Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

SKA svin 18. uzvaru pēc kārtas, Kuldas "Kunlun" pārspēj Ābola "Lada"

SKA svin 18. uzvaru pēc kārtas, Kuldas "Kunlun" pārspēj Ābola "Lada"
Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks
Foto: ska.ru

Gagarina kausa ieguvēja Sanktpēterburgas SKA atkārtoja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) rekordu, izcīnot uzvaru 18. spēlē pēc kārtas, tikmēr Arta Ābola Toljati "Lada" turpina zaudēt - šodien komanda piedzīvoja 15. neveiksmi sezonas 18 mačos.

Arta Ābola un Viktora Ignatjeva trenētā Toljati „Lada” Šanhajā 1400 skatītāju klātbūtnē piekāpās vietējai „Kunlun” vienībai ar 1:2. Lai gan pirmos vārtus guva „Lada” – precīzs bija aizsargs Čejs Genovejs, Ķīnas komanda atbildēja ar diviem vārtiem pēc kārtas un svinēja uzvaru. Kristaps Sotnieks netika iekļauts „Lada” pieteikumā, pēdējo reizi aizsargs piedalījās spēlē 22. septembrī. Šosezon aizsargs aizvadījis 13 mačus, kuros guvis divus vārtus. „Lada” ar 10 punktiem 18 spēlēs ieņem pēdējo vietu Austrumu konferencē. Uzvarētāju rindās spēlēja Artūrs Kulda, kuram ir lielākais spēles laiks komandā – 24:11 minūtes. Aizsargs divas reizes atstāja savu komandu mazākumā un maču pabeidza ar neitrālu lietderību. Šosezon Kulda aizvadījis 14 spēles „Kunlun” formā, atdevis vienu piespēli un nopelnījis lietderības koeficientu -3.

Vladivostokas „Admiral” papildlaikā pieveica Čeļabinskas „Traktor” ar 3:2. Pirmā perioda vidū viesiem bija divu vārtu pārsvars, bet mājinieki atspēlējās un guva uzvaras vārtus overtaimā. Lielākais spēles laiks „Admiral” bija kapteinim Oskaram Bārtulim - 22:59 minūtes. Aizsargs divas reizes meta pa vārtiem, bloķēja divus metienus un maču pabeidza ar negatīvu lietderību -1. Aizvadītajos 15 mačos KHL šosezon Bārtulis atdevis trīs piespēles.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA svinēja 18. uzvaru pēc kārtas, turpinot aizvadīt sezonu bez zaudējumiem. Viesos tika sagrauta „Salavat Yulaev” komanda ar 6:1. Aizsargs Patriks Herslijs guva devītos vārtus šosezon, Iļjam Kovaļčukam hettriks, 1+2 Ņikitam Gusevam. SKA atkārtoja Omskas „Avangard” rekordu, un ja arī nākamajā spēlē tiks izcīnīta uzvara, komanda no Pēterburgas uzstādīs jaunu rekordu.

Maskavas „Dynamo” ar 0:2 piekāpās Jaroslavļas „Lokomotiv”, kas aizvadīja pirmo spēli jaunā galvenā trenera Dmitrija Kvartaļnova vadībā. Mārtiņš Karsums viņam atvēlētajās 13:05 minūtēs pielietoja divus spēka paņēmienus, uzvarēja vienu no diviem iemetieniem, bet pa vārtiem nemeta. Iepriekšējos 18 mačos uzbrucējs guvis vienus vārtus un atdevis astoņas piespēles. Spēli Maskavā tiesāja Andris Ansons

KHL spēles, 4. oktobris

SpēleRezultāts
Kunlun – Lada2:1
Admiral – Traktor3:2 PL
Amur – Avtomobilist3:2 PL
Ak Bars – Yugra3:1
Neftekhimik – Avangard5:4
Salavat Yulaev – SKA1:6
Dynamo (Maskava) – Lokomotiv0:2
Dynamo (Minska) - Barys3:2 PM
Sochi - Sibir3:4 PL

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2017-10-04 22:10, pirms 7 gadiem
Belašs (belo) pareizi teica, prieks SKA KHL limenis ir pa zemu.

     [+] [-]

, 2017-10-04 22:42, pirms 7 gadiem
GSW savāks LBJ un citas zvaigznes un tad viņiem arī NBA būs par zemu.

     [+] [-]

, 2017-10-05 02:01, pirms 7 gadiem
Karsums meta pa vārtiem tikai netrāpīja.