Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" ģērbtuvē par labākajiem atzīst latviešus Āboliņu un Gromu

Jānis Celmiņš

"Avangard" ģērbtuvē par labākajiem atzīst latviešus Āboliņu un Gromu
Latviešu video treneri Pēteris Groms un Aldis ĀBoliņš. Foto: Omskas "Avangard"

Boba Hārtlija vadītā Omskas “Avangard” komanda vakar svinēja otro no četrām nepieciešamajām uzvarām Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā. Latvijas izlases galvenā trenera vadītā komanda otrreiz apspēlēja Jekaterinburgas “Avtomobilist” (4:3), bet ģērbtuvē par labākajiem nosauca latviešu video trenerus Pēteri Gromu un Aldi Āboliņu.

"Avtomobilist" komandai spēles gaitā izdevās divreiz iegūt minimālu pārsvaru (1:0, 3:2), tomēr pēc Sergeja Točinska un Iļjas Kovaļčuka divu minūšu intervālā gūtajiem diviem vārtiem "Avangard" 46. minūtē izvirzijās priekšgalā ar 4:3. Liela loma uzvaras izcīnīšanā bija Omskas komandā strādājošajiem latviešu video treneriem Aldim Āboliņam un Pēterim Gromam, kuri spēles gaitā divas reizes lūdza tiesnešiem caurskatīt atsevišķus spēles momentus, un abās reizēs latviešu izrādītās šaubas par tiesnešu darbu izrādījās pareizas.

Pēc spēles abu veikumu novērtēja arī komanda. Pirmajā mačā par labāko atzītajam “Avangard” vārtsargam Igoram Bobkovam tika uzticēts noteikt labāko šajā spēlē un viņš ilgi nevilcinājās, balvu pasniedzot abiem latviešu treneriem.

Interesanti, ka balvas pasniegšanas brīdī Iļja Kovaļčuks ar humoru aicināja abiem piešķirt Krievijas pases. Viņa teiktais komandas ģērbtuvē izraisīja absolūtu jautrību un smieklus.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-05 12:22, pirms 3 gadiem
Hohma

     [+] [-]

, 2021-03-05 14:51, pirms 3 gadiem
Jā, Autombīlim 2 goli noņemti https://www.flashscore.com/match/EJ...

     [+] [-]

, 2021-03-05 15:27, pirms 3 gadiem
Izlases videotreneri labi nostrādāja
Bet ar tādu spēli bobiks ierīs jeburgā
Ne visu laiku būs 3 mm ofside