Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" zaudē Čikāgai, Švarcam hat-trick pret Dalasu

Agris Suveizda

"Sabres" zaudē Čikāgai, Švarcam hat-trick pret Dalasu
Džeidens Švarcs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Sentluisas "Blues" saspringtā 12 vārtu spēlē pārspēja Dalasas "Stars" (7:5), savukārt Bufalo "Sabres" ar 3:4 savā laukumā galotnē piekāpās Čikāgas "Blackhawks".

Divu uzvaru sēriju pārtrauca Artūra Irbes un savainotā Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas savā laukumā no 0:2 panāca 3:2, tomēr pamatlaika pēdējās divās minūtēs ielaida divus vārtus un atzina Čikāgas "Blackhawks" pārākumu (3:4). Abus vēlos vārtus Čikāgas labā guva Džonatans Teivzs, kurš tika atzīts par spēles spožāko zvaigzni. "Sabres" ar 52 punktiem 78 spēlēs joprojām ieņem pēdējo vietu līgā.

Rezultatīvā spēlē uzvaru svinēja Rietumu konferences trešās vietas īpašniece Sentluisas "Blues", kas izbraukumā ar 7:5 pārspēja Dalasas "Stars". "Blues" 21. minūtē bija vadībā ar 3:1, taču 15 minūtes vēlāk "Stars" jau bija priekšā ar 5:3. Tomēr arī "Blues" guva četrus vārtus pēc kārtas, 50. minūtē atgūstot vadību (6:5) un 22 sekundes līdz beigām pieliekot mačam punktu (7:5). Ar hat-trick uzvarētāju labā izcēlās Džeidens Švarcs, bet mājiniekiem divi vārti un piespēle Džeimija Benna kontā. Interesanti, ka otrās trešdaļas pirmajā minūtē komandas 23 sekunžu laikā guva trīs vārtus (divus Sentluisa un vienus Dalasa).

Trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Austrumu konferences vicelīdere Monreālas "Canadiens", kas izbraukumā bullīšos piekāpās vienai no konferences apakšgala komandām Ņūdžersijas "Devils" (2:3). Zaudēja arī Rietumu konferences līdere Anaheimas "Ducks", kas savā laukumā atzina Kolorādo "Avalanche" pārākumu (2:4). Pie pirmās zvaigznes goda tika viesu uzbrucējs Mets Dušēns, kuram vārti un piespēle.

Stenlija kausa izcīņai joprojām kvalificējušās septiņas vienības. Austrumu konferencē vietu izslēgšanas mačos garantējusi Ņujorkas "Rangers", Monreālas "Canadiens" un Tampabejas "Lightning", bet Rietumu konferencē – Anaheimas "Ducks", Nešvilas "Predators", Sentluisas "Blues" un Čikāgas "Blackhawks".

SpēleRez
Sabres – Blackhawks3:4
Devils – Canadiens3:2 PM
Stars – Blues5:7
Ducks – Avalanche2:4
Sharks – Coyotes3:1

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  -3 [+] [-]

, 2015-04-04 09:46, pirms 9 gadiem
Sabres reaali nolohojaas...shaubos vai Nolands veel buus NHL treneris!

  +1 [+] [-]

, 2015-04-04 09:57, pirms 9 gadiem
https://twitter.com/buffalosabres/s... Vairāk nekā 200 latviešu līdzjutēji bija uz šo spēli! Respect!

  +2 [+] [-]

, 2015-04-04 10:41, pirms 9 gadiem
Tās ir šausmas, kā Bufalo fani ir apsēsti ar McDavid/Eichel... Lai nu kā, bet pretinieka atbalstīšana liekas galīgi nepareiza, lai arī cik ļoti no drafta būtu atkarīga komandas nākotne.
Malači latvieši, kas tik lielā skaitā apmeklēja spēli. Pieņemu, ka brauciens tika plānots pirms Zemgus guva traumu, taču, cik noprotu viņiem bija iespēja satikt Zemgu tribīnēs.

     [+] [-]

, 2015-04-04 11:14, pirms 9 gadiem
Vilis15 rakstīja: Tās ir šausmas, kā Bufalo fani ir apsēsti ar McDavid/Eichel... Lai nu kā, bet pretinieka atbalstīšana liekas galīgi nepareiza, lai arī cik ļoti no drafta būtu atkarīga komandas nākotne.
Malači latvieši, kas tik lielā skaitā apmeklēja spēli. Pieņemu, ka brauciens tika plānots pirms Zemgus guva traumu, taču, cik noprotu viņiem bija iespēja satikt Zemgu tribīnēs.6
Man jau vairāk patīk Eichels un viņa meistarība. Bet ja tā padomā buffalo nākamsezon varētu būt laba komanda, ir arī uzbrucēji labi kā Ennis, Moulson, E Kanes, Girgensons. Tie ir līderi bet tgd arī pārējie uzbrucēji labi kapā. Pareizāk jau būtu draftēt kādu aizsargu jo ar D zonu galīgi nav kārtībā. Bet ganjau sabres ģenerālmenedžeris arī apsēsts ar abām jaunajām zvaigznēm.

     [+] [-]

, 2015-04-04 12:04, pirms 9 gadiem
Vilis15 rakstīja: Tās ir šausmas, kā Bufalo fani ir apsēsti ar McDavid/Eichel... Lai nu kā, bet pretinieka atbalstīšana liekas galīgi nepareiza, lai arī cik ļoti no drafta būtu atkarīga komandas nākotne.
Ar to draftu bus pa isu, lai komanda klutu konkuretspejiga, jo paies vairaki gadi kamer sie jaunie speletaji "ieskriesies" ja vispar to izdaris, tur loti liela nozime trenerim. Vadibai vajadzetu nakossezon vairak ieguldit naudu, vismaz lai 1 maina ir nopietna limeni, kas pavilktu uz augsu ari jaunos.