Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Tkačakam 3+1 Floridas uzvarā, "Rangers" pieliek punktu "Hurricanes" sērijām

Agris Suveizda

Tkačakam 3+1 Floridas uzvarā, "Rangers" pieliek punktu "Hurricanes" sērijām
Metjū Tkačaks. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvaras šonakt tika arī Floridas "Panthers", Ņujorkas "Rangers", Sentluisas "Blues", Nešvilas "Predators", Vinipegas "Jets", Tampabejas "Lightning", Sietlas "Kraken", Losandželosas "Kings" un Ņujorkas "Islanders".

• Arizonas "Coyotes" atspēlējās gan no 0:2, gan 2:3, tomēr piedzīvoja desmito zaudējumu izbraukumā pēc kārtas – 3:5 pret Floridas "Panthers". Ar 3+1 izcēlās Metjū Tkačaks, kuram tas bija pirmais hat-trick "Panthers" rindās, bet pārējos divus vārtus guva 38 gadus vecais Eriks Stāls, kurš gadu sācis ar četriem (3+1) punktiem divos mačos.

• Ņujorkas "Rangers" trīsreiz atspēlējās un ar 5:3 pieveica Metropoles divīzijas līderi Karolīnas "Hurricanes", pārtraucot tās 11 uzvaru sēriju un sagādājot tai pirmo zaudējumu pamatlaikā 18 mačos. "Rangers" divīzijā līdz ar to pakāpās uz trešo vietu. Ar 1+1 reindžeru labā atzīmējās uzbrucēji Filips Hitils un Mika Zibanedžads un aizsargi Džeikobs Trūba un Kandrē Millers.

• Maikla Bantinga 2+1 un Viljama Nīlandera 1+2 palīdzēja Toronto "Maple Leafs" atspēlēt divu vārtu deficītu, tomēr bullīšos uzvarēja Sentluisas "Blues" – 6:5. Mājinieku līderis Ostons Metjūzs tika pie 1+1 un pārkāpa karjeras 500 punktu slieksni (445 spēlēs 278+223). Pirmos trīs vārtus Sentluisa guva nevienādos sastāvos – divus vairākumā un vienus mazākumā.

• Piekto zaudējumu mājās pēc kārtas piedzīvoja Edmontonas "Oilers", kas izvirzījās vadībā 2:0, taču otrajā periodā ielaida četrus vārtus un ar 2:5 piekāpās Sietlas "Kraken". Trīs punktus sakrāja Džeidens Švarcs (1+2).

• Trīs punkti arī Metjū Barzelam (1+2) un Nīno Nīderraiteram (0+3), kuri kaldināja Ņujorkas "Islanders" un Nešvilas "Predators" uzvaras pār Vankūveras "Canucks" (6:2) un Monreālas "Canadiens" (6:3). Monreāla piedzīvoja sesto zaudējumu pēc kārtas.

• Bez Rūdolfa Balcera ceturto uzvaru pēc kārtas svinēja Tampabejas "Lightning", kas ar 4:1 atspēlējās Čikāgā. Mājinieku līderis Patriks Keins savainojuma dēļ trešajā trešdaļā nespēlēja.

NHL rezultāti

SpēleRez.
Panthers – Coyotes5:3
Rangers – Hurricanes5:3
Senators – Blue Jackets4:0
Maple Leafs – Blues5:6 PM
Capitals – Sabres4:5 P
Predators – Canadiens6:3
Jets – Flames3:2
Blackhawks – Lightning1:4
Oilers – Kraken2:5
Kings – Stars3:2
Canucks – Islanders2:6

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...