Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pujacs iekļūst KHL Austrumu pusfinālā, Kuldam sezona galā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pujacs iekļūst KHL Austrumu pusfinālā, Kuldam sezona galā
Georgijs Pujacs
Foto: hawk.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Austrumu ceturtdaļfināla izšķirošajā septītajā mačā Georgija Pujaca "Avangard" šodien pieveica Artūra Kuldas "Sibir" (2:0) un uzvarēja visā sērijā (4:3), iekļūstot pusfinālā.

Kā jau tika gaidīts, Sibīrijas derbijs izvērtās visai aizraujošs un ilgs. Pirms šiem mačiem nomināli par favorītu tika uzskatīts "Avangard", tomēr "Sibir" parūpējās par intrigu un vareni cīnījās par iekļūšanu nākamajā kārtā. Pirmajā mačā krietni pārāks bija Omskas klubs, tomēr nākamajos divos uzvarēja novosibirskieši, izvirzoties sērijas vadībā. "Avangard" atbildēja ar divām uzvarām, bet pēc tam "Sibir" sērijas rezultātu atkal izlīdzināja (3:3).

Izšķirošā septītā spēlē spēle šodien notika Omskā. 10170 skatītāju klātbūtnē mačs iesākās piesardzīgi, bet no pirmā perioda vidusdaļas iniciatīvu pārņēma mājinieki, kuri spēja savu pārsvaru īstenot arī rezultātā - 19. minūtē ar precīzu raidījumu izcēlās omskiešu aizsargs Antons Belovs. Otrajā trešdaļā aktīvāki bija viesi no Novosibirskas, tomēr vārtus atkal guva mājinieki - 32. minūtē izcēlās omskiešu uzbrucējs Aleksandrs Perežogins. Trešajā periodā mājinieki turpināja diktēt noteikumus, pirmajā vietā liekot savu vārtu drošību. "Sibir" nespēja lauzt cīņas gaitu, un "Avangard" izcīnīja uzvaru mačā (2:0) un visā sērijā (4:3)

Georgijs Pujacs laukumā pavadīja 17 minūtes un 51 sekundi, kas bija piektais lielākais rādītājs komandā. Regulārās sezonas 45 mačos Pujacs savāca 12 punktus (1+11), bet piecās play-off spēlēs viņš izpildījis divas rezultatīvas piespēles.

Savas sezonas pēdējā mačā Artūrs Kulda laukumā pavadīja 19 minūtes un 16 sekundes, kas bija devītais lielākais rādītājs komandā. Pēdējā spēlē mūsu aizsargs izpildīja divus metienus pa vārtiem. Regulārās sezonas 50 mačos Kulda sakrāja 15 punktus (9+6), bet septiņās play-off spēlēs viņš tika pie vienas rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
khl.ru