Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Deivisa kausu Lielupē sāks debitants Ozoliņš, Gulbim otrais mačs

Andrejs Siliņš

Deivisa kausu Lielupē sāks debitants Ozoliņš, Gulbim otrais mačs
Mārtiņš Podžus un Ernests Gulbis. Foto: Latvijas Tenisa savienība

Rītdien tenisa centrā “Lielupe” Jūrmalā Deivisa kausa Pasaules II grupas “play-off” mačā starp Latviju un Ēģipti pirmais laukumā dosies Latvijas izlases debitants Kārlis Ozoliņš, bet vakara otrajā mačā spēlēs Ernests Gulbis.

Piektdien un sestdien nacionālajā tenisa centrā “Lielupe” norisināsies Deivisa kausa Pasaules II grupas “play-off” spēles. Pirms gaidāmajām spēlēm, šodien norisinājās oficiālā izlozes ceremonija, kurā izlases prezentēja tos spēlētājus, kuri pārstāvēs izlases. Latvijas izlases kapteinis Deniss Pavlovs apstiprināja, ka Latvijas izlases pirmais numurs šajās cīņās būs Ernests Gulbis, bet otrais numurs būs Kārlis Ozoliņš. Savukārt Ēģiptes izlases kapteinis Mostafa Naim Dalam paziņoja, ka vienspēles aizvadīs Mohameds Safvats un Karims-Mohameds Mamouns.

Pēc izlozes tika noskaidrots, ka Deivisa kausa “play-off” izcīņu piektdien atklās Kārlis Ozoliņš, kurš spēkosies ar ēgiptieti Mohamedu Safvatu. Dienas turpinājumā Latvijas izlases līderis Ernests Gulbis aizvadīs spēli pret Karimu-Mohamedu Mamounu.

Deivisa kausa otrajā dienā tiks aizvadīta dubultspēle, kurai sekos abas atlikušās vienspēles. Deivisa kausa “play-off” kārtā uzvarēs tā komanda, kas izcīnīs trīs uzvaras. Ja pēc četrām vienspēlēm rezultāts būs 2:2, tad visu izšķirs dubultspēle.

Kā ziņots iepriekš pēc 3 gadu pārtraukuma Deivisa kauss atgriežas savu skatītāju priekšā. Pēdējo reizi Deivisa kausa spēles Latvijā tika aizvadītas 2017. gadā, kad Jelgavā tika atzīts Norvēģijas tenisa izlases pārākums. Šis gads būs īpašs ar to, ka Latvijas izlases rindās būs valsts pirmā rakete Ernests Gulbis, pieredzes bagātākie izlases spēlētāji Mārtiņš Podžus un Artūrs Lazdiņš, Vācijā uzaugušais Roberts Štrombahs, kā arī šī gada Austrālijas atklātā junioru čempionāta pusfinālists Kārlis Ozoliņš.

Deivisa kausa izcīņas kalendārs

DatumsLaiksSpēle
6. marts17:00Kārlis Ozoliņš - Mohameds Safvats
Ernests Gulbis - Karims-Mohameds Mamouns
7. marts15:00Gulbis/Podžus - Safvats/Mamouns
Kārlis Ozoliņš - Karims-Mohameds Mamouns
Ernests Gulbis -Mohameds Safvats

  +2 [+] [-]

, 2020-03-05 16:07, pirms 4 gadiem
Deivisa kausa “play-off” kārtā uzvarēs tā komanda, kas izcīnīs trīs uzvaras. Ja pēc četrām vienspēlēm rezultāts būs 2:2, tad visu izšķirs dubultspēle.
Silina kungs, ludzu informacijas avotu !!
https://live.daviscup.com/en/tie-de...
Seit kaut kaa diezgan skaidri redzams , ka dubultspele bus tresa spele nevis pedeja.

  -3 [+] [-]

, 2020-03-05 16:34, pirms 4 gadiem
rediss77 rakstīja: Deivisa kausa “play-off” kārtā uzvarēs tā komanda, kas izcīnīs trīs uzvaras. Ja pēc četrām vienspēlēm rezultāts būs 2:2, tad visu izšķirs dubultspēle.
Silina kungs, ludzu informacijas avotu !!
https://live.daviscup.com/en/tie-de...
Seit kaut kaa diezgan skaidri redzams , ka dubultspele bus tresa spele nevis pedeja.
dubultspēle vienmēr ir pēdējā un to pārsvarā spēlē tika tad ja ir 2-2 pēc vienspēlēm. Pārsvarā ja kādai no komandām izdodas gūt 3 uzvaras jau vienspēlēs, tad dubulteni bieži vienojas nespēlēt.

     [+] [-]

, 2020-03-05 16:36, pirms 4 gadiem
andzadzo2008 rakstīja: dubultspēle vienmēr ir pēdējā un to pārsvarā spēlē tika tad ja ir 2-2 pēc vienspēlēm. Pārsvarā ja kādai no komandām izdodas gūt 3 uzvaras jau vienspēlēs, tad dubulteni bieži vienojas nespēlēt.
Ties in the Davis Cup Qualifiers and in World Groups I and II will consist of five matches played over two days: two singles on day one, followed by the doubles and two reverse singles on day two. All matches are the best of the three tiebreak sets.

  +4 [+] [-]

, 2020-03-05 16:37, pirms 4 gadiem
andzadzo pārskatījies sieviešu tenisu (FedCup). Davis Cup vienmēr 3.spēle bijis dupels

  +2 [+] [-]

, 2020-03-05 18:09, pirms 4 gadiem
andzadzo2008 rakstīja: dubultspēle vienmēr ir pēdējā un to pārsvarā spēlē tika tad ja ir 2-2 pēc vienspēlēm. Pārsvarā ja kādai no komandām izdodas gūt 3 uzvaras jau vienspēlēs, tad dubulteni bieži vienojas nespēlēt.
Eksperts!

     [+] [-]

, 2020-03-05 18:20, pirms 4 gadiem
Ko, faraoni atbraukuši ar 2 večiem

  +1 [+] [-]

, 2020-03-05 20:33, pirms 4 gadiem
Kaut kur rādīs pa TV?

     [+] [-]

, 2020-03-06 21:28, pirms 4 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: andzadzo pārskatījies sieviešu tenisu (FedCup). Davis Cup vienmēr 3.spēle bijis dupels
Atzīstos, domāju ka večiem ir tāpat kā sievietēm. Pārsvarā skatos vadošās sievietes kā spēlē, tas tiesa.

     [+] [-]

, 2020-03-06 21:30, pirms 4 gadiem
sandis444444 rakstīja: Eksperts!
Atslābsti, gudriniek!