Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

18 gadus vecais vārtsargs Bērziņš atzīts par Latvijas čempionāta februāra MVP

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

18 gadus vecais vārtsargs Bērziņš atzīts par Latvijas čempionāta februāra MVP
Patriks Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns

Par "Optibet" hokeja līgas februāra vērtīgāko spēlētāju atzīts 18 gadus vecais "Liepājas" vārtsargs Patriks Bērziņš.

Liepājniekiem atrodoties kopvērtējuma trešajā vietā, Patriks Bērziņš februārī laukumā devās sešās spēlēs un palīdzēja komandai izcīnīt sešas uzvaras. Viņš tika galā ar 92,14% metienu un vidēji ielaida 1,82 ripas.

16. februārī Bērziņš sargāja "Liepājas" vārtus duelī pret tabulā priekšā esošo "Zemgali/LLU". Viņš tika galā ar 34 no 35 metieniem un palīdzēja Kurzemes komandai ņemt virsroku ar 6:1. Pašlaik "Liepāja" no jelgavniekiem atpaliek trīs punktus, turpinot cīņu par otro pozīciju.

Bērziņam šī ir pirmā sezona Latvijas čempionāta līmenī, un par vietu "Liepājas" vārtos viņš konkurē ar pieredzējušo Māri Jučeru.

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/7044/hk-l...

     [+] [-]

, 2022-03-04 19:47, pirms 2 gadiem
Prieks par Patriku! Lielisks sniegums. Atkal kāds vārtsargs no Talsu skolas izsites izlašu līmenī. Interesanti, vai karjeru būvēs OHL līdz pāraugs to un tad leğionāra gaitas?