Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Samsonova kļūst par Ostapenko pretinieci Pekinas 1/4 finālā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Samsonova kļūst par Ostapenko pretinieci Pekinas 1/4 finālā
Ludmila Samsonova. Foto: Jimmie48 / WTA

Ķīnas galvaspilsētā Pekinā turpinās "WTA 1000" turnīrs uz cietā seguma, kur sākušies astotdaļfināli. Šodien noskaidrojās, ka 6. oktobra ceturtdaļfinālā Latvijas tenisa līderes pretiniece būs Ludmila Samsonova.

Kā jau ziņots, Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko šorīt astotdaļfinālā pieveica amerikānieti Džesiku Pegulu (6:4, 6:2), bet nākamā pretiniece noskaidrojās Kostjukas un Samsonovas duelī.

# Pasaules 22. rakete Ludmila Samsonova šodien ar 6:4, 6:7 un 7:5 pārspēja Ukrainas trešo numuru Martu Kostjuku (WTA 44.), kurai trešajā setā bija divu breiku pārsvars.

Rīt notiks pēdējie četri astotdaļfināli, bet 6. oktobrī ieplānots Ostapenko un Samsonovas ceturtdaļfināls (aprīlī sanāca 2:6 un 0:6).

Skaitot zem savas valsts karoga startējošās ranga "top 30" spēlētājas, maija sākumā Aļonai bija karjeras sliktākā bilance (2-7) pret tā saucamajām neitrālajām tenisistēm. Kopš maija vidus Ostapenko ar 4-0 izrāvienu nokļuvusi līdz 6-7. WTA labākā "neitrālo" izslēgšanas speciāliste ir čehiete Karolīna Muhova ar 8-0 bilanci.

# Ceturtdaļfinālu šodien sasniedza arī pasaules ranga vicelīdere Iga Švjonteka (Polija) un Āzijas labākā tenisiste Jeļena Ribakina (Kazahstāna).

Izmantotie resursi:
wtatennis.com

     [+] [-]

, 2023-10-04 16:12, pirms 7 mēnešiem
Ja Aļona saglabās koncentrāciju līdzīgi kā mačā ar Pegulu, tad maču paņems. Ja atkal no 5:1 "nokūkos" uz 5:6, tad būs problēmas...