Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs un Heriss nosaukti par nedēļas labākajiem NBA spēlētajiem

Jānis Vītols
Jānis Vītols

Karijs un Heriss nosaukti par nedēļas labākajiem NBA spēlētajiem
Stefens Karijs. Foto: Ezra Shaw/AFP/Scanpix

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārās sezonas aizvadītās nedēļas labākajiem basketbolistiem nosaukti Filadelfijas ''76ers'' uzbrucējs Tobaiess Heriss un Goldensteitas ''Warriors'' aizsargs Stefens Karijs.

Heriss pagājušajā nedēļā palīdzēja "76ers" komandai tikt pie uzvaras visās trīs aizvadītajās spēlēs, vidēji izceļoties ar 23,3 punktiem, 9,7 atlēkušajām bumbām un četrām rezultatīvām piespēlēm. Šī ir trešā reize karjerā, kad Heriss tiek pie labākā nedēļas spēlētāja NBA atzinības, pēdējo reizi tas notika 2018. gada novembrī.

Rietumu konferences labākais spēlētājs Stefens Karijs kopā ar Goldensteitas ''Warriors'' šajā nedēļā uzvarēja divās no trīs spēlēm. Ar 39,7 punktiem vidēji spēlē Stefens bija labākais punktu guvējs Rietumos, bet viņa kontā arī sešas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles. Karijs vakardienas spēlē iemeta jaunu karjeras rekordu - 62 punkti.