Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Brīžiem spēlējām kā NBA, brīžiem tā, ka nesapratu, ko darām VTB līgā"

Agris Suveizda

Bagatskis: "Brīžiem spēlējām kā NBA, brīžiem tā, ka nesapratu, ko darām VTB līgā"
Ainars Bagatskis
Foto: vtb-league.com

Latvijas izlases un Krievijas basketbola kluba "Nizhny Novgorod" galvenais treneris Ainars Bagatskis pēc vakardienas uzvaras VTB Vienotajā līgā pār Minskas "Tsmoki" (100:85) sacīja, ka komandas demonstrētais sniegums bija pārāk viļņveidīgs.

"Spēlējam tā, kā protam," komentēja Ainars Bagatskis. "Tās lietas, kuras neprotam darīt tehniski un taktiski, varam kompensēt ar pašatdevi un prātu. Brīžiem daži no mūsu komandas varētu spēlēt NBA, bet brīžiem izskatījāmies tā, ka nesaprotu, ko mūsu komanda dara VTB līgā."

"Rezultātā atkal sanāca kārtējie "amerikāņu kalniņi"," Bagatskis turpināja. "Bet tie brīži, kuros spēlējām labi, kompensēja tos, kuros izskatījāmies smieklīgi. Mums pietrūkst stabilitātes, tāpēc gribu visai komandai 2016. gadā novēlēt tieši to."

Tikmēr Rīgas VEF izbraukumā ar 86:78 pārspēja Rolanda Freimaņa pārstāvēto Tallinas "Kalev". "Spēle nebija viegla," uzskata VEF galvenais treneris Jānis Gailītis. "Grūti jauno gadu sākt izbraukumā. Spēli sākām agresīvi, mums bija solīds pārsvars, bet otrajā puslaikā pieļāvām izrāvienu 0:16. Par laimi, spēlētāji mani paklausīja, turpināja spēlēt agresīvi un ātri – tas mums arī palīdzēja galotnē uzvarēt."

"VEF spēlētāji bija jaudīgāki un enerģiskāki. Tas bija iespējams, pateicoties plašākai spēlētāju rotācijai un biežākām maiņām," teica "Kalev" galvenais treneris Alars Varraks. "Spēle viņiem padevās daudz vieglāk. Mums bija iespēja lauzt cīņas gaitu, bet ar pieliktajām pūlēm nebija gana. VEF daudz punktu guva no groza apakšas. Cīņa pret rīdziniekiem mums ir principiāla, tāpēc vēl nepatīkamāk atzīt zaudējumu."

Izmantotie resursi:
Багатскис заявил, что иногда не понимает, что...
ВЭФ побеждает в Таллине | Единая Лига ВТБ

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja