Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Dubra RFS sastāvā pārbaudes spēlē, ''Metta'' un ''Valmiera'' dala uzvaras

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dubra RFS sastāvā pārbaudes spēlē, ''Metta'' un ''Valmiera'' dala uzvaras
Jānis Grīnbergs. Foto: Metta

Šodien pārbaudes spēles aizvadīja virkne Latvijas Virslīgas klubu. RFS apspēlēja FK ''Tukums 2000/Telms'', sastāvā atrodoties Kasparam Dubram. ''Metta'' un ''Valmiera'' aizvadīja divas spēles vienā dienā, uzvaras dalot uz pusēm, kamēr Jūrmalas ''Spartaks'' ar 0:1 zaudēja ''Jelgavai''.

• Šodien savu noslēdzošo pārbaudes spēli pirms Virslīgas jaunas sezonas aizvadīja esošā čempione RFS, kura ar 4:0 apspēlēja FK ‘’Tukums 2000/Telms’’. Divus vārtus uzvarētājiem guva Afluseinijs Džata, bet vienus Petrs Marešs un Vladislavs Galkins.

• Katrā no puslaikiem RFS guva divus vārtus. Tās pamatsastāvā devās Kaspars Dubra, kurš šajā nedēļā atgriezās no Ukrainas, kurā notiek karadarbība Krievijas invāzijas dēļ. Spēlētājs intervijā pauda, ka līdz nedēļas sākumam vēl gaidot piedāvājumus no ārzemju klubiem, bet, ja tas nenotiks, karjeru turpinās Latvijā.

• Virslīga sāksies jau nākamās nedēļas beigās. RFS čempiones godu uzsāks aizstāvēt 12. martā pret Jūrmalas ‘’Spartaku’’.

• Divas pārbaudes spēles šodien aizvadīja "Metta" un "Valmiera" futbolisti. Rezultāti tajās bija dažādi. Pirmajā valmierieši uzvarēja ar 7:1, kamēr pēcpusdienā ar 5:1 pārāki bija rīdzinieki.

• Pirmajā pārbaudes spēlē "Metta" 26. minūtē izvirzījās vadībā, kad izcēlās kāds no pārbaudāmajiem futbolistiem. Tomēr tālākajā mača gaitā dominēja "Valmieras" spēlētāji, kuri guva septiņus vārtus pēc kārtas, no kuriem sešus otrajā puslaikā.

• Otrajā spēlē pēcpusdienā ‘’Metta’’ prata uzvarēt, divus vārtus uzvarētājiem gūstot Artjomam Puzirevskim un Jānim Grīnbergam. Otrajā puslaikā rīdzinieki guva trīs vārtus.

• Virslīgu ‘’Valmiera’’ sāks 12. martā pret ‘’Riga’’, bet ‘’Metta’’ čempionātu uzsāks svētdien 13. martā pret ‘’Audu’’.

• Tikmēr citā spēlē zaudējumu piedzīvoja Jūrmalas ‘’Spartaks’’, kas ar 0:1 piekāpās FS ‘’Jelgava’’. Vienīgos vārtus ar 11 metru soda sitiena palīdzību mača 40. minūtē guva Ralfs Šitjakovs.

• ‘’Spartaks’’ sezonu sāks pret esošo čempioni RFS sestdien 12. martā.

     [+] [-]

, 2022-03-05 21:16, pirms 2 gadiem
slima suņa mugi,kur vismaz rezultati