Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" piedzīvo zaudējumu Voskresenskā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

HK "Rīga" piedzīvo zaudējumu Voskresenskā
Leonīds Tambijevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēlē HK "Rīga" vienība izbraukumā mērojās spēkiem ar Voskresenskas "Himik" komandu. Rīdzinieki šajā mačā nespēja izmantot savu pārākumu, piedzīvojot zaudējumu ar 1:3. Vienīgos vārtus viesu labā guva Ričards Kondrāts.

Spēli aktīvāk iesāka mājinieki, ar saviem uzbrukumiem cenšoties apdraudēt Nila Grīnfogela sargātos vārtus. Viņu izredzes uz vārtu gūšanu pieauga piektajā minūtē, kad noraidījumu izpelnījās Oskars Batņa. HK "Rīga" hokejisti mazākumā spēlēja lieliski, nedodot pretiniekam labas iespējas atklāt mača rezultātu. Pirmā perioda otrajā pusē rīdziniekiem izdevās iegūt iniciatīvu un arī iespēju spēlēt vairākumā, tiesa ar vārtu gūšanas momentu izveidošanu nesekmējās. Ļoti laba iespēja atklāt rezultātu pirmā perioda pēdējā minūtē bija jau minētajam Batņam, bet šoreiz pietrūka meistarības, lai raidītu ripu vārtos.

Neveiksmīgs rīdziniekiem izvērtās otrā perioda sākums. Piektās minūtes ievadā viesi tika pie skaitliskā vairākuma, bet minūti vēlāk Kirils Smirnovs pārtvēra ripu uz zilās līnijas, viens aizsteidzās līdz Grīnfogela sargātajiem vārtiem un raidīja tajos ripu - 1:0. Perioda otrajā pusē HK "Rīga" hokejisti sāka izdarīt spiedienu, kas beidzās ar asumiem abu komandu starpā. Otrajā periodā rīdzinieki pa pretinieku vārtiem izdarīja 14 metienus, kamēr "Himik" spēlētāji vien četrus. Rezultāts gan no tā nemainījās.

Trešo periodu viesi iesāka skaitliskajā mazākumā, jo uz noraidīto soliņa atradās Patriks Škuratovs. Mazākums tika izturēts un devītajā minūtē arī gūti vārti. Pēc Edgara Kurmja metiena pirmais pie atlēkušās ripas bija Ričards Kondrāts, kurš bez grūtībām raidīja to vārtu tīklā, panākot izlīdzinājumu. HK "Rīga" komandas prieki bija īsi, jo divas minūtes vēlāk Aleksandrs Hiļčenko atkārtoti izvirzīja vadībā laukuma saimniekus - 2:1. Iespēja atspēlēties rīdziniekiem nāca piecas minūtes līdz pamatlaika beigām, kad "Himik" komanda palika mazākumā. HK "Rīga" vienībai vairākumu izmantot tā arī neizdevās. Pēdējā minūtē HK "Rīga" vienība nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, kas "Himik" hokejistiem ļāva gūt arī trešos vārtus, maču noslēdzot ar rezultātu 3:1. Jāpiezīmē, ka HK "Rīga" komandai līdz šim vēl nekad nav izdevies uzvarēt Voskresenskā, un tas būs jāatliek līdz citai reizei.

MHL, 3.decembris

Voskrasenskas "Himik" - HK "Rīga" 3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
Vārti: 25:00 Smirnovs 1:0, 48:08 Kondrāts (Kurmis) 1:1, Hiļčenko (Ļeonovs, Sokolovs) 2:1, 59:27 Sokolovs (Jakubovskis, Šuļevs) 3:1
Metieni: 16:46
Vārtsargi: Igors Jakubovskis - Nils Grīnfogels

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт

     [+] [-]

, 2013-12-03 19:13, pirms 10 gadiem
ņefig laist iekšā mazākumā

     [+] [-]

, 2013-12-03 20:03, pirms 10 gadiem
vo vo

     [+] [-]

, 2013-12-03 21:45, pirms 10 gadiem
Tas Grīnfogels ir štruntīgs vārtusargs, tā lūk!

     [+] [-]

, 2013-12-03 21:46, pirms 10 gadiem
ble ta realizacija tik laba videji spele metam 30-40x un iemetam 1 ripu
a tie uzmet 10-20 metienus srazhu 3 goli iemesti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-12-04 14:21, pirms 10 gadiem
Sermulītis rakstīja: Grīnfogels ir caurums ...
Lai liek Cimermani