Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Naumovs: "Labprāt paliktu Doņeckā arī nākamsezon"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Naumovs: "Labprāt paliktu Doņeckā arī nākamsezon"
Sergejs Naumovs
Foto: hcdonbass.com

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Doņeckas "Donbass" vārtsargu treneris Sergejs Naumovs (44) ir apmierināts ar savu darbu Ukrainā. Ja būs iespēja, tad labprāt paliktu tur arī nākamsezon. Šajā sezonā Latvijas hokeja cilvēka trenētais vārtsargs demonstrē atzīstamu sniegumu, ir viens no labākajiem līgā, var salīdzināt ar Rīgas "Dinamo" vārtsargu.

Naumovam šobrīd ir līgums līdz sezonas beigām, ar iespēju pagarināt vienošanos uz vēl vienu sezonu. Treneris labprāt paliktu šajā klubā arī nākamsezon. "Protams, esmu šeit jau pieradis. Doņecka ir komfortabla pilsēta, pārzinu komandu. Viena lieta, ja esi ieradies uz vienu vai diviem mēnešiem, bet pavisam cita lieta, ja tev patīk šeit strādāt. Strādāju ar pilnu atdevi. Klubs ir jauns, bet ļoti interesants, notiek attīstība. Ļoti patīkami to vērot un būt daļai no tā. Interesanti cilvēki, ir savi līdzjutēji. Protams, ja būs iespēja šeit palikt vēl, tad būšu ar mieru," atklāj Naumovs.

Doņeckas kluba kanādiešu vārtsargs Maikls Leitons (32) vidēji mačā savos vārtos ielaiž vien 1.54 ripas - tas ir trešais labākais rādītājs līgā. Šis 32 gadus vecais vārtsargs pirmo sezonu spēlē Eiropā, un debija izdevusies visai spoža. Šeit savu ieguldījumu dod arī mūsu Naumovs, kurš jau otro sezonu tur strādā kā vārtsargu treneris.

"Leitons ir viens no tiem vārtsargiem, kuriem vajadzīgs noteikts uzticības kredīts, un tad viņš to izmantos. Doņeckā viņam uzticas, un viņš spēlē labi," saka treneris. "Es agrāk strādāju ar Mikaelu Telkvistu, bet viņam un Maiklam Leitonam ir daudz kopīga. Paskatieties uz Rīgas "Dinamo"! Telkvistam lika saprast, ka viņš viennozīmīgi ir pirmais numurs - tas dod savus augļus. Arī viņš aizvada satriecošu sezonu. Visiem ir sava psiholoģija, bet vārtsargi šajā ziņā ir ļoti jūtīgi." Kā zināms, Rīgas kluba zviedru vārtsargs Mikaels Telkvists (34) vidēji mačā savos vārtos ielaiž 1.70 ripas - tas ir astotais labākais rādītājs līgā.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-12-03 21:36, pirms 10 gadiem
Un to arī Naumovam novēlu