Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"SMScredit.lv" pieveic "Energiju"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Latvijas hokeja čempionātā svētdien notika viena spēle. Tajā turnīra trešā labākā komanda "SMScredit.lv" savā laukumā ar 4:2 pieveica Elektrēnu "Energija".

Rīdzinieku rindās ar dubli atzīmējās Andrejs Maslovskis, bet pa vieniem vārtiem guva Ņikita Krilovs un Oļegs Sorokins. Divas rezultatīvas piespēles Mihailam Kokļinam.

"SMScredit.lv" komanda ar 35 punktiem saglabā trešo vietu turnīra tabulā, bet "Energija" tikusi pie 14 punktiem, kas neļauj tikt augstāk par 9. vietu. Pārliecinoša līdere ar 49 punktiem ir "Ozolnieki/Monarch".

Izmantotie resursi:
"www.lhf.lv

  -3 [+] [-]

, 2011-12-04 15:15, pirms 13 gadiem
Oho nezinaju kad Oļegs vēl nodarbojas ar hokeju profesionāli

  +1 [+] [-]

, 2011-12-04 15:26, pirms 13 gadiem
Spiegs08 rakstīja: Oho nezinaju kad Oļegs vēl nodarbojas ar hokeju profesionāli
sms credit tu sauc par profesionaalu komandu???

  +2 [+] [-]

, 2011-12-04 16:04, pirms 13 gadiem
Shizis rakstīja: sms credit tu sauc par profesionaalu komandu???
Nu bet protams
Tas tak ir Latvijas cempionats,ne jau kkadi sētas mači
Slēpts komentārs: redžmāsters

  +1 [+] [-]

, 2011-12-04 17:03, pirms 13 gadiem
redžmāsters rakstīja: Sorokin, tik zemu krist, kauns. Spēlēt smscredit, tu kādreiz biji stabils Dinamo aizsardzības balts, kas notiek? Cinks un Jerofejevs arī pa smscredi maļās, jāizmanto pok3monu teiciens - WTF?
Kāpēc gan Sorokins un Cinks nevarētu tur spēlēt? Savas profesionālo hokejistu gaitas viņi jau ir beiguši, kāpēc savam priekam nevarētu uzspēlēt LAČ? Arī Kerčs, Ignatjevs un Ābols spēlē LAČ.

P.S. Izlasē redzētais A. Jerofejevs nespēlē SMS Credit. Iespējams, Tu jauc viņu ar N. Jerofejevu, kurš spēlē Vilkos. Te var redzēt SMS Credit spēlētāju sarakstu:
Latvijas Hokeja federācija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-12-04 18:16, pirms 13 gadiem
Spiegs08 rakstīja: Oho nezinaju kad Oļegs vēl nodarbojas ar hokeju profesionāli
Mūsdienās skolā vairs nemāca "ka" un "kad" pareizu pielietojumu?

     [+] [-]

, 2011-12-05 09:15, pirms 13 gadiem
Cinkam tagad citi plāni. Viņš tagad trenē mazos un visai veiksmīgi. Pēc pāris gadiem būs LV čempi! Spēlē viņš prieka pēc un ne tikai SMS, arī SĀGĀ mauc.

zzk rakstīja: Kāpēc gan Sorokins un Cinks nevarētu tur spēlēt? Savas profesionālo hokejistu gaitas viņi jau ir beiguši, kāpēc savam priekam nevarētu uzspēlēt LAČ? Arī Kerčs, Ignatjevs un Ābols spēlē LAČ.

P.S. Izlasē redzētais A. Jerofejevs nespēlē SMS Credit. Iespējams, Tu jauc viņu ar N. Jerofejevu, kurš spēlē Vilkos. Te var redzēt SMS Credit spēlētāju sarakstu:
http://www.lhf.lv/2012_gada_latvijas_atklatais_virsligas_hokeja_cempionats/smscredit_lv/