Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam piespēle un uzvara pār Daugaviņu, Znarokam un Vītoliņam 5:0 Maskavā

Rolands Eliņš

Karsumam piespēle un uzvara pār Daugaviņu, Znarokam un Vītoliņam 5:0 Maskavā
Mārtiņš Karsums
Foto: Sputnik/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas „Dynamo”, kas viesos ar 4:2 pieveica Pētera Skudras trenēto „Torpedo”.

Mārtiņa Karsuma komanda 25. augustā savā laukumā piedzīvoja sakāvi pret CSKA ar 1:6. Šai neveiksmei sekojusi iespaidīga uzvaru sērija, kura šovakar tika paildzināta līdz četriem panākumiem pēc kārtas. Karsums izcēlās ar rezultatīvu piespēli, kas viņam bija sestā sešās spēlēs šosezon (0+6). Ar sešām rezultatīvām piespēlēm Karsums šobrīd ir trešais labākais piespēlētājs visā līgā, atpaliekot tikai no Ufas spēlētāja Iļjas Zubova un "Lokomotiv" aizsarga Stefana Krūnvala.

Karsums rezultativitātes punktu nopelnīja mača 40. minūtē, kad neļāva „Torpedo” hokejistiem izmest ripu no zonas, izdarīja piespēli partnerim, un vārtu priekšā Dastins Boids paspēja gūt vārtus perioda pēdējā sekundē. Tobrīd rezultāts kļuva 4:2, un trešajā periodā vairs nemainījās.

Karsums laukumā pavadīja 16:02 minūtes, kuru laikā nopelnīja divas soda minūtes, vienreiz meta pa vārtiem un pielietoja divus spēka paņēmienus, kā arī uzvarēja trijos no pieciem iemetieniem.

Savukārt „Torpedo” sastāvā Kasparam Daugaviņam 17:32 minūtes spēles laika, viens metiens pa vārtiem un pieci uzvarēti iemetieni no 17. Daugaviņš vienreiz bloķēja pretinieku metienu un vienreiz sarūpēja savai komandai divu minūšu vairākumu.

Tikmēr savu uzvaru gājienu sezonas ievadā turpina Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā SKA, kas šodien viesos ar 5:0 sakāva Maskavas „Spartak”. Divus vārtus guva Iļja Kovaļčuks, bet pa divām rezultatīvām piespēlēm veica Plotņikovs, Gusevs un Ketovs, kamēr Viktoram Tihonovam 1+1.

KHL spēļu rezultāti, 4. septembris

KomandasRez.
Severstal-Dinamo Min2:1
Torpedo – Dynamo M2:4
Dinamo R – Lokomotiv1:2
Spartak – SKA0:5

KHL labākie piespēlētāji

V.SpēlētājsKlubsSp.Rez.p.
1.Iļja ZubovsSalavat Yulaev57
2.Stefans KrūnvalsLokomotiv67
3.Mārtiņš KarsumsDynamo66
Pāvels DacjuksSKA66
5.Kevins DālmensBarys55
Andrejs MarkovsAk Bars55
7.Maksims JakuceņjaTraktor65
Radeks SmoleņaksSlovan65
Patriks HērslijsSKA65

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-04 23:19, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: Pašam SKA ir interesanti?

Tak sen jau vajadzēja veikt pārrunas ar NHL par piedalīšanos tajā, jo Eiropā nav līdzvērtīga kluba SKA.
Ņirgu rauj. Tie jūs un daži no kolhoza līgas fantazē par pielīdzināšanos NHL. NHL vispār neinteresē kolhoza līga,tur naudu taisa visas Planētas labākie hokejisti,tur ir tradīcijas,sasniegumi un daaaudz piķa. Kas ir kolhozam? Nekas,pat pašu līdzjutēji tur neiet skatīties.