Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2507, Did:0, useCase: 3

"Play-off" iesildīšanās mačā bukmeikeri paredz "Dinamo" uzvaru

Unibet.com
Unibet.com

"Play-off" iesildīšanās mačā bukmeikeri paredz "Dinamo" uzvaru
Džeimijs Džonsons komandas biedru apskāvienos
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien 19:30 savu pēdējo KHL regulārās sezonas spēli uzsāks Rīgas „Dinamo” hokeja komanda, kuru sagaida Doņeckas „Donbass” ar izlases aizsargu Oskaru Bārtuli ierindā. Abas komandas tiksies arī izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā, tiesa, šodien tiks noskaidrots, kurai būs mājas spēļu priekšrocības.

„Dinamo” un „Donbass” šobrīd sadala ceturto un piekto vietu Rietumu konferencē, un par šo „”play-off” dueli jau izrunāts un izspriests vairāk nekā vajadzīgs, taču nestabilās situācijas Ukrainā un KHL lēmumu lēnuma dēļ vēl joprojām nav skaidrs, vai mači tiks aizvadīti arī Doņeckā vai tikai Rīgā.

Bet kamēr KHL cenšas izpatikt saviem saimniekiem un izspiest no šīs situācijas maksimumu, hokeja komandām vēl jānoslēdz regulārais čempionāts, un tas tiks paveikts Rīgā. „Dinamo” savā pēdējā spēlē Minskā piedzīvoja diezgan blāvu zaudējumu, ielaižot piecus vārtus pret līgas pastarīti Minskas „Dinamo”.

Skaidrs, ka pret „Donbass” ko līdzīgu nez vai varēs atļauties, un, kā paredz bukmeikeri, tas arī nav plānots. Koeficents uz Rīgas uzvaru pamatlaikā ir 1,95, kamēr „Donbass” spēju uzvarēt 60 minūtēs tie novērtējuši vien ar 3,10. Līdzīgi augsts ir arī Ukrainas komandas papildlaika uzvaras koeficents, proti, 2,30, un ņemot vērā, ka no septiņām savstarpējām spēlēm četrās ir uzvarējusi „Donbass”, šī izvēle nav nemaz tik muļķīga.

Šosezon gan komandas tikušās tikai reizi un ar 4:2 Doņeckā uzvarēja „Dinamo”, tiesa, tas bija pašā sezonas sākumā septembrī. Šobrīd „Donbass” komandu vajā savainojumi (tiesa, to netrūkst arī „Dinamo” sastāvā) un, lai ko arī neapgalvotu treneris Nazarovs un pārējie spēlētāji, komandai arī jāiztur papildus spriedze Ukrainas notikumu dēļ.

„Dinamo” iepriekšējā spēlē guva tikai divus vārtus, turklāt vienus pēc tiesneša „dāvanas”, kad Skvorcovs nokļuva metiena pozīcijā, lai arī teju visi redzēja, ka bija aizmugures situācija. Šodienas mačam bukmeikeri paredz plašāku rezultativitāti, un iespēja, ka „Dinamo” gūs vismaz trīs vārtus, ir novērtēta ar 1,96. Savukārt spēlē kopumā jau likme „Over 5,5” ir saņēmusi visai augsto 3,00, tiesa, jāņem vērā, ka visi hokejisti zina par situāciju turnīra tabulā un aizsardzība varētu nebūt pirmā prioritāte šajā spēlē.

„Donbass” līdz šim izbraukuma 26 spēlēs pratusi uzvarēt 15 reizes, kas ir 8. labākais rādītājs līgā, savukārt vidēji mačā ielaistās 1,61 ripas viesos ir nepārspēts rādītājs. Tāpat arī neviena komanda nav spēlējusi aizsardzībā labāk nekā „Donbass” trešajos periodos, kuros zaudēti tikai 28 vārti 53 spēlēs. Iespēju, ka „Dinamo” trešajā periodā vārtus negūs, bukmeikeri gan vērtē ne pārāk ticami, atvēlot tai koeficentu 2,25.

     [+] [-]

, 2014-03-04 12:25, pirms 10 gadiem
Buus smagi,bet nusejies uzvares....