Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

papildināts Ovečkins atgriežas ierindā pēc divu spēļu prombūtnes

Ovečkins atgriežas ierindā pēc divu spēļu prombūtnes
Aleksandrs Ovečkins (nr.8)
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vašingtonas "Capitals" uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins atgriezies ierindā pēc savainojuma sadziedēšanas un atsācis kopējos treniņus ar komandu pēc divu spēļu izlaišanas.

Krievijas hokeja izlases un NHL kluba Vašingtonas "Capitals" uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins pēc divu spēļu prombūtnes pievienojies komandai treniņos, sākot gatavoties nākamajai paredzētajai NHL spēlei ar Ņujorkas "Islanders". Novembra pirmajās dienās Ovečkins izlaida divus mačus ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ.

28 gadus vecā Ovečkina prombūtne gan neliedza Vašingtonai tikt pie divām uzvarām. Pirmajā mačā "Capitals" ar 7:0 sakāva Filadelfijas "Flyers", savukārt otrajā spēlē ar 3:2 pēcspēles metienos uzveica Floridas "Panthers".

12 spēlēs krievu superzvaigzne izcēlies ar 15 (10+5) punktiem, kas ir otrais labākais rezultāts "Capitals" rindās – Niklasam Bekstrēmam ir 16 (5+11) punkti 14 spēlēs. Ovečkina 10 gūtie vārti ir visas NHL trešais labākais rādītājs.

Pēc krietni ilgākas prombūtnes atpakaļ ir atgriezies Ņujorkas "Rangers" kapteinis Raiens Kalahans. 28 gadus vecais uzbrucējs pēc piecām spēlēm sezonas startā (3+0) iedzīvojās savainojumā (īkšķa lūzums), bloķējot metienu 16.oktobra spēlē ar "Capitals". Paredzams, ka uzbrucējs dosies laukumā jau šonakt, kad "Rangers" cīnīsies ar Anaheimas "Ducks".

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs: Rodriguez 2
Slēpts komentārs: Avs
Slēpts komentārs: Problem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: chilli

  +3 [+] [-]

, 2013-11-04 20:00, pirms 11 gadiem
Tādi komentāri

Lai jau O'vecim veicas, snaiperis jau izcils (itīpaši ONE TIMER)
Slēpts komentārs: Jānis,Matīss,Juris

  +3 [+] [-]

, 2013-11-04 21:22, pirms 11 gadiem
Tatad nu ir vaks maniem Devils
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-05 06:56, pirms 11 gadiem
Atgriežas "Rangers" kapteinis Kalahans,bet Vašingtonai tikai uzbrucējs.
Kāpēc viens ir jāizceļ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja