Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons un "Sabres" pēdējā pārbaudes spēlē cieš sakāvi

Rolands Eliņš

Girgensons un "Sabres" pēdējā pārbaudes spēlē cieš sakāvi
Zemgus Girgensons pēdējā pārbaudes spēlē
Foto: AP/Scanpix

NHL komandas Bufalo „Sabres” ar pamatīgu sakāvi noslēgusi savu pārbaudes spēļu kalendāru, ar 1:5 atzīstot Karolīnas “Hurricanes” pārākumu. Zemgus Girgensons guva negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens un pašaizliedzīgi bloķēja pretinieku metienu.

Teda Nolana vadītā “Sabres” šonakt aizvadīja pēdējo pārbaudes spēli pirms gaidāmās NHL sezonas. Pretim stājās Karolīnas “Hurricanes”, kura iepriekšējā savstarpējā pārbaudē bija pieveikta ar 2:0. “Sabres” vārtos bija Mihals Noivirts, kurš atvairīja 32 metienus, taču nespēja novērst 19 gadus vecā zviedra Elisa Lindholma “hat-trick”.

Latvietis Zemgus Girgensons laukumā pavadīja gandrīz 15 minūtes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. Viņa rēķinā arī viens bloķēts metiens, kuru Girgensons atvairīja ar savu roku. Ripa trāpīja pietiekami sāpīgi, lai hokejists uz nomaiņu dotos ar grūtībām, taču nākamajā maiņā Girgensons jau bija laukumā un nekādas traumas pazīmes neizrādīja.

Girgensons šajā pārbaudes spēļu ciklā piedalījās trīs spēlēs un punktus neguva. Komandas treniņnometnē joprojām ir 30 spēlētāji, to vidū 17 uzbrucēji, no kuriem 4-5 tiks nosūtīti uz fārmklubu. Jāpiemin, ka šodienas spēlē ar rezultatīvu piespēli izcēlās Mihails Grigorenko, kurš gan kopā ar vēl vienu jauno talantu Semu Reinhārtu nopelnīja lietderības koeficientu mīnus divi. Šajā ziņā vēl sliktāk klājās aizsargam Ņikitam Zadorovam, kuram mīnus trīs.

Jauno sezonu "Sabres" uzsāks devītajā oktobrī pret Kolumbusas "Blue Jackets".

Čikāgas “Blackhawks” treniņnometni pastiprinājusi ar Danielu Karsiljo, kurš kopā ar Čikāgu ieguva Stenlija kausu 2013. gadā, bet pagājušajā sezonā spēlēja “Kings” un “Rangers” komandās. 29 gadus vecais uzbrucējs šodienas spēlē izcēlās ar piecām soda minūtēm, bet Čikāga deviņas kārtas ilgā bullīšu sērijā piekāpās “Rangers” (2:3).

Pārliecinošas uzvaras pārbaudes spēlēs guva Bostonas “Bruins” un Toronto “Maple Leafs”, kura ar 5:1 pieveica Detroitu. “Red Wings” gan ir svarīgāka problēma, par ko satraukties, jo Pāvels Dacjuks joprojām nav gatavs pilnvērtīgiem treniņiem un vismaz sezonas pirmo spēli izlaidīs. Sākotnēji “Red Wings” pārstāvji ziņoja, ka Dacjuks nespēlēs mēnesi pēc 22. septembra pārbaudes spēlē gūtā savainojuma, taču vietējie mediji norāda, ka šis termiņš varētu būt daudz īsāks.

Bufalo “Sabres” pārbaudes spēles

Pretinieksrez.
Capitals0:1
Hurricanes2:0
Maple Leafs4:6
Maple Leafs2:3 PM
Capitals6:1
Hurricanes1:5

NHL pārbaudes spēles, 4. oktobris

KomandasRez.KomandasRez.
Sabres-Hurricanes1:5Rangers-Blackhawks3:2 PM
Senators-Canadiens4:3 PMaple Leafs-Red Wings5:1
Islanders-Bruins1:6Sharks-Coyotes3:1

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs: marko_polo
Slēpts komentārs: pūce
Slēpts komentārs: purva_velns

  +2 [+] [-]

, 2014-10-04 10:09, pirms 10 gadiem
toties Galviņam vakar dubls - 2 goli EBEL līgā

  +2 [+] [-]

, 2014-10-04 10:12, pirms 10 gadiem
Abrags rakstīja: toties Galviņam vakar dubls - 2 goli EBEL līgā
Rubulis vakar noslinkoja...tāpat kā Eliņš šorīt, ne jau tikai viens Girgensons šonakt spēlēja ZA...

  -1 [+] [-]

, 2014-10-04 10:27, pirms 10 gadiem
pūce rakstīja: 1 metiens pa vārtiem... tikai viens un tā turpinās pagājušo sezonu iesākstais
Trešajai maiņai nav uzdevums mest pa vārtiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-04 11:24, pirms 10 gadiem
Pārbaudes spēļu tabula nav pareizi aizpildīta

  -2 [+] [-]

, 2014-10-04 14:22, pirms 10 gadiem
ZG arī drīz uz AHL.