Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Liverpūlē britu klubu duelis, ''Inter'' uzņems Levandovski un ''Barcelona''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Liverpūlē britu klubu duelis, ''Inter'' uzņems Levandovski un ''Barcelona''
Jirgens Klops. Foto: Reuters/Scanpix

Šodien ar astoņām spēlēm atsāksies UEFA Čempionu līgas grupu turnīra izspēle. A grupā plkst. 22:00 ''Liverpool'' uzņems Glāzgovas ''Rangers'', kamēr C grupā tajā pašā laikā Milānas ''Inter'' spēkosies pret pašreizējo ''La Liga'' līderi ''Barcelona''. Spēļu tiešraides Viaplay.

• Šodien ar astoņām spēlēm turpināsies UEFA Čempionu līgas grupu turnīra izspēle. A grupā paredzēts britu komandu duelis – buksējošā ‘’Liverpool’’ savā laukumā uzņems Glāzgovas ‘’Rangers’’.

• Liverpūle pēc zaudējuma pret ‘’Napoli’’ mača galotnē prata nolauzt ‘’Ajax’’ pretestību, tādējādi šobrīd ar trim punktiem esot otrā A grupā. ‘’Rangers’’ divos mačos vēl nav tikusi pie punktiem, pie tam, nav iesitusi vēl nevienus vārtus (bilance 0:7).

• Jirgena Klopa vadītā komanda nav pārliecinoši sākusi Premjerlīgas sezonu. Aizvadītajā kārtā tā spēlēja neizšķirti pret ‘’Brighton’’ ar 3:3. Kopvērtējumā ar desmit punktiem tā pašlaik ieņem tikai devīto vietu.

• Tikmēr Glāzgovas ‘’Rangers’’ Skotijas augstākajā futbola čempionātā astoņās spēlēs izcīnījusi sešus panākumus, kas tai dod 19 punktus kopvērtējumā un otro vietu, par diviem atpaliekot no principiālākās sāncenses ‘’Celtic’’.

• ‘’Sagaidām, ka pretinieks cīnīsies par uzvaru. Tā ir laba futbola komandu ar labu treneri, pie tam, iepriekšējā sezona tā tālu aizspēlējās Eiropas līgā,’’ pretinieci vērtēja ‘’Liverpool’’ galvenais treneris Jirgens Klops, kurš komentēja arī savu padoto spēli aizsardzībā. ‘’Ielaižam vienus un tos pašus vārtus. Kad kļūdamies lēmumos, tas rada brīvās zonas. Mums jāspēlē kompaktāk. Spēle aizsardzība ir māksla un mums ilgu laiku tā labi strādāja. Tagad jāatgriežas pie pamatiem.’’

• ‘’Liverpool’’ aizsargs Endrū Robertsons un pussargs Kērtiss Džounss šobrīd ir traumēti un nepalīdzēs vienībai.

• C apakšgrupā plkst. 22:00 Milānas ‘’Inter’’ uzņems Spānijas ‘’Barcelona’’. Pirms mača abām komandām ir trīs punkti, bet labākas vārtu attiecības dēļ otrajā vietā ir spāņu grands.

• Čempionu līgas ietvaros klubi savstarpēji spēlēs jau 11. reizi. Līdz šim krietni labāk veicies ‘’Barcelona’’, kas uzvarējusi sešos mačos, kamēr ‘’Inter’’ tikai vienā. Trīs spēlēs fiksēti neizšķirti.

• ‘’Spēle pret ‘’Inter’’ mums ir ļoti svarīga. Patiesībā tā svarīga ir abām vienībām pēc tam, kad tās zaudējušas ‘’Bayern’’. Abām nepieciešami trīs punkti. Šī ir Čempionu līga un zinām, ka mums nav daudz laika manevru iespējām,’’ pirms spēles teica ‘’Barcelona’’ galvenais treneris Čavi Ernandess.

• ‘’Inter’’ ne pārāk sekmīgi sākusi jauno A sērijas sezonu, kurā astoņās spēlēs piedzīvojusi jau četrus zaudējumus. Tik nesekmīgs sezonas sākums tai nav bijis kopš 2011./2012. gada sezonas.

• ‘’Barcelona’’ ir ‘’La Liga’’ līdere ar 19 punktiem. Tikpat ir tās galvenajai konkurentei ‘’Real Madrid’’. Kluba uzbrukuma līderis ir Roberts Levandovskis, kurš pirmo septiņu spēļu laikā vietējā čempionātā pamanījies gūt jau deviņus vārtus.

• ‘’Inter’’ traumēts ir tās uzbrukuma potenciālais līderis Romelu Lukaku, kurš starpsezonā īrē pārnāca no Londonas ‘’Chelsea’’. Barselonai traumēti ir tādi futbolisti kā Memfiss Depajs, Frenkijs de Jongs, Žils Kundē, Ektors Bellerins.

UEFA Čempionu līgas spēles 4. oktobrī

GSpēleRezultāts
CBayern - Viktoria
DMarseille - Sporting
ALiverpool - Rangers
AAjax - Napoli
BPorto - Bayer
BClub Brugge - Atletico Madrid
CInter - Barcelona
DFrankfurt - Tottenham

A grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Napoli22007:16
2.Liverpool21013:53
3.Ajax21015:23
4.Rangers20020:70

B grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Club Brugge22005:06
2.Bayer21012:13
3.Atletico21012:33
4.Porto20021:60

C grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Bayern22004:06
2.Barcelona21015:33
3.Inter21012:23
4.Viktoria20021:70

D grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Sporting22005:06
2.Tottenham21012:23
3.Eintracht21011:23
4.Marseille20020:40

UEFA Čempionu līgas spēles šosezon pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
The official website for European football |...