Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtuļa "Donbass" zaudē Tālajos Austrumos, SKA tikai bullīšos pieveic "Slovan"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Bārtuļa "Donbass" zaudē Tālajos Austrumos, SKA tikai bullīšos pieveic "Slovan"
Oskars Bārtulis
Foto: hcdonbass.com

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas agrajā spēlē Latvijas izlases aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētais Doņeckas "Donbass" izbraukumā piekāpās līgas debitantam Vladivostokas "Admiral" (1:4). Līdz ar to pārtrūka ukraiņu kluba piecu uzvaru sērija.

Pirmajā periodā aktīvāki bija mājinieki un astotajā minūtē izvirzījās vadībā. Pēc trijām minūtēm viesi gan panāca izlīdzinājumu, bet pirmā nogriežņa galotnē vladivostokieši atkal pārņēma vadību (2:1). Otrajā periodā aina mainījās, iniciatīva piederēja doņeckiešiem, taču mājinieki realizēja skaitlisko vairākumu, panākot jau divu vārtu pārsvaru (3:1). Noslēguma trešdaļā viesi turpināja uzbrukt, tomēr viņu ripas, lielākoties, lidoja garām vārtiem. 57. minūtē "Admiral" skaitliskais vairākums atkal deva rezultātu (4:1).

Šajā mačā Oskars Bārtulis laukumā bija 16:58 minūtes un saņēma divu minūšu noraidījumu, kā arī izpildīja 4 spēka paņēmienus. Doņeckas vienība 33 mačos izcīnījusi 56 punktus un Rietumu konferencē ieņem piekto vietu. Mūsu aizsargs sezonas 32 spēlēs sakrājis 6 (1+5) rezultativitātes punktus.

Citā agrajā spēlē Habarovskas "Amur" trešajā periodā no 2:0 nokļuva iedzinējos, tomēr pamatlaika priekšpēdējā minūtē panāca izlīdzinājumu un pēcspēles metienos pārspēja Maskavas "Spartak" vienību (4:3).

KHL līdere Sanktpēterburgas SKA tikai ar lielām pūlēm un tikai pēcspēles metienos spēja pieveikt Rietumu konferences 13. vietas īpašnieci „Slovan” (3:2), turklāt mača gaitā SKA bija spiesta atspēlēties.

Ar sausajām spēlēm šodien izcēlušies „Atlant” un „Medveščak” klubu vārtsargi. Staņislavs Gaļimovs atvairīja visus 29 CSKA hokejistu metienus, tādējādi sekmējot „Atlant” uzvaru ar 2:0, turklāt abus vārtus „Atlant” izdevās gūt tikai pašās spēles beigās. Savukārt Marks Dekaničs atvairīja visus brāzmainos „Sibirj” uzbrukumus, kuru laikā „Sibirj” izdarīja 42 metienus, bet tāpat nespēja uzvarēt „Medveščak”, kurai panākumam pietika ar teju uz pusi mazāku metienu klāstu.

Rīgas „Dinamo” nākamie pretinieki „Severstaļ” Latvijā ieradīsies ar zaudējuma pēcgaršu, jo šodien ar 1:3 atzina čehu „Lev” pārākumu. Tikmēr divu līgas pastarīšu divkaujā Novokuzņeckas „Metallurg” ar 3:2 sagādāja sezonas 23. zaudējumu Minskas „Dinamo” komandai.

KHL spēļu rezultāti

KomandasRezultātsKomandasRezultāts
Amur-Spartak4:3 PMAdmiral-Donbass4:1
Sibirj-Medveščak0:2Metallurg Nk-Dinamo Mn3:2
Atlant-CSKA2:0Lev-Severstaļ3:1
Slovan-SKA2:3 PMDinamo R-Lokomotiv4:1

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +3 [+] [-]

, 2013-12-04 13:56, pirms 10 gadiem
4 hiti tas ir NHL levelis!

  +3 [+] [-]

, 2013-12-04 14:44, pirms 10 gadiem
Jāatzīst, ka tik tendenciozu tiesāšanu par labu Fetisova komandai vēl nebiju redzējis. Protams, ka šajā gadījumā mums tas par labu, jo Donbass tādējādi vēl nepanāks RD, bet kopumā ļoti neglīti...

  +2 [+] [-]

, 2013-12-04 14:52, pirms 10 gadiem
točka rakstīja: 4 hiti tas ir NHL levelis!
KHL jau knapu pieskaršanos skaita par hitu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-12-04 16:28, pirms 10 gadiem
Medveščaks nokārtoja kārtējo krievu komandu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-12-04 17:54, pirms 10 gadiem
Leflērs rakstīja: Medveščaks nokārtoja kārtējo krievu komandu.
Apskatījos video ,kur sibīrietis uzbrūk no aizmugures Čičū,bet šis malacis labi nosimulēja un lāču ārsts paspēja pat publikai fakučus parādīt.

     [+] [-]

, 2013-12-04 23:15, pirms 10 gadiem
coffijs rakstīja: Apskatījos video ,kur sibīrietis uzbrūk no aizmugures Čičū,bet šis malacis labi nosimulēja un lāču ārsts paspēja pat publikai fakučus parādīt.
Nu baigi nosimulēja, tā it kā kāds viņam ar beiseni būtu pa pakausi ievilcis!