Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova: "Serve mani atkal izglāba"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova: "Serve mani atkal izglāba"
Anastasija Sevastova
Foto: EPA/Scanpix

Anastasija Sevastova pēc uzvaras Brisbenas "Premier" turnīra ceturtdaļfinālā pret Aleksandru Kruniču (6:2, 6:4) atzīmēja savas serves lielo nozīmi grūtos brīžos, kuru viņai šodien netrūka.

Sevastova Brisbenas turnīra debijā visos trīs mačos uzvarējusi ar 2-0, bet pēdējā mačā šodien varēja būt citādāk, uzskata Latvijas tenisiste: "Šodien man paveicās uzvarēt divu setu mačā, jo serve mani atkal izglāba."

Anastasija, kura trīs mačos tikusi nobreikota tikai divas reizes, cīņā pret Kruniču atspēlēja 11 no 12 breikbumbām un 2. setā regulāri saskarās ar lielām grūtībām – Sevastova pēdējos divos serves geimos spēja uzvarēt no 15:40, nepieļaujot Serbijas tenisistes izvirzīšanos vadībā ar 4:3 vai 5:4.

Sevastovai piektdien plkst. 7:00 gaidāmajā pusfinālā sacentīsies ar Baltkrievijas tenisisti Aleksandru Sasnoviču. Lai arī abām tā būs pirmā tikšanās oficiālā mačā, sveša Sasnoviča Sevastovai nav: "Esam pāris reižu trenējušās kopā, zinu viņu itin labi, tiesa, neesmu redzējusi nevienu no viņas mačiem šajā turnīrā. Viņa ir solīda, šeit spēlējot lieliski – uzvarēt sešos mačos vienā turnīrā ir grūti. Tas ir gandrīz kā uzvarēt visā turnīrā."

Sasnoviča divreiz vairāk maču nekā Sevastova nospēlējusi tāpēc, ka turnīru sāka kvalifikācijā, kur bija kopumā trīs kārtas. Zīmīgi, ka pēdējās četrās spēlēs Sasnoviča uzvarējusi pēc zaudēta pirmā seta.

Izmantotie resursi:
https://www.brisbaneinternational.c...

  +1 [+] [-]

, 2018-01-04 17:38, pirms 6 gadiem
7 mačus jau nu neuzvarēs. finālā droši vien būs Pliškova