Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Neimars un partneri sagrauj Panamu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Neimars un partneri sagrauj Panamu
Neimars guva 31. vārtus izlasē
Foto: AP/Scanpix

Vairākas Pasaules kausa finālturnīra dalībnieces aizvadījušas kārtējās pārbaudes spēles. Pie vieglas uzvaras izdevies tikt mājiniecei Brazīlijai, bet krietni smagāk klājās Japānai un Šveicei.

Brazīlijas futbolisti šovakar tikās ar Panamu, kas pirmā puslaika pirmo pusi aizvadīja ļoti labi. Brazīlija nekādi nespēja neko izveidot pie pretinieku vārtiem, bet tad talkā nāca pretinieks. Panamieši laukuma vidusdaļā uzdāvināja bumbu Brazīlijai, pēc kā tikai ar noteikumu pārkāpumu prata apturēt pretuzbrukumu. Nogāztais Neimars filigrāni realizēja piešķirto soda sitienu, izvirzot savu izlasi vadībā 27. minūtē (31. vārti izlases labā). Panama atbildēja ar draudīgu tālsitienu, bet 40. minūtē Dani Alvešs panāca 2:0 - saņēmis bumbu pie soda laukuma viņš izpildīja izcili precīzu sitienu apakšējā stūrī.

Otrais puslaiks jau pagāja ar izteiktu Brazīlijas pārsvaru. Jau pirmajā uzbrukumā savus devītos vārtus izlasē guva Halks, kurš saņēma teicamu Neimara piespēli ar papēdi un ar kreiso kāju no 16 metriem raidīja bumbu vārtos. Brazīlija turpināja uzbrukt un uzmanības centrā visbiežāk bija Neimars. Pēc viņa acīgas piespēles soda laukumā 74. minūtē Maksvels adresēja bumbu tuvāk pretējam vārtu stabam, kur izveicīgākais bija Vilians - 4:0. Jau pēc minūtes tiesnesis nepiešķīra acīmredzamu 11 metru soda sitienu par pārkāpumu pret Halku, bet vēl pēc vairākām minūtēm sākumā iedeva Panamas futbolistam sarkano kartīti, bet tad savu lēmumu mainīja. Brazīlijai bija virkne citu iespēju gūt piektos vārtus, bet tās visas palika neizmantotas.

Krietni smagāka spēle citai finālturnīra dalībniecei Šveicei, kas tikai spēles izskaņā ar 2:0 pārspēja Peru. 76. minūtē rezultātu atklāja Stefans Lihtštainers, bet 84. minūtē precīzs bija Džerdans Šačiri.

Aizvadītajā naktī uzvara arī Japānai, kas ar 3:1 pieveica Kostariku. Interesanti, ka pirmie vadībā izvirzījās ziemeļamerikāņi (vārti Braienam Ruisam), bet japāņi visus vārtus guva otrajā puslaikā. 1:1 panāca Jasuhito Endo, bet 80. minūtē Āzijas spēlētājus vadībā izvirzīja Šindži Kagava. Jau kompensācijas laikā punktu mačam pielika Joičiro Kakitani.

  +2 [+] [-]

, 2014-06-04 00:25, pirms 10 gadiem
sviests,jau kuraa speele izlasee un atkal Neimaars realizee izcilu soda sitienu
https://www.youtube.com/watch?featu...
bet Barcaa visas sezonas laikaa,ja pareizi atminos,vinjam bija tik kaadas divas iespeejas uzsist,paareejaas pievaaca Messi vai Xavi
Slēpts komentārs: Dailisans

     [+] [-]

, 2014-06-04 00:44, pirms 10 gadiem
Dailisans rakstīja: Hahaha kāds Neimars un partneri, neuzskatu viņu par tik lielu izlases līderi, ka var tā sākt rakstu.
kas tad vinjsh ir,tieshi uz vinju balstaas visa izlases speele,kaa nekaa lielaakaa zvaigzne,gjeerbtuvee liideris varbuut ir kapteinis Thiago Silva,bet rezultaatu veido tieshi Neimaars

  -3 [+] [-]

, 2014-06-04 00:46, pirms 10 gadiem
Dailisans rakstīja: Hahaha kāds Neimars un partneri, neuzskatu viņu par tik lielu izlases līderi, ka var tā sākt rakstu.
spēli skatījies?

     [+] [-]

, 2014-06-04 06:47, pirms 10 gadiem
Halks vai tomēr Hulks?

  -1 [+] [-]

, 2014-06-04 07:35, pirms 10 gadiem
Oskars RnR rakstīja: Halks vai tomēr Hulks?
vispār Givanildo Vieira de Souza. Bet pazīstams kā komiksu varonis Halks, līdzīgs arī ir.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-04 08:23, pirms 10 gadiem
Dailisans, kurs teica ka lideris ir Neymars? Neymars taisa rezultatu un ir galvenais uzbrucejs, kamer lideris ir Tjagu Silva.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-04 11:05, pirms 10 gadiem
Kurš mani nobanoja b** ? rakstīja: Gaymārs nav uzbrucējs
Nu vispar ir gan - winger ir flanga UZBRUCEJS. Uzbrukuma ir - malejais flanga uzbrucejs (Ronaldo, Neymars), malejais uzbrucejs (Vilja, Hulks) centra uzbrucejs (Messi, Rūnijs), straikeris (Ibra, Svarezs).

     [+] [-]

, 2014-06-05 00:03, pirms 10 gadiem
Neimārs ar Brazīliju ir monstrs, kas ir ar Barselonu, pagaidām nav skaidrs...