Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

papildināts "Lāse" apspēlē "Biolaru", DU pret "Selver" pātrauc septiņu zaudējumu sēriju

Andrejs Siliņš

"Lāse" apspēlē "Biolaru", DU pret "Selver" pātrauc septiņu zaudējumu sēriju
"Lāses" volejbolisti
Foto: Renārs Buivids

Svētdien ceturto uzvaru pēc kārtas "Schenker" līgā izcīnīja "Lāse-R/Rīga" volejbolisti, izbraukumā ar rezultātu 3:1 apspēlējot "Biolars" vienību. Šī bija rīdzinieku pirmā uzvara pār "Biolaru" šajā sezonā, bet turnīra tabulā "Lāse" nu noķērusi "Poliurs/Ozolnieki". Citā spēlē DU trīs setos sagrāva līgas līderi "Selver", pārtraucot septiņu zaudējumu sēriju.

"Lāse" tiek galā ar "Biolar"

Ja pirmo setu labāk sāka laukuma saimnieki un to arī pabeidza ar uzvaru (25:22), otrā seta sākumā aina bija mainījusies – vadības grozus droši rokās turēja rīdzinieki. "Lāse" spēlēja agresīvi, veiksmīgi spēlēja blokā un aizveda setu līdz pārliecinosi uzvarošām beigām – 25:13. Trešajā setā līdz pirmajam tehniskajam pārtraukumam risinājās ļoti līdzīga cīņa (8:7 "Lāsei"). Arī pēc pārtraukuma turpinājās bezkompromisa cīņa, taču pavisam nelielu vadību ilgu laiku saglabāja rīdzinieki.

Seta galotnē gan mājinieki veica izrāvienu, brīžiem pārņemot arī vadību. Jamrovskis pie 24:23 nolēma mēģināt gremdservi, taču kļūdījās, ļaujot rīdziniekiem izlīdzināt. Seta uzvarētāja noskaidrošana ievilkās, un tikai pie 30:28 "Lāse" izcīnīja uzvaru, pārņemot vadību arī visā spēlē pa setiem – 2:1.

Ceturtajā setā mājinieki pamazām pārņēma vadību un ilgi to arī spēja noturēt, tomēr "Lāse" nepadevās un par katrām varītēm velējās mājās vest trīs punktus. Seta izskaņā "Lāse" pārņēma vadību (22:21), un tas izrādījās izšķirošais pavērsiens – 25:23 setā un visā mačā 3:1.

"Lāsei" tā bija devītā uzvara sezonā, ceturtā pēc kārtas, bet pirmā uzvara pār "Biolars". Pateicoties panākumam, rīdzinieki turnīra tabulā notvēra "Poliurs/Ozolnieki" vienību – abām pa 25 punktiem un cīņā par piekto vietu šobrīd neizšķirts.

DU uzvar "Selver" otro sastāvu

Septiņu zaudējumu sēriju pārtraukuši DU volejbolisti, kuri savās mājās trīs setos ar 25:17, 25:13, 25:17 pieveica līgas līdervienību "Selver", kas zaudēja otro maču divās dienās (vakar bija neveiksme pret "Lāsi"). Jāteic gan, ka Tallinas komanda Daugavpilī ieradās krietni vājinātā sastāvā (tikai septiņi volejbolisti), kas atspoguļojās gan laukumā notiekošajā, gan uz rezultāta tablo.

DU pēdējo uzvaru bija guvusi 3. decembrī, kad izbraukumā ar 3:2 pieveica "Lāsi". Daugavpiliešiem regulārajā turnīrā atlikušas vairs tikai divas spēles, abas izbraukumā – pret "Valio Voru" un "Parnu". Latgales komanda ar 21 punktu ieņem 7. vietu, "Selver" 42 punkti un priekšlaicīgi nodrošināta uzvara regulārajā čempionātā.

Izmantotie resursi:
volley.ee

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-02-05 18:29, pirms 12 gadiem
masalskis123 rakstīja: Bija aizraujoša spēle, kaut arī redzēju no 2 seta beigām bija ko redzēt, sevišķi 3 seta galotni un 4 seta galotnes, kurās tikai mazliet pārāki bija Lāses volejbolisti.
Kopumā skatāma spēle un Lāsei šī lieliska nedēļas nogale divās spēlēs 5 punkti.
Nebija gan skatāma spēle, švaka aizsardzība abām komandām, īsas izspēles. Principā tikai iesit vai neiesit.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja