Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: Lielisks koeficents "Dinamo" uzvarai Ņižņekamskā

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: Lielisks koeficents "Dinamo" uzvarai Ņižņekamskā
Mikaels Telkvists
Foto: Gints Ivuškāns, f64

Šodien 15:00 Kontinentālās hokeja līgas maču uzsāks Rīgas „Dinamo”, kura izbraukumā spēkosies ar „Ņeftehimik”. Lai arī pēdējā laikā „Dinamo” nav sekmējies pārāk spoži, šodien uz Rīgas komandas uzvaru tiek piedāvāts koeficents, kuru grūti palaist garām.

Rīgas „Dinamo” laukumu ar zaudējumu uz rezultātu tablo atstājusi jau trīs mačos pēc kārtas, tiesa, par diviem pagarinājumiem nopelnīti divi punkti. Aizvakardienas mačā pret Ufas „Salavat Julaev” rīdzinieki nokļuva iedzinējos ar 0:3, taču tomēr spēja saņemties un izkārpīt 3:3 pamatlaikā.

Ar šo cīņassparu gan nav pieticis, lai pārliecinātu bukmeikerus par savu spēku, un „Dinamo” uzvara šodienas mačā pret Austrumu konferences 11. spēcīgāko komandu „Ņeftehimik” novērtēta ar koeficentu 2,45. Lieki piebilst, ka šī ir acumirklī izmantojama iespēja, jo par spīti nesenajiem zaudējumiem, kurus tīri labi var norakstīt arī uz nesavākšanos pēc izlašu pauzes, „Dinamo” stabili pretendē uz trijnieku Rietumos, kamēr "Ņeftehimik" sapņiem par vietu izslēgšanas spēlēs ir samērā mazs pamats.

Turklāt „Dinamo” spēks un nespēks ir viena lieta, taču „Ņeftehimik” pēdējā laika nedienas ir grūti apšaubīt. Pēdējās trīs spēlēs katrā ielaisti četri vārti, un zaudēts CSKA, „Slovan” un „Atlant”, tāpat pagrūti aizmirst spēli decembra vidū, kad tika palikts sausā pret otro sliktāko Rietumu aizsardzības komandu „Severstaļ” (0:1).

„Ņeftehimik” kopumā izcīnījusi 41 punktu, kas ir par 29 punktiem mazāk nekā Rīgas komandai. Tās uzbrukuma līderis ir Jegors Milovzorovs, kurš 33 spēlēs pamanījies gūt 29 punktus, kas ir par 12 punktiem vairāk nekā komanda otram rezultatīvākajam spēlētājam Oskaram Osalam. Vārtu drošība ierasti tiek uzticēta Aleksandram Sudņicinam, taču labāka statistika ir viņa aizstājējam Metam Daltonam, kurš vārtos šosezon stājies tikai deviņas reizes.

Kopumā „Dinamo” šodienas pretinieki ar īpašu sparu uzbrukumā neizceļas un vidēji spēlē guvuši tikai 2,25 vārtus. Ņemot vērā, ka arī „Dinamo” pēdējā laikā nespīd šajā hokeja elementā, tad var izmēģināt veiksmi ar likmi „Under 3,5”, kura novērtēta ar koeficentu 2,95.

Ja „Dinamo” vēlas uzvarēt, tad būtu vēlams panākumu nokārtot pirms trešā perioda iesākšanās, jo „Ņeftehimik” statistiski labi aizvada tieši šo spēles laiku. No 40 trešajiem periodiem zaudēts tikai 14, bet uzvarēti 12, kas ir 16. labākais rezultāts līgā. Koeficents uz to, ka „Ņeftehim” trešajā periodā gūs vismaz vienus vārtus, ir 1,70, bet neizšķirta iespēja novērtēta ar 2,67.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-05 12:00, pirms 10 gadiem
tīri tā neko - kantoris uzliek augstu koeficientu un pats reklamē, ka jāliek jo droša likme... te ir divi varianti - vai nu vienkārši labi cilvēki, vai kautkur suns aprakts

  +1 [+] [-]

, 2014-01-05 12:14, pirms 10 gadiem
Vēl tikai pietrūks alkohola un legālo narkotiku reklāmas rakstos - ceļš uz laimīgu dzīvi.

     [+] [-]

, 2014-01-05 14:53, pirms 10 gadiem
NormundsSejejs_Highlights rakstīja: tīri tā neko - kantoris uzliek augstu koeficientu un pats reklamē, ka jāliek jo droša likme... te ir divi varianti - vai nu vienkārši labi cilvēki, vai kautkur suns aprakts
viss ir ļoti vienkārši, Dinamo ir piedzīvojuši zāģus pēdējā laikā un nerāda to labāko sniegumu, tāpēc arī koeficients tik liels, bet nu man vienalga nav izprotams sākuma koefs 2.45 pret līgas lejasgala komandu + zinot, ka šodien vārtos būs Telkvists, jo Sedlāčēks vēl nav aizvadījis divas spēles pēc kārtas