Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Ostapenko ar Farahu sakauj Serbijas pāri, sasniedzot jaukto dubultspēļu 1/4 finālu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ostapenko ar Farahu sakauj Serbijas pāri, sasniedzot jaukto dubultspēļu 1/4 finālu
Aļona Ostapenko. Foto: Sebastien Bozon/AFP/Scanpix

Vimbldonas čempionāta jaukto dubultspēļu turnīra astotdaļfināla cīņā Aļona Ostapenko duetā ar Kolumbijas tenisistu Robertu Farahu ar 7:6 (5), 6:4 apspēlēja serbu pāri Nikolu Čačiču un Aleksandru Kruniču.

• Spēles pirmajā setā abi pāri teicami noturēja visus serves geimus, vienīgās breikbumbas izcīnot Faraham un Ostapenko, kuri 12. geimā neizmantoja divas setbumbas.

Taibreiku izcili iesāka Farahs un Ostapenko, gūstot pirmos piecus punktus. Turpinājumā gan sekoja pamatīgs kritums, serbu pārim pietuvojoties līdz nieka viena punkta atstatumam (5:6). Tomēr Kolumbijas un Latvijas tenisistu pāris pārvarēja vājuma brīdi, ar piekto piegājienu izmantojot setbumbu.

Otrā seta piektajā geimā Faraha un Ostapenko duetam izdevās lauzt pretinieku servi. Pēcāk septītajā geimā Farahs un Ostapenko neizmantoja trīs breikbumbas, lai nostiprinātu pārsvaru.

• Teju desmit minūtes ilgušajā desmitajā geimā Farahs un Ostapenko ar lielām grūtībām noslēdza spēli, kaut neizdevās izmantot trīs mačbumbas. Iespējas veikt sev pozitīvu pavērsienu bija arī Čačičam un Kruničai, kuri neizmantoja trīs breikbumbas.

Ceturtdaļfinālā ar septīto numuru izliktajiem Faraham un Ostapenko gaidāms Vimbldonas turnīra otro numuru brita Nīla Skupska un amerikānietes Dezirē Kravčikas pārbaudījums.

Spēles statistika

StatistikaFarahs/OstapenkoČačičs/Kruniča
Netveramās serves32
Dubultkļūdas12
1. serve66%60%
Punkti pēc 1. serves40/50 (80%)35/49 (71%)
Punkti pēc 2. serves15/26 (58%)19/33 (58%)
Breikbumbas1/70/3
Punkti kopumā8375

Izmantotie avoti:
https://www.wimbledon.com/en_GB/sco...

  +1 [+] [-]

, 2022-07-04 21:15, pirms 2 gadiem
Laba spēle. Pēdējā geimā gandrīz sabojāja garastāvokli, liels vīrs nevar mazu meitenīti apspēlēt. Es no tā Faraha biju gaidījis vairāk. Viss vēl priekšā, lai parādītu labāku spēli.

  -1 [+] [-]

, 2022-07-04 21:54, pirms 2 gadiem
Marisan rakstīja: Laba spēle. Pēdējā geimā gandrīz sabojāja garastāvokli, liels vīrs nevar mazu meitenīti apspēlēt. Es no tā Faraha biju gaidījis vairāk. Viss vēl priekšā, lai parādītu labāku spēli.
jauktās dubultspelws jau tikai naudas un publikas dēļ tā ka iespringts nav ko

     [+] [-]

, 2022-07-05 07:19, pirms 2 gadiem
pūce rakstīja: jauktās dubultspelws jau tikai naudas un publikas dēļ tā ka iespringts nav ko
Vienspēlēs nemaksā? Kaut ko sajauci,tur 10 reizes vairāk maksā un publika daudzskaitlīgāka!!!