Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA piešķir Vorldam Pīsam vienas spēles diskvalifikāciju

Andrejs Siliņš

NBA piešķir Vorldam Pīsam vienas spēles diskvalifikāciju
Meta Vorlds Pīss (pa labi) mirkļus pēc saķeršanās ar Brendonu Naitu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vadība piešķīrusi vienas spēles diskvalifikāciju Losandželosas "Lakers" uzbrucējam Metam Vorldam Pīsam par nesportisko piezīmi pret Detroitas "Pistons" aizsargu Brendonu Naitu. Tāpat "Lakers" šīs nakts mačā pret Bruklinas "Nets" nāksies iztikt bez centra Dvaita Hovarda.

Kādā no spēles epizodēm Meta Vorlds Pīss saķērās ar "Pistons" aizsargu Brendonu Naitu un pēc tiesneša svilpes nelaida vaļā 21 gadus veco Detroitas talantu. Vorlds Pīss saņēma nesportisko piezīmi, bet vēlāk līgas vadība, izskatot šo epizodi, nolēma palielināt sodu līdz vienas spēles diskvalifikācijai.

Tas nozīmē, ka "Lakers" nāksies iztikt bez Vorlda Pīsa šīs nakts spēlē pret Bruklinas "Nets". Tiesa, Vorlds Pīss nebūs vienīgais pamata piecinieka vīrs, kurš nespēlēs šajā mačā. Maikam D'Antoni nāksies spēlēt arī bez sava centra Dvaita Hovarda, kurš nepiedalījās arī iepriekšējās divās spēlēs.

Iemesls ir sāpes labās rokas plecā. "Lakers" menedžments iesniedzis lūgumu līgas vadībai izskatīt un pievērst uzmanību tam, kā aizsardzības komandas izturas pret Hovardu. Runa ir par spēcīgajiem noteikumu pārkāpumiem pret Dvaitu groza tuvumā. Jāpiezīmē, ka Eiropā bieži vien šāda rakstura piezīmes tiek traktētas kā nesportiskas.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +3 [+] [-]

, 2013-02-05 23:58, pirms 11 gadiem
Savaldība nekad nav bijusi čalim stiprā puse... būs baigi grūti pret Nets

  -2 [+] [-]

, 2013-02-06 00:02, pirms 11 gadiem
Nu nebija tur nekaa taada....

buus zaude pret Nets..

ja nu vieniigi Miiks dabuun lielaaku speeles laiku un saak laadeet proikas

  +4 [+] [-]

, 2013-02-06 00:09, pirms 11 gadiem
Ceru ka Kobe un spānis visu nokārtot.

  +8 [+] [-]

, 2013-02-06 00:17, pirms 11 gadiem
Skatoties NBA spēles un redzot kādus sodus citreiz taisa spēlētāji pārņem dusmas,kāpēc nepiešķir nesportiskas piezīmes. Tehniskās piešķir par katru emociju. Bet kad spēlētājs pretinieku noslauka no laukuma,tad vienkārši iedod parastu piezīmi,lai tas met divus sodiņus ar sāpošām rokām. Par to NBA vajag padomāt,kad ir piezīme un kad ir nesportiska piezīme.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-06 00:33, pirms 11 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Skatoties NBA spēles un redzot kādus sodus citreiz taisa spēlētāji pārņem dusmas,kāpēc nepiešķir nesportiskas piezīmes. Tehniskās piešķir par katru emociju. Bet kad spēlētājs pretinieku noslauka no laukuma,tad vienkārši iedod parastu piezīmi,lai tas met divus sodiņus ar sāpošām rokām. Par to NBA vajag padomāt,kad ir piezīme un kad ir nesportiska piezīme.
100% tew piekriitu ....

pat piemeeru tewis teiktaja kaut vai shis hovarda sawainojums.....

NBA tiesneshi biezzhi vairs nekontrolee speeleetaaju riiciibu laukumaa un tad tik saak daliit tehniskaas uz visaam puseem, bet liidz tam dauzi pretinieku cik gribi

  +4 [+] [-]

, 2013-02-06 00:44, pirms 11 gadiem
No otras puses tādi Hard foli parāda Hokejam, ka basītis arī nav mīksto džeku sporta veids, bet pilnīgi piekrītu, ka par daudz ir tehniskās un par visādiem bezsakariem dod, bet nesportiskās baigi maz
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-06 01:49, pirms 11 gadiem
jāsoda jā, bet nu Hovards ir diezgan traumatisks, pēc izskata tāds kuilis, bet traumējās regulāri...bija tak arī supermens savlaik.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-02-06 08:49, pirms 11 gadiem
Chris_Drury rakstīja: Nu nebija tur nekaa taada....

buus zaude pret Nets..

ja nu vieniigi Miiks dabuun lielaaku speeles laiku un saak laadeet proikas
Ja Tu runa par Pasaules Miera piezimi, tad bija. Cālim ir vairak prata un smadzeņu kā Pīsiņam.. Naits vispar neko nedarija, bija cina par bumbu, peksni Pīsam sagaja uz iso. Klauns, ne cilveks. Labak butu vardu / uzvardu mainijis - I am the debils