aleksejs Morozovs novēlējis pretiniekiem veiksmi finālā: "Mums nedaudz pietrūka gan spēka, gan veiksmes. Vēlu "Traktor" veiksmi finālā, viņi mūs apturēja gan pagājušogad, gan šogad. Čeļabinskai ir lielisks jauno un pieredzējušo hokejistu balanss. Mēs, savukārt, bijām nedaudz iztukšoti pēc Ufas, tomēr tas viss ir tikai galvās. Sākām sēriju ļoti labi, bet tad sākām kļūdīties. Mums bija iespējas gan sērijas piektajā spēlē, gan šodien, tomēr "Traktor" nav vienkārša komanda. Pēc ielaistajiem vārtiem puiši kļuva nedaudz tramīgi, tomēr mums bija iespējas uzvarēt."

Čeļabinskas kluba jaunais uzbrucējs Valērijs Ničuškins tikmēr uzsvēra komandas cīņassparu: "Kā mums izdevās uzvarēt "Ak Bars" trīs spēles pēc kārtas? Domāju, ka tā ir gan mūsu līdzjutēju, gan mūsu pašu ticība panākumam. Mēs izgājām laukumā un cīnījāmies tā, kā pēdējā mačā pienākas. Tagad mēs esam finālā, gatavosimies un cīnīsimies tālāk."

Izmantotie avoti:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com
Р-Спорт. Все главные новости спорта
БИЗНЕС Online. Деловая электронная газета...