Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Aģents apstiprina: Timmam ir nesaskaņas ar Himku treneru štābu

Agris Suveizda

Aģents apstiprina: Timmam ir nesaskaņas ar Himku treneru štābu
Jānis Timma. Foto: Arthur Stabulnieks

Sociālo tīklu vietnes Telegram kanālā "Perehvat" pausta informācija, ka Latvijas basketbola izlases uzbrucējs Jānis Timma svētdien atteicās doties uz maiņu zaudējumā pret Rolanda Freimaņa un Jāņa Bērziņa "Zielona Gora" komandu (94:99).

Kā ziņots "Perehvat" kanālā, Timma pēc atgriešanās no Latvijas izlases esot iesildījies pirms spēles pret "Zielona Gora" un bijis gatavs doties laukumā, taču tad uzzinājis, ka netiks iekļauts starta pieciniekā. Timmu sastāva izvēle esot saniknojusi, un viņš ne tikai atteicies iet uz maiņu, bet arī patvaļīgi pametis arēnu. Nākamajā spēlē pret "Real Madrid" Timmas vairs nebija pat pieteikumā, bet "Khimki" izcīnīja pārsteidzošu un retu uzvaru – 78:77. Timmas aģents Staņislavs Rižovs neapstiprināja konkrēto informāciju par Timmas atteikumu iet laukumā, taču neslēpa, ka problēmas starp uzbrucēju un treneru štābu pastāv.

"Ja tas ir nokļuvis presē, būtu muļķīgi noliegt, ka problēma pastāv. Tomēr nebūtu ētiski komentēt detaļas – tas ir sapratnes trūkums starp spēlētāju un treneru štābu, un viņiem tās ir vīrišķīgi jārisina kā pieaugušiem cilvēkiem savstarpējās sarunās," Rižovu citē portāls Sports.ru. "Komanda ir trāpījusi bedrē, tā ir unikālu apstākļu virtene kopš Covid-19 sezonas sākumā. Profesionālajā sportā tā gadās: vienām komandām neticami veicas, bet citas ir gluži vai nolādētas. Virknei sāpīgu zaudējumu sekoja smagas sakāves, trenera maiņa. Visi atrodas stresā, no tā arī rodas paredzami konflikti – šādā situācijā ir ļoti grūti saglabāt vēsu prātu. Ceru, ka uzvara pār "Real Madrid" kļūs par labu iemeslu, lai visas domstarpības tiktu atrisinātas un sezonu izdotos pabeigt cienīgi, cīnoties Vienotās līgas izslēgšanas spēlēs. Domāju, ka nevienam negribētos zaudēt spēcīgu krievu komandu, kuru jau tā ir pārāk maz tik lielai valstij."

"Khimki" galvenais treneris sezonas pirmajā pusē bija Lietuvas speciālists Rims Kurtinaitis, bet tika atbrīvots vājo rezultātu dēļ. Šobrīd komandu vada Andrejs Maļcevs, kurš sezonas sākumā vadīja "Khimki" otro komandu, bet decembrī tika nozīmēts par Kurtinaiša palīgu, vēlāk arī pārņemot galvenā trenera pienākumus.

"Khimki" ar bilanci 3-23 ieņem pārliecinošu pēdējo vietu Eirolīgā, bet Vienotajā līgā ar 7-8 atrodas tikai astotajā pozīcijā. Timma Eirolīgā sācis 10 no 16 spēlēm un vidēji 24,9 minūtēs sakrājis 7,1 punktu un 2,8 atlēkušās bumbas, bet Vienotajā līgā viņš sācis astoņas no desmit cīņām, vidēji 24,1 minūtē tiekot pie 6,8 punktiem, 2,4 atlēkušajām bumbām un 2,1 rezultatīvas piespēles.

TV3 Sport Open - vēl vairāk sporta Tavā TV ekrānā!

Rīt "Khimki" Eirolīgā uzņems Berlīnes "Alba", bet Vienotajā līgā nākamos mačus aizvadīs izbraukumā pret Eirolīgas klubiem Sanktpēterburgas "Zenit" un Maskavas CSKA. Atgādinām, ka Latvijas izlases aizsargs Dairis Bertāns otrdien vienpusēji lauza līgumu ar klubu neizmaksātas algas dēļ. Krievijas ziņu aģentūra RIA Novosti vakar vēstīja, ka "Khimki" algas neizmaksājot jau trīs mēnešus un spēlētājiem kopumā esot parādā 250 miljonus rubļu jeb 2,8 miljonus eiro.

Izmantotie resursi:
https://www.sports.ru/basketball/10...
https://rsport.ria.ru/20210303/bask...

Slēpts komentārs: risks
Slēpts komentārs: varenais_eksperts

  +3 [+] [-]

, 2021-03-04 13:55, pirms 3 gadiem
Puis - laiks izmēģināt spēkus iekš Orlando Magic kamēr vēl galīgi neesi par vecu. Fiziskais puisim ir priekš NBA, tikai jāatceras, ka tur neviens nesola starta piecinieku un pat var netikt uz laukuma vispār, jo viss ir paša rokās - ar attieksmi var pat Pasečņiks tikt uz NBA, bet Jānim ir arī viziskie dotumi, lai varētu spēlēt Pasaules elites līgā!

  +8 [+] [-]

, 2021-03-04 13:57, pirms 3 gadiem
risks rakstīja: princese
Zinot algu izmaksāšanas problēmas, dēļ kurām jau daži spēlētāji ir izbeiguši līgumus ar klubu, šāda kalibra spēlētājs, kurš tomēr izrāda sapratni par esošajām šaizēm, parāda lojalitāti klubam, būtu kaut vai simboliski ieliekams starta pieciniekā, pēc tam kaut vai pēc pāris minūtēm nomaini, ar tekstu - tev neiet šodien. Vēlāk tiksi laukumā uz otru iespēju, utt, visukādu cukurūdeni saliet ausīs. Tad vēl sievas faktors, iespējams daļēja algas izmaksa, kamēr citiem vispār nemaksāja, un tādā veidā tas kaut kā notur spēlētāju klubā, jo bez Jankas dēļ covid klubam bija švaki. Tomēr spēj spēlēt gan zem groza, gan truļus krāmēt.
Otra varbūtība, ka darīja to speciāli, lai tiktu vaļā un līdzīgi kā Bertāns, izbeigtu līgumu, jo alga ir pieklājīga.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-04 13:57, pirms 3 gadiem
Pareizi izdarīja. Ja par velti jāspēlē var ne tik to vien darīt.

  +3 [+] [-]

, 2021-03-04 13:59, pirms 3 gadiem
Kāds pārsteigums?! . Skaidrs, ka no lūzeriem Khimki - prom. Bet, kas tālāk? Patiesības mirkli sagaidīsim ne tik tālā nākotnē.

  +2 [+] [-]

, 2021-03-04 14:14, pirms 3 gadiem
emmmm ... un Janka apvainojās par tādu sīkumu? Vai man vienīgajam liekas, ka te bāž batonus ausīs?

  -1 [+] [-]

, 2021-03-04 14:22, pirms 3 gadiem
moskis rakstīja: emmmm ... un Janka apvainojās par tādu sīkumu? Vai man vienīgajam liekas, ka te bāž batonus ausīs?
reģistrācija pie speciālista nav obligāta

  +1 [+] [-]

, 2021-03-04 14:23, pirms 3 gadiem
Es saprastu Timma butu zvaigzne komandā un eiroligā.Tad varetu pukstēt par starta 5. Bet tagad. par to pienesumu ko Timma dod, nu zini vecīt ka tik kājas neaptaisi ar savu sedakovu un soc tīkliem un zīmuļiem...

  +6 [+] [-]

, 2021-03-04 14:24, pirms 3 gadiem
Atteicās iziet laukumā...?Es vispār brīnos,ka viņš vēl nav pametis to katastrofu,ar nosaukumu Himki..Un te nav stāsts tikai par basketbolu..Da jebkurā nozarē,ja darbiniekam nemaksā 3 mēnešus algu , visu labu un lai strādā juristi.

  -2 [+] [-]

, 2021-03-04 14:25, pirms 3 gadiem
markkomartins rakstīja: Es saprastu Timma butu zvaigzne komandā un eiroligā.Tad varetu pukstēt par starta 5. Bet tagad. par to pienesumu ko Timma dod, nu zini vecīt ka tik kājas neaptaisi ar savu sedakovu un soc tīkliem un zīmuļiem...
un Tu tici šādai preses pīlei, ka Jankam interesē, vai viņu liek starta pieciniekā?

  +8 [+] [-]

, 2021-03-04 14:26, pirms 3 gadiem
treneru štābs - nu gan lepni nosauca - Kurtinaitis, kā arī pašreizējie kadri (kas bija tā saucamajā trenera štābā iepriekš), varētu grāmatu sarakstīt -pamācību - kā var izgāzt klubu ar šādu sastāvu, budžetu, un kā var uzstādīt Eirolīgas rekordu, kuru diez vai kāds tuvākā laikā pārspēs. nav daudz cilvēku kam tas ir izdevies. Būtu jāiekļauj visu jauno treneru lasāmo sarakstā.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-04 14:28, pirms 3 gadiem
specha rakstīja: reģistrācija pie speciālista nav obligāta
sorry, процесс пошёл

     [+] [-]

, 2021-03-04 14:37, pirms 3 gadiem
Ja nemaksaa algu, tad kaa kompensaaciju shaada kalibra speeleetaaji ir jaaliek pieciniekaa, jaaspeelee 30 min. speelee un jaaveido speeles ziimeejums caur vinjiem. Tas buutu tikai godiigi!

  +9 [+] [-]

, 2021-03-04 15:12, pirms 3 gadiem
Patiesiibas gads LV basketbolaa turpinaas. Abas valsts izlases jau ir noliktas pie vietas. Individuaali viirieshiem: Pashechnjiks, Lomazhs, Zhagars, Bertaans, tuuliit Timma beigs daliibu Eiroliigas komandaa, abi braalji Kuruci - tikai laika jautaajums cik ilgi deldees solinju. No "sapnju talantu metiena" palikushi KP, Bertaans jaunaakais, Smits un Streelnieks par ko no sirds priecaaties. Ljoti jaacer, ka Streelnieks veel atguus fizisko kondiiciju, jo ar speeles sapratni vinjam viss ir vislabaakajaa kaartiibaa.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-04 15:56, pirms 3 gadiem
nedveds rakstīja: Patiesiibas gads LV basketbolaa turpinaas. Abas valsts izlases jau ir noliktas pie vietas. Individuaali viirieshiem: Pashechnjiks, Lomazhs, Zhagars, Bertaans, tuuliit Timma beigs daliibu Eiroliigas komandaa, abi braalji Kuruci - tikai laika jautaajums cik ilgi deldees solinju. No "sapnju talantu metiena" palikushi KP, Bertaans jaunaakais, Smits un Streelnieks par ko no sirds priecaaties. Ljoti jaacer, ka Streelnieks veel atguus fizisko kondiiciju, jo ar speeles sapratni vinjam viss ir vislabaakajaa kaartiibaa.
jā, patreiz Tevis uzrakstītā situācija izskatās tieši tā, taču nev teikts, ka tāda tā būs nākamsezon. Visi ir cilvēki, ir labas, ir sliktas sezonas. Timma ir aizrāvies ar jauno sievu, kā man šķiet, pārāk dzīvojas pa tik-tokiem, instagrammām un facebookiem. Bet norakstīt viņu ir stipri par agru! Mēs nezinām arī situāciju ar mikrotraumām un citām blakus lietām. Zinu par vienu sportistu, kuram visa sezona bija galīgā ..ir.sā , jo tajā gadā viņam nomira vecmāmiņa, kas viņu bija audzinājusi... ir daudz visādu sīkumu, tāpēc nesteigsimies visus norakstīt. Bet kritizēt - vajag! Par to nav divu domu!

  +2 [+] [-]

, 2021-03-04 16:07, pirms 3 gadiem
Ambrē rakstīja: Puis - laiks izmēģināt spēkus iekš Orlando Magic kamēr vēl galīgi neesi par vecu. Fiziskais puisim ir priekš NBA, tikai jāatceras, ka tur neviens nesola starta piecinieku un pat var netikt uz laukuma vispār, jo viss ir paša rokās - ar attieksmi var pat Pasečņiks tikt uz NBA, bet Jānim ir arī viziskie dotumi, lai varētu spēlēt Pasaules elites līgā!
Būtu viņam dribls, kaut cik jēdzīgs, tad es tev piekrsitu, bet tikai ar fizisko būs par maz.

     [+] [-]

, 2021-03-04 16:45, pirms 3 gadiem
sakarā ar trenera lēmumu nepildīšanu un patvaļīgu spēles pamešanu būs grūtāk iztiesāt visu pienākošos algu...

  +3 [+] [-]

, 2021-03-04 16:50, pirms 3 gadiem
nedveds rakstīja: Patiesiibas gads LV basketbolaa turpinaas. Abas valsts izlases jau ir noliktas pie vietas. Individuaali viirieshiem: Pashechnjiks, Lomazhs, Zhagars, Bertaans, tuuliit Timma beigs daliibu Eiroliigas komandaa, abi braalji Kuruci - tikai laika jautaajums cik ilgi deldees solinju. No "sapnju talantu metiena" palikushi KP, Bertaans jaunaakais, Smits un Streelnieks par ko no sirds priecaaties. Ljoti jaacer, ka Streelnieks veel atguus fizisko kondiiciju, jo ar speeles sapratni vinjam viss ir vislabaakajaa kaartiibaa.
Nu, Strēlniekam arī uz nākamsezonu nebūs viegli atgūties, šogad Ceskā viņš ir galīgi nodušīts. Baigi gribās cerēt, ka tiks atpakaļ pie Trinkjērī, viņi baigi silti un diezgan ilgi pēc mača Maskavā aprunājās, ar Strēlneka kundzi arī.

     [+] [-]

, 2021-03-04 17:26, pirms 3 gadiem
risks rakstīja: princese
Šitā priekšniecība par tevi teica, kad maximā nesamaksāja par virsstundām, ne? Piedod, visur nav maxima un ne visi ir tādi memmīši, kas ļaus savi ņemt priekšā

     [+] [-]

, 2021-03-04 18:45, pirms 3 gadiem
Gatis rakstīja: sakarā ar trenera lēmumu nepildīšanu un patvaļīgu spēles pamešanu būs grūtāk iztiesāt visu pienākošos algu...
Patīkami, ka visi zin iepriekšējos strīdus ar treneri un līguma sodus/nosacījumus. Nomierinaties tirliņi.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-04 19:16, pirms 3 gadiem
Ambrē rakstīja: Puis - laiks izmēģināt spēkus iekš Orlando Magic kamēr vēl galīgi neesi par vecu. Fiziskais puisim ir priekš NBA, tikai jāatceras, ka tur neviens nesola starta piecinieku un pat var netikt uz laukuma vispār, jo viss ir paša rokās - ar attieksmi var pat Pasečņiks tikt uz NBA, bet Jānim ir arī viziskie dotumi, lai varētu spēlēt Pasaules elites līgā!
Vai kadam ir vajadzigs speletajs, kurs nevar iemest? Parasti pec labas sezonas speletaji dodas uz NBA, nevis pec katastrofalas. Par fizisko - vina leciens augstuma ir tikpat augsts ka JJ Redick, kurs ne tuvu nav atletiskakais speletajas. Nezinu par kadas dabas dotumiem tu runa? Par tetuvejumiem?

     [+] [-]

, 2021-03-04 19:18, pirms 3 gadiem
nedveds rakstīja: Patiesiibas gads LV basketbolaa turpinaas. Abas valsts izlases jau ir noliktas pie vietas. Individuaali viirieshiem: Pashechnjiks, Lomazhs, Zhagars, Bertaans, tuuliit Timma beigs daliibu Eiroliigas komandaa, abi braalji Kuruci - tikai laika jautaajums cik ilgi deldees solinju. No "sapnju talantu metiena" palikushi KP, Bertaans jaunaakais, Smits un Streelnieks par ko no sirds priecaaties. Ljoti jaacer, ka Streelnieks veel atguus fizisko kondiiciju, jo ar speeles sapratni vinjam viss ir vislabaakajaa kaartiibaa.
Strelniekam ir nepartraukti traumas un sniegums laukuma nekads. pedeja Eiroligas spele vispar laukuma bija 1 minuti, jo vinekarsi netur konkurenci. KP, DB un Smits, neviena cita vairs isti nav ar kadu realu speles laiku vai punktiem.

     [+] [-]

, 2021-03-04 20:59, pirms 3 gadiem
vienigais_anonims rakstīja: Patīkami, ka visi zin iepriekšējos strīdus ar treneri un līguma sodus/nosacījumus. Nomierinaties tirliņi.
Vai līgumā ir punkts, ka spēlētājs drīkst patvaļīgi pamest spēli un braukt mājās?

     [+] [-]

, 2021-03-04 21:24, pirms 3 gadiem
Šķiet, ka Jānim Sedokovam privātā dzīve pārlieku traucē koncentrēties basketbolam

     [+] [-]

, 2021-03-04 23:07, pirms 3 gadiem
Tā diemžēl jau ir nedaudz klīniska situācija un šim eksemplāram ļoti patīk tā vide kurā viņš ir nokļuvis, tādēļ cerēt ka no tās varēs izrauties ir samērā niecīga..
Calvin rakstīja: jā, patreiz Tevis uzrakstītā situācija izskatās tieši tā, taču nev teikts, ka tāda tā būs nākamsezon. Visi ir cilvēki, ir labas, ir sliktas sezonas. Timma ir aizrāvies ar jauno sievu, kā man šķiet, pārāk dzīvojas pa tik-tokiem, instagrammām un facebookiem. Bet norakstīt viņu ir stipri par agru! Mēs nezinām arī situāciju ar mikrotraumām un citām blakus lietām. Zinu par vienu sportistu, kuram visa sezona bija galīgā ..ir.sā , jo tajā gadā viņam nomira vecmāmiņa, kas viņu bija audzinājusi... ir daudz visādu sīkumu, tāpēc nesteigsimies visus norakstīt. Bet kritizēt - vajag! Par to nav divu domu!