Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss skarbi atbild ESPN analītiķim Viljamsam: ‘’Nesalīdzini mani ne ar vienu’’

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Džeimss skarbi atbild ESPN analītiķim Viljamsam: ‘’Nesalīdzini mani ne ar vienu’’
Lebrons Džeimss. Foto: AP/Scanpix

Reto reizi Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzne Lebrons Džeimss atbildējis kādam sociālā vietnē Twitter. Kad aizsāktā diskusija starp Skotiju Pipenu un Ričardu Džefersonu turpinājās ar ESPN analītiķa Džeja Viljamsa izteikto salīdzinājumu ar Lebronu kā Skotiju Pipenu Miami ‘’Heat’’ laikos, par to priecīgs nebija Džeimss un atbildēja visnotaļ dzēlīgi.

Diskusija Twitter vietnē aizsākās trešdien, kad Ričards Džefersons salīdzināja Milvoki ‘’Bucks’’ zvaigzni un līgas MVP Janni Adetokunbo ar Skotiju Pipenu: ‘’Jannis varētu būt Pipens – es to pateicu! Viņam nepieciešams atrast savu Džordanu.’’ Seškārtējais NBA čempions par šādu salīdzinājumu priecīgs nebija, prasot Džefersonu, ar kādu spēlētāju viņš salīdzinātu sevi, saņemot atbildi – Skotu Burelu, Čikāgas ‘’Bulls’’ 1997./1998.gada rezervistu.

Diskusijai pievienojās arī ESPN analītiķis un vienu sezonu Čikāgas ‘’Bulls’’ nospēlējušais Džejs Viljamss, salīdzinot Lebronu Džeimsu ar Skotiju Pipenu Miami ‘’Heat’’ laikos: ‘’Tātad Lebrons bija Skotijs, kad spēlēja Miami kopā ar Dveinu Veidu. Tur nav nekas slikts, līdz brīdim, kad zini, kā izcīnīt čempiontitulu!’’. Džeimss nebija sajūsmināts, lasot šo tvītu un reto reizi atbildēja: ‘’Paskaidro man, kāda velna pēc esmu iesaistīts šajā tematā? Es gatavojos spēlei ar Hjūstonu. Un nekad neesmu bijis neviens cits kā es pats.’’ Viljamss atbildē aizstāvēja savu pozīciju: ‘’Nevienā brīdī neteicu, ka tu esi kas cits. Zinu, kas tu esi un publiski esmu izteicies par tavu vietu NBA vēsturē. Es skaidroju veidu, kā nokļuvi līdz uzvarētiem čempiontituliem saistībā ar to, kur Jannis šobrīd atrodas. Mēs visi mācamies un augam.’’

Šonakt plkst. 4.00 no rīta pēc Latvijas laika Losandželosas ‘’Lakers’’ aizvadīs pirmo Rietumu konferences pusfināla sērijas spēli pret Hjūstonas ‘’Rockets’’.

Izmantotie resursi:
https://ph.news.yahoo.com/le-bron-j...

  -1 [+] [-]

, 2020-09-04 20:34, pirms 4 gadiem
Es jau teiktu, ka cepuri nost Džefersonam par viedokli, ka Jannis drīzāk ir Pipens nevis MJ, un viņam vēl komandā vajag MJ, kas savā ziņā ir saprotams, jo Jannis nav dzimis scoreris kā MJ.
Bet Pipens vnk lohs, kā tāda maza meitene kaut ko cērt pretim ar kas tu esi, ko sasniedzi utt... Nu reāls infantīlis.
Un žurnālisti jau tik panesās, LBJ labi pateica..

Bet vispār ja tā mazliet pafantazē, MJ lai bija scoreris, ļoti daudz punktus guva no soda laukuma vai pustālās distance, neaizrāvās ar trīniekiem izņemot atseviškas spēles, tādā aspektā ja skatās, tad mūsdienu basketā nav ko citu MJ pielīdzināt kā Janni, neviens cits 30+ punktus spēlē nespēj gūt no groza apakšas.

     [+] [-]

, 2020-09-04 20:52, pirms 4 gadiem
Patika Jays kā viesis pāris reizes nedēļā uz NBA šoviem.
Tagad dabūja savu šovu un vairs nav izturams..Pēkšņi mainījis to kā viņš runā..Tagad izklausās,ka viņš vēlās būt Steven A Smith

     [+] [-]

, 2020-09-04 22:26, pirms 4 gadiem
Lebrons bija Skotijs OMG....

     [+] [-]

, 2020-09-05 02:43, pirms 4 gadiem
Salīdzināt Lebronu ar SKotiju ir kā salīzināt pi...ar pirkstu.

     [+] [-]

, 2020-09-05 03:03, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: Salīdzināt Lebronu ar SKotiju ir kā salīzināt pi...ar pirkstu.
Nu trakākais jau tajā bazarā, ka ķip Veids bija Džordans

     [+] [-]

, 2020-09-05 20:31, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: Salīdzināt Lebronu ar SKotiju ir kā salīzināt pi...ar pirkstu.
logjiski pipens bija daudz labaks par melno princesi