Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs par 62 punktu performanci: ''Iemetu pirmos metienus, un spēle aizgāja no rokas''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Karijs par 62 punktu performanci: ''Iemetu pirmos metienus, un spēle aizgāja no rokas''
Stefans Karijis. Foto: AFP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Goldensteitas ''Warriors'' ar 137:122 pārspēja Portlendas ''Trailblazers''. Ar 62 punktiem uzvarētāju rindās izcēlās Stefans Karijs, kurš pēc mača pauda, ka spēlējis savu spēli un duelis pret Lilardu vienmēr dzen uz priekšu saspēles vadītāju.

Šonakt Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Goldensteitas ''Warriors'' savā laukumā ar 137:122 pārspēja Portlendas ''Trailblazers''. MVP sniegumu šajā mačā demonstrēja Stefans Karijs, kurš realizēja astoņus tālmetienus un cīņu noslēdza ar 62 punktiem. Šī bija ''Warriors'' trešā uzvara sešās spēlēs.

''Iemetu pirmos pāris metienus, un spēle aizgāja no rokas. Šodien uzbrukumā spēlējām pacietīgāk, kas nesa rezultātu. No ciešās aizsardzības nebaidos, pašam jāskatās brīvās zonas, no kurām varu tādos brīžos izmest. Jā, zināju, cik punktus esmu guvis spēles laikā, bet cenšos no tā neietekmēties. Nepalīdz, ja komandas biedri aiz muguras visu maču bļauj, cik punkti jau sakrāti. Dueļi pret Lilardu liek man parādīt labāko sniegumu - meistarīgākie basketbolisti to piespiež tev darīt,'' savu 62 punktu performanci komentēja Stefans Karijs.

Tikmēr ''Warriors'' galvenais treneris Stīvs Kers pauda nožēlu, ka pandēmijas dēļ šo maču klātienē neredzēja fani: ''Lieliska performance. Esmu pateicīgs, ka varu trenēt viņu. Vēlējos nomainīt Kariju 30 sekundes līdz beigām, lai 42 cilvēki tribīnēs varētu celties kājās un aplaudēt. Esam pieraduši, ka mūsu spēles ir izpārdotas. Skumji, ka šogad, izbraukumā vai mājās, spēlējam bez skatītājiem. Nevaru sagaidīt, kad fani būs atpakaļ tribīnēs.''

Goldensteitas ''Warriors'' sezonas septīto spēli aizvadīs naktī uz otrdienu, kad savā laukumā uzņems Sakramento ''Kings''.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/nba/story/_...
https://www.nba.com/warriors/gameda...