Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lileikite sasniedz ceturtdaļfinālu Polijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Lileikite sasniedz ceturtdaļfinālu Polijā
Lina Lileikite

Cīņas dažādos starptautiskos tenisa turnīros turpinājuši Latvijas sportisti. Deniss Pavlovs šodien izstājies no Viļņas „Future” turnīra, nopelnot divus reitinga punktus, bet Lina Lileikite turpina cīņas Polijā – pagaidām sasnigts ceturtdaļfināls un iegūti četri ranga punkti.

Pavlovs izstājas ceturtdaļfinālos

Viļņas „Future” 10 000n sērijas turnīrā startēja vairāki Latvijas tenisisti, bet pie uzvarām pamatturnīrā prata tikt tikai Deniss Pavlovs. Vienspēļu turnīrā Deniss (ATP 511.) bija izlikts ar 4.numuru – 1.kārtā pārliecinoša uzvara pār krievu Konstantīnu Gerlahu (ATP 1490.) – 6:1, 6:1, bet 2.kārtas pretinieks, francūzis Davijs Sums no mača atteicās. Ceturtdaļfinālā Deniss tikās ar ukraini Staņislavu Paplavskiju (ATP 620.). Pirmajā setā Pavlovs zaudēja ar 5:7, bet otrajā nolēma izstāties pie 2:1 vadības, līdz ar to turnīrā nopelnot divus ranga punktus. Dubultspēļu turnīrā mūsu sportists reitinga punktus nenopelnīja – kopā ar igauni Vladimiru Ivanovu 1.kārtā ar 6:3, 7:5 tika uzveikti Luka Dukuro (Francija) un Staņislavs Poplavskijs (Ukraina), bet pēc tam ar 6:3, 4:6, [10:12] zaudēts baltkrieviem Pavelam Fiļinam un Dzmitrijam Žirmontam.

Lileikitei ceturtdaļfināls vienspēlēs, dubultspēļu ranga punkti Andržejevskai

Ilavas (Polija) ITF 10 000 sacensībās šonedēļ punktus nopelnījušas divas mūsu valsts tenisistes. Vienspēļu turnīrā veiksmīgi spēlē Lina Lileikite (WTA 1090.). 1.kārtā viņā ar 6:1, 6:2 apspēlēja baltkrievieti Dariju Sapogovu, bet šodien ar 6:2, 6:0 sakāva mājinieci Agatu Baransku. Tas ļāvis nopelnīt četrus vienspēļu ranga punktus, bet nākamajā mačā pretī stāsies Vjetnamas pārstāve Tranga Hunja Fonga Daja. Dubultspēļu turnīrā vienu turnīra kārtu pārvarēja Katrīna Andržejevska. Duetā ar ar lietuvieti Agni Cepelīti viņa pārspēja Deimanti Bulatovaiti (Lietuva) un Angelu Diškovu (Vācija) – 7:5, 6:4, bet pēc tam zaudēja polietēm Karolīnai Kosinskai un Aleksandrai Rosolskai ar 2:6, 0:6.

Marcinkeviča zaudē dzimšanas dienā

Diāna Marcinkeviča (WTA 413.) vakar aizvadīja Hehingenas (Vācija) ITF 25 000 vienspēļu turnīra 1.kārtas cīņu, kurā tikās ar Nīderlandes pārstāvi Danieli Harmsenu (WTA 537.). Līdzīgā cīņā mūsu sportiste zaudēja ar 6:7(4), 4:6, nespējot sarūpēt sev dāvanu 19 gadu jubilejā. Rangā Diāna nopelnīja vienu punktu par kvalifikācijas pārvarēšanu.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page