Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Bayern" 10 nedēļas jāiztiek bez rezultatīvā uzbrucēja Djedoviča

"Bayern" 10 nedēļas jāiztiek bez rezultatīvā uzbrucēja Djedoviča
Nihads Djedovičs (nr. 14)
Foto: AFP/Scanpix

Minhenes basketbola klubs "Bayern" paziņojis, ka tam tuvāko mēnešu laikā nevarēs palīdzēt bosniešu uzbrucējs Nihads Djedovičs.

25 gadus vecais Bosnijas un Hercegovinas izlases uzbrucējs Nihads Djedovičs ULEB Eirokausa spēlē pret "Dijon" (84:74) iedzīvojās elkoņa savainojumā. "Bayern" basketbolistam tika veikta operācija, pēc kuras kļuva zināms, ka Djedovičs savai komandai nevarēs palīdzēt 10 nedēļas.

Vācijas Bundeslīgā Djedovičs ar 14,5 punktiem ir savas komandas rezultatīvākais spēlētājs, vidēji spēlē pievienojot arī 3,6 atlēkušās bumbas un 2,3 rezultatīvas piespēles. ULEB Eirokausā bosnietis arī ir viens no "Bayern" līderiem ar 12 punktiem un 3,8 atlēkušajām bumbām, bet sezonas sākumā Djedovičs 10 Eirolīgas spēlēs iemeta vidēji 11,6 punktus.

Vācijas čempionātā "Bayern" ar 16 uzvarām 20 spēlēs ieņem trešo vietu, atpaliekot no Berlīnes "Alba" (19-1) un latviešu saspēles vadītāja Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Bambergas "Brose Baskets" (17-3). Bundeslīgas regulārā sezona noslēgsies 3. maijā. "Bayern" šobrīd piedalās arī ULEB Eirokausa "Last 32" posmā, pirms pēdējās kārtas nodrošinot pirmo vietu K grupā un vietu izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie resursi:
Startseite - FC Bayern Basketball
bek-bbl.de
Eurocup - Welcome to Eurocup