Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Noslēgusies jau sestā "Milan Junior Camp" Rīgā

Andrejs Siliņš

Noslēgusies jau sestā "Milan Junior Camp" Rīgā
Nometnes vērtīgākais spēlētājs Krists Putāns
Foto: fsmetta.lv

Sesto gadu pēc kārtas sadarbībā ar futbola skolu "Metta" Rīgā tika aizvadīti Itālijas A sērijas kluba "AC Milan" futbola treniņi projekta "Milan Junior Camp" ietvaros. Šogad Milan Junior Camp piedalījās 70 jaunie futbolisti vecumā no 6 līdz 12 gadiem.

Olimpiskajā sporta centrā nodarbības vadīja treneri no Itālijas. Kopā ar individuālās tehnikas treneri Elizabeti Spinu un tehnisko direktoru Antonio Korbelīni, kuram ir pieredze Ēģiptē, Peru, Singapūrā un visā Itālijā, treniņos piedalījās arī astoņi FS "Metta" treneri. Korbelīni ir liela pieredze arī kā "AC Milan" skolu tehnisko direktoru virsuzraugam, kura atzinību izpelnījās gan dalībnieki, gan FS "Metta" treneri.

Nometne tika noslēgta ar starp dalībniekiem izspēlētu turnīru, svinīgo apbalvošanu un cienastu no "Pica Lulu".

Katru gadu tiek atzīmēts nometnes vērtīgākais spēlētājs un šogad par tādu kļuva Krists Putāns (attēlā), kurš balvā saņēma "AC Milan" un Itālijas izlases spēlētāja Stefana El Šāravaja kreklu ar autogrāfu.

Ģirts Mihelsons (FS "Metta" līdzdibinātājs):

"Nometne ir noslēgusies uz pozitīvas nots. Gūstot prieku no futbola, esam iemācījušies daudzas jaunas un ļoti noderīgas lietas. Pieredze, kuru gūstam caur Milan Junior Camp atspoguļojas mūsu ikdienā. Spēlētāji daudzas nianses pielieto savās komandās un ļauj ar tām iepazīties arī pārējiem komandas biedriem. Treneri gūtās zināšanas pielieto trenējot savas komandas. AC Milan ir viens no pasaules vadošajiem klubiem ar izciliem panākumiem. AC Milan zina, kas nepieciešams visaugstākā līmeņa spēlētājam, bet Latvijas futbolu zinās tad, ja mūsu spēlētāji spēs sevi apliecināt šajā līmenī. Esam gandarīti par šo sadarbību un iesākto turpināsim, jo redzam, cik tas ir nozīmīgi Latvijas futbola attīstībai.

Vēlos pateikties arī visiem vecākiem, kuri atbalsta savu bērnu nodarbošanos. Tas ir labākais piemērs. Tāpat ir prieks par mūsu ilggadīgajiem draugiem un paldies Olimpiskajam sporta centram, Tallink Hotel Rīga un Pica Lulu. Liels paldies visam FS Metta personālam par nemitīgu līdzdarbošanos. Uz tikšanos!"