Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Tomass apstiprina, ka izlaidīs nākamo sezonu

Tomass apstiprina, ka izlaidīs nākamo sezonu
Tims Tomass
Foto: AFP/Scanpix

Bostonas "Bruins" vārtsargs Tims Tomass ar Facebook starpniecību apstiprinājis, ka nākamajā sezonā nespēlēs ģimenes apstākļu dēļ.

"Kopš mazotnes atceros, ka vienmēr esmu vēlējies būt hokejists. Man ir paveicies, ka izdevies ne vien kļūt par hokejistu, bet arī sasniegt vairāk nekā jebkad spēju iedomāties," sacījis Tomass.

Vārtsargs skaidro piespiedu atpūtas iemeslus: "38 gadu vecumā ir svarīgi savu laiku un enerģiju veltīt tām lietām, kuras esmu atstājis novārtā. Tagad man ir svarīgi pievērsties trim lietām – draugiem, ģimenei un ticībai. Ar to plānoju nodarboties nākamā gada laikā."

Tomass 2009. un 2011. gadā tika atzīts par līgas labāko vārtsargu, 2011. gadā iegūstot arī Stenlija kausa izcīņas vērtīgākā spēlētāja balvu.

Pagājušajā sezonā pieredzējušais vārtsargs vidēji spēlē ielaida 2.36 vārtus un atvairīja 92% metienu. "Bruins" izslēgšanas spēles beidzās ar zaudējumu 1. kārtā pret "Capitals" (3-4).

Izmantotie resursi:
TSN Sports News & Headlines | Score Results,...


, 2012-06-04 09:11, pirms 12 gadiem
Tomasa vecumā - visticamāk karjeras beigas. Diez vai spēs atgriezties tādā līmenī pēc viena gada pauzes. Vienīgais, ja ir lokauts, tad nekas īpaši nebūs zaudēts.
, 2012-06-04 09:39, pirms 12 gadiem
Varēja tak uz Krieviju aizbraukt atpūsties, Novokuzņecka tak ir labākā vieta atpūtai ar ģimeni, + vēl nesliktu naudiņu nopelnītu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-04 10:04, pirms 12 gadiem
Labāk tā nekā Hašeks, kurš sešas reizes beidz karjeru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-04 12:23, pirms 12 gadiem
''Tagad man ir svarīgi pievērsties trim lietām – draugiem, ģimenei un ticībai. Ar to plānoju nodarboties nākamā gada laikā.''
Wtf? ķip, viņam tie draugi draud ja nebeigsi kapāt hokeju tad dabūsi pa muti? pēc teksta varētu tā saprast.. pa ģimeni tas ir ok, bet tā ir gandrīz katram hokejistam, kāpēc tad viņi nepaņem ''gadu pauzes'' un ticībai wtf? kā to saprast.. lai nu kā, tur ir kkas vairāk par ko viņš tur stāsta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix
10

Šilovam 21 atvairījums, Millers pēdējā minūtē izrauj ''Canucks'' uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā trešo uzvaru svinēja Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas ar 3:2 pārspēja Edmontonas ''Oilers'', sērijā izvirzoties priekšā ar 3-2.
Kolorādo "Avalanche" hokejistu prieks un Tailers Segīns (Nr. 91). Foto: Jerome Miron/USA Today Sports/Scanpix

Kolorādo uzbrukumam otrā elpa un izvairīšanās no izstāšanās

Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla sērijā pēc divām tukšajām spēlēm atvēries Kolorādo "Avalanche" uzbrukums, 2022. gada turnīra uzvarētājai šorīt Dalasā izrādoties pārākai (5:3) pār "Stars".
Izšķirošo vārtu guvējs Evans Būšārs. Foto: Cody McLachlan/AFP/Scanpix
34

"Canucks" līdz priekšpēdējai minūtei atgūstas no 0:2, taču ielaiž pašā galotnē

Rietumu konferences pusfinālā divu uzvaru pārsvaru neizdevās iegūt Vankūveras "Canucks" vienībai, kura izbraukumā trešajā trešdaļā atspēlējās no 0:2, taču nepilnas 40 sekundes pirms pamatlaika beigām ielaida izšķirošo ripu, piekāpjoties (2:3) Edmontonas "Oilers".